Alla inlägg under december 2008

Av blandalltmittsvammel - 26 december 2008 23:30

Känns lite som att jag har blivit beroende av att blogga. På nåt vis är det skönt att skriva av sig lite, för en gångs skull. Antar att "bloggilet" kommer att gå över om ett tag. Men man vet aldrig. Jag vet att det inte är så många som läser. Men vad spelar det för roll, när en blogg går ut på att man ska dela med sig av tankar och funderingar? Nej, just det, det spelar ingen roll alls. I mina ögon iallafall. Och förresten, det finns en anledning till att min blogg heter "blandalltmittsvammel" ;)


Haha, jag gjorde plättar idag. Eller, nästan, pappa gjorde smeten. Höll på bli galen när han hällde in mjölken. Det skulle vara 6 dl, han hällde i på känn. Och hällde i för mycket mjöl. Ojoj .. Nåja, dom blev iallafall goda! :)


På tal om mat .. Ska äta middag hos pappas bror Janne imorrn. Hans sambo, Siv, gör hur god mat som helst. Haha, blir nästan hungrig när jag tänker på det ^^ Nä, detdär var utöver intressant vetande.


 Ådii ligger och läser Isfolket och blir halvt sur på Alexander Paladin, jag förstår henne. Han är bög och håller på med en kvinna, han frågar om hon känner nåt. - Klart jag gör, gör du? Naturligtvis inte. ÅH, jävla knäppgök! Om han inte känner nåt har han ju som inget där att göra.

Såg fan i mig lockande ut att läsa .. Så ska gå borsta tänderna nu och följa min systers exempel :) Godnatt.



Av blandalltmittsvammel - 26 december 2008 18:44

Så tror jag den stavas iaf, filmen jag och Ådi såg idag. Så jävla bra! En av dom bästa filmerna jag sett på länge. Hoppas andra delen kommer snart, om det alls ska komma nu. Men skulle vara äckligt uselt om den slutar så. Utan fortsättning alltså. Måste se den med Karro, hon kommer dö. Såna filmer är hon inte menad till att se, haha. En kille och en tjej som är så kära att det slår gnistor om det, som av en rad olika anledningar inte kan få varandra. Skulle vilja se Karro se en sån film utan att bli upprörd :)


Arkiv X maraton med mamma och Ådi igår. Mamma hade redan sett de tre första avsnitten så jag och Ådi såg dom själv. Faktiskt mycket bättre än jag trodde. Det bästa var ju ändå att han som spelar Percy i The Green Mile var med i tredje avsnittet. Även den här gången var han en ruskigt obehaglig person, som egentligen var hur gammal som helst men hade som trevlig vana att ligga i dvala 30 år. Han hade gula ögon och kunde göra allt, typ. Fara genom nyckelhål tex. Han hamnade i fängelse. Och nån jävel som gav han mat glömde stänga "matluckan", som finns i amerikanska fängelser iallafall, och naturligtvis far han ut genom det. Tror jag. Det slutar med att man får se honom titta mot den jävla luckan med ett äckligt nöjt flin. Såna slut hatar jag, när man får hitta på ett eget slut. Jag hittade på att han rymde till sitt hus och sov i 30 år till. Forever young sägs det.

Nåja, hoppas vi ser några avsnitt till ikväll. Det var ju som sagt bra, som en drog typ :)


 Isfolket borde ha fått pris för den mest fängslande serien på 47 delar! Om det nu finns, vilket jag tvivlar på. Tror jag har läst tre böcker på lovet, och har nyss börjat på fjärde. Ojoj, fattar inte hur jag hinner vara social med min syster och se massa filmer samtidigt som jag läser som en tok. Än en gång, Åman kan allt!


Bäst jag slutar innan det börjar likna ett Stefan - inlägg! ;)

Av blandalltmittsvammel - 25 december 2008 21:41

Ådi sitter och berättar om sina alkoholiska bravader, ojoj :)

Hon är ju nästan lika rolig som jag, om inte värre. Och alla gillart.

Speciellt jag. <3


Har varit ute och gått med Ådi, mamma och hunden idag. Skönt, lagom kallt, eller varmt, och min cancermössa fick följa med. Skönaste mössan jag nånsin haft :)


Barnfilmer är helt otroliga. När man var liten och inte direkt förstod hur sorglig tex lejonkungen är, då grät man inte.  Men nu, när man förstår på ett helt annat sätt, så är den hur sorglig som helst. Så är det med alla barnfilmer. Barn förstår liksom inte det allvarliga med det.

Kanske borde vara tyst nu, eftersom jag har en mystisk förmåga att kunna gråta till vilken film som helst. (som ice age igår, den är väl inte sorglig, den har bara ett lyckligt slut.) Haha, det värsta jag har gjort var nog när jag grät till en beckfilm. När Oberg dog, tanten som var chef på stället. Säger ju det, Åman kan allt. Precis allt, som hon vill. 

Av blandalltmittsvammel - 24 december 2008 20:17

Har nu gjort en ny blogg, engentligen bara för att se om bloggagratis eller blogg är bättre. Verkar som att jag kommer gilla bloggagratis mer för att man kan ändra textfärg och sånt :)


 Men, vet inte om jag ska ge blogglänken till alla folk som har den gamla.

Känns som att jag vill ha en blogg som inte lika många läser, av nån anledning.


Nu blir det gå vara social med Siv och Janne, sen se Svensson Svensson.

Sen se Ice Age och läsa isfolket med Ådi :)


Jag vill att Karro ska komma, nununu!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29 30 31
<<<
December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards