Alla inlägg under januari 2009

Av blandalltmittsvammel - 10 januari 2009 17:57

Bland det bästa som kan hända på en fredag är att sista lektionen blir inställd.

Bra, då fick man sluta tidigt :) 

Så efter lunchen for jag och Mårran till ica och hyrde film.

Sen till taxi (hon åker taxi istället för buss till och från skolan) och hem till henne. Fick nästan lust att slå han som körde, man ska inte göra 90 - 100 på en väg som är massa kurvig. Usch .. 

Nåja, hade hur kul som helst hos Mårran, som vanligt :) <3


Nä, nu blir de ladda ner del 4 av landet för längesedan serien. 

Ja jag vet, det är en barnfilm. Jag har alltid varit svag för sånt :]

Av blandalltmittsvammel - 8 januari 2009 16:57

När man var liten och bekymmer var nåt som inte existerade, hade man aldrig prov. Nästan iallafall, hade man det tog man det inte på allvar och pluggade inte. Man slutade 14.00 nästan varje dag, en "långdag" var till 15.20 Nu räknas en sån dag som kort. På fredagar när man för en gångs skull slutar tidigt, 13.40, är lyckan fullständig.

Högstadielärarna måste vara måste vara utbildade till att vara skitstövlar.

Första dagen på terminen - har redan fått två läxor.

Åh, jag hatar det!


 

Lord though I walk through the valley of the shadow of death
I'm not scared cause You're holding my breath
I only fear that I don't have enough time left
To tell the world that there's no time left

 


Av blandalltmittsvammel - 7 januari 2009 15:52

Såg klart landet för längesedan för en stund sen. Kände igen en av rösterna, så gick in på wikipedia och kollade på listan av folk som pratar in rösterna till figurerna. Dock hade jag fel, det var inte han jag trodde det var. Men upptäckte nåt annat intressant. 

Under min uppväxt har jag nött Drömkåken. Kan i stort skett alla repliker utantill. En som är med i den filmen - hon som är syster till "elektrikern" som är lite dum - ger rösten till Lillefots mormor! Fan vad coolt.


Jag kom på att jag borde bli en "dubbare". Få betalt för att läsa och prata en hel dag - vilket jag gör på fritiden, fast kanske inte på samma sätt. Jag är som ämnad för det, pratar ju i ett :)

Av blandalltmittsvammel - 7 januari 2009 13:19

Del 17 av isfolket är inte lika bra som alla tidigare har varit. Ska väl inte uttala mig förrän jag har läst iallafall halva. Och när skolan börjar om och vi får massor med läxor och annat kommer jag inte ha tid att läsa alls. Fan.


Nä, nu ska jag klä på mig och se klart första landet för längesedan filmen.

Gick inte så bra för mitt lag igår .. Laddade ner den och började se den. Efter 20 minuter blev den för sorglig, så jag stängde av. 

Hm.

Av blandalltmittsvammel - 6 januari 2009 20:42

Min mor ringde nyss och frågade om jag verkligen var säker på att skolan börjar på tordag. Hon har tydligen läst nånstans att det är imorrn ..

Förbannade lärare. I slutet på förra terminen sa dom inte när vi börjar om efter lovet. Dom har inte ens mailat hem det. Eller delat ut nå papper om det på skolan. Blir fan arg!


Nu ska jag bli liten igen och se landet för längesedan =)

Var längesen jag såg dom, så passar bra nu när jag har

nån slags "titta-på-tecknade-filmer-mani" ^^ 

Av blandalltmittsvammel - 6 januari 2009 16:35

.. Men har verkligen haft hur kul som helst i Porjus. Speciellt igår, när vi var i Jokkmokk!

 

Vi kom till Jokkmokk ca halv 11. Först gick vi till en frisör, skulle skaffa nåt slags volympulver. Men det var stängt. Så vi gick till TeamSportia och köpte teamsportiabrallor som varenda kotte har. Köpte lite godis på konsum, hämtade en tröja och en mössa hos Madde som Karro hade glömt. Sen gick gick vi hem till Sofi och väckte henne. När hon hade fixat sig gick vi till Müsli - det första Sofi gjorde var att krama Müsli, sen slänga sig nerför trappen - till källaren där man kan spela det skumma spelet med den mystiska räven/tvättbjörnen. När Sofi blev förbannad ville jag prova Guitar Hero. Fan vad jag är dålig. Nåja, mitt i allt kom Lousie dit. Vi gick till nån mack och köpte franks, sen hem till Sofi igen. Vi såg massa youtube - klipp. När klockan var vid 3 kom jag och Karro på att vi inte hade ätit lunch än och att vi var hungriga. Müsli, Louise och Sofi gick till teamet och jag och Karro for till en pizzeria och beställde mat, och åt den hos teamet. Efter ett tag skulle Louise och Müsli hem - kramkalas.  En stund senare skulle jag och Karro gå till busstationen, Sofi var snäll och följde med halvvägs. När jag kramade henne när hon skulle gå grät jag nästan, fy fan vad jag saknar flickan!

Tack för en helt jävla underbar dag<3

Av blandalltmittsvammel - 4 januari 2009 14:54

Var med om nåt läskigt igår.

Orkar inte skriva allt i detalj, det skulle bli hur långt som helst.

Men jag, Karro och Björn var iallafall ute och gick igår, närmare 20 grader kallt. Trodde vi var ute i en halvtimma, med var tydligen nästan en timma.

När jag kom in i värmen igen frös jag så in i helvete. Benen var så varma att jag nästan brände mig, var som att kylan kom från märgen typ.

Sen frös jag resten av kvällen.


Usch, Karros lillebror har vattkoppor .. Hade det aldrig när jag var liten så kommer säkert att få det nu. Skitbra, det har jag verkligen tid med. Men ska väl inte måla fan på väggen än.

Haha Lena är verkligen lugnande - Hm, när man är vuxen är det ju nästan livsfarligt.

Är ju inte direkt vuxen, men äldre än småbarn iallafall.


Ring begravningssaken på storgatan och beställ en gravsten. Den ska vara svart med grön text. Vill begravas på Grönland, djupt under inlandisen. Fast Arvidsjaur går också bra.

Haha, vad dödsångest jag fick.

Av blandalltmittsvammel - 2 januari 2009 11:15

Woho, följer med Karro till Porjus idag, och stannar till tisdag tror jag. Hoppas för guds skull att skolan börjar om på torsdag och inte några dagar före.


Måste fan hinna läsa ut del 16 av isfolket innan jag far. Den är sönderläst av någon annan, den faller snart ihop. Har ca 120 sidor kvar.

Har lite kvar att packa och bussen går 14.35

Haha, det kommer att gå dåligt ..


 Nä, ska läsa nu. Godnatt


(Jag och Karro såg Gilbert Grape för nån dag sen. Hans lillebror sa hejdå istället för godnatt och tvärtom.)

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7 8
9
10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards