Direktlänk till inlägg 25 februari 2009

Seger till huvudvärken

Av blandalltmittsvammel - 25 februari 2009 18:07

Det var ett tag sen sist, men i morse kom huvudvärken krypande. Så det blev macka, oboy och en Panodil Forte till frukost. När det inte hade börjat verka en timma senare när jag fixade håret, förstod jag att det inte skulle ge med sig om jag så skulle knapra i mig hela burken. Så for till skolan och fyllde vattenflaskan som brukar ligga och skräpa i skåpet med iskallt vatten. Ibland mår huvet bättre om man dricker massor, men inte nu. Så gjorde provet jag hade direkt på morgonen, som för övrigt var jättelätt, och läste sen Isfolket lektionen ut. Gick sen ner till expeditionen och sjukanmälde mig. Jag, Ronja och Mårran var vid glasdörrarna på kunsum och väntade på att pappa skulle hämta mig. Mårran är snäll, hon bjöd på godis! :)


Ska ju till Mårran på fredag, för en gångs skull ska vi inte se nån skräckfilm. Bara gråtfilmer, gud så mysigt :)


Nåja. Nu när jag äntligen är frisk i huvet ska jag plugga so, sen se Arkiv X.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av blandalltmittsvammel - 6 maj 2014 23:31


Tiden går, och jag inte med den. Har under de senaste dagarna haft världens underligaste åldersnojja. Tonåren gick så jäävla fort, inte känns det som att det var hela sju år sen jag var 13! Tycker det var nyss jag började gymasiet, men det är nästan ...

Av blandalltmittsvammel - 10 december 2013 22:02

Yees, i fredags packade jag och Franziska ihop i min lilla pärla och styrde mot Piteå, daamn vad jag älskar roadtrips alltså! Väl frammme i stan handlade vi grejs till middagen och for sen tillbaka mot Öjebyn. På kvällen blev det en hel del bus, ha...

Av blandalltmittsvammel - 28 november 2013 11:04

Japp, here I am, 19 bast och Sven-Ingvars-diggare. Baserat på min vanliga musiksmak kan jag ju säga att det är är "lite" av en utstickare. Haha nämen, i bilen påväg till och från Kiruna ville Elsa höra den här låten. Ha nu i åtanke att vi avverkade...

Av blandalltmittsvammel - 24 november 2013 22:36

Drog iväg till Kiruna med Ådii, Tomas, Diana och småflickorna i helgen för att fara på Majas dop, vilket var super! Bildbombar väl lite då     Mina favoritflickor!     Alla syskonbarnen samlade :) (snygg Ellan blev i Kerstins glasögon) ...

<3

Av blandalltmittsvammel - 31 oktober 2013 23:55


   Tack för elva fina år, älskade vännen. Hjärtat blöder och tårarna rinner, men jag vet att du har det bättre där du är nu.. Åh vad jag saknar dig, mitt lilla hjärta     ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14 15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Åman med Blogkeen
Följ Åman med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se