Alla inlägg under februari 2009

Av blandalltmittsvammel - 16 februari 2009 20:31

Iskallt. Det var 30 när jag vaknade .. Och var tvungen att åka med mamma när hon for till jobbet - hon for sju. När jag hade väntat där i 40 minuter började jag gå till idrotten tog jag upp telefonen och märkte att jag hade fått sms av Minna. Vi hade tydligen håla. Helvete. Gick dit iallafall, antog att Mårran inte visste. Det gjorde hon inte heller. När vi gick till skolan ca en timma senare tvärfor vi in till busstationen. Mitt busskort hade inte lämnats in. Så före sista lektionen gick jag till receptionen och beställde ett nytt. Och när jag går in i bussen vi 16.00 ger chaffuören mig det .. Fan, hoppas att det jag beställde går avbeställa. Annars måste jag betala för det likförbannat.


Kemiläxa  till imorrn. Kan inte.

Engelskaprov på fredag. Kan lite.

Rester i fysik på fredag. Kan inget alls.

Februari är en jävlig månad ..!

Av blandalltmittsvammel - 15 februari 2009 17:43

Härligt att sova bort mer än halva dagen. Blev väckt halv ett. Gick upp, duschade och åt frukost. Sen såg jag lite slalom, bara för att fördriva tiden. Somnade och sov i nån timme till.


Åh, måste åka med mamma till skolan imorrn. Hon måste fara 7. 

Känner inte för att åka buss när busskortet är borta. Ska gå in till busstationen igen och kolla om nån har lämnat in det. Jag VET att jag tappade det nånstans mellan konsum och busstationen. Ingen hade lämnat in det på kunsum i fredags heller. Helvete. Tror ett nytt kostar 60 spänn. Jag är pank.

Av blandalltmittsvammel - 14 februari 2009 16:11

Igår var en tursam fredag den trettonde. Först skolan, som vanligt. Men istället för svenskalektion före lunch gick vi på nån slags teater. Trodde inte att den skulle vara det, men den var faktiskt rolig som fan. Sen lunch, efter det bild. Vi skulle rita av saker, inte direkt min starka sida. Speciellt inte när man skjuter ihop fyra bord och sitter i en slags ring. Läraren ställde en bricka på varje bord, med olika saker på. På en var det tex kartonger som låg på varandra. Eftersom man sitter i en 'ring' och alla ser från olika synvinkel, kan man inte fråga hur man ska göra. Klurigt värre. Vi hade dessutom bara 15 minuter på oss, vi skulle inte vara speciellt noga med skuggor och sånt. Dock tränar vi inför det, blä. Kommer gå dåligt, jag lovar.

Efter det slutade vi, yay! Ronja köpte en bag på intersport, sen blev det till att hyra film på konsum. Mårran hyrde två, jag en. Btw, tack Ådii för att jag fick låna ditt personnummer.

 Vi satt på elevtorget och försökte plugga, det gick fan dåligt.

Och skolan stänger kl. 15, gud så irriterande. Då började vi gå till dollar. Långt, långt, långt .. Vi stannade typ halvvägs hos Ronjas farmor och farfar, som å andra sidan inte var hemma. Men vadå, det var kallt och vi frös som ett gäng nakenhundar i Alaska. 

Väl på dollar kom vi på att det är långt in till samhället. Åh, vilken upptäckt! Jag ringde min mor, hon hade rast .. Haha fan vad tur, hon hämtade oss :)

Sen mat på Afrodite, gott gott!

Vi (jag) ger creed till kundtoaletten utanför OK.

Vi kom på att det alltid är varmt i entrén till badhuset, och dom stänger 20.00 på fredagar. Sen hem.


Såg film med mormor, haha! 'Nog kan jag se med er, jag tycker om skräckfilmer!' Jåjåjå .. Så länge dom inte är blodiga. Herregud, trodde tanten skulle få hjärtinfarkt.




 Ett jävla test som ska avgöra en massa av vad som händer sen.Som en dödsdom.Jag måste. Fanfanfan.

Av blandalltmittsvammel - 12 februari 2009 20:05

Har varit och pratat med mormor och Gunnar nu, vi skulle få sova där imorrn :)

Gunnar skulle till Boden över helgen men mormor är hemma.

Bli skoj att se skräckfilm på deras svinstora tv ..  Som faktiskt är läskig i sig själv bara för att den är så stor. 48 tum tror jag. Och nåt gör så att den verkar ännu större. 

Åh gud, jag längtar!


För några månader sen var jag och Ronja hemma hos Mårran. Det hade inte ens kommit snö, och det var nog bara nån måndad efter jag hade fått linserna. Oj, så det måste ha varit ett halvår sen ..

 Nåja, det var jättekul. Tror inte att vi såg nån film, som vi jämt gör annars. Men jå, vi måste ha gjort det (mitt minne sviktar). Vid 12 började vi prata och skratta och ha oss, och slutade aldrig. Jag låg på rygg på madrassen nedanför Mårrans säng, där Mårran och Ronja satt. Mitt i allt fick Ronja nå dampanfall och hoppade ner på mig, haha jag dog! När klockan var mot 4 - 5 var vi så trötta att vi blev hungriga och började må sjukt illa. Jag somnade, men dom väckte mig och frågade om jag ville ha ett äpple - mm.. Somnade om när dom var nere och hämtade äpplen, men vaknade av att dom slänge ett i huvet på mig xD Hahahah!


Intressant vetande bland allt mitt svammel :]

Av blandalltmittsvammel - 12 februari 2009 18:12

Kärlek på den :]

Av blandalltmittsvammel - 12 februari 2009 17:10

Imorgon är det fredag, äntligen.

Hm, varför säger jag äntligen när veckorna går så fort att man knappt märker att det ens hinner bli helg? 

Ska försöka plugga lite i helgen. Bara litegrann. Mest på engelskan och lite på so:n .. Av nån anledning har jag fått för mig att jag inte kan den.

Och engelskaprovet nästa vecka tänker jag fan få mvg på!

Måste sätta upp såna mål när jag vet att det är nåt jag kan. Det är inte speciellt svårt, bara adjektiven och det som är lite tjorvigt. Men om jag bara pluggar ordentligt i en vecka ska det nog gå bra.

Btw, tänker ha mvg i engelska som terminsbetyg med. Det enda jag behöver göra är att vara mer aktiv på lektionerna och göra lite bättre ifrån mig på proven.


Imorrn kommer Ronja och Mårran hit. Mest troligt ska vi sova hos mormor, haha. Då slipper pappa gnälla på att vi lever om när han sover.

Eftersom mormor är gammal och väggarna och taket i deras hus är enormt tjocka, störs hon inte av ljudet :)

Vi kommer att gå till dollar och köpa dollarchips, och en franks var.

Sen hyra nån film på kunsum om vi hittar. Sen middag på Afrodite! Gud så gott, kebabtallrik ... Kommer bli kul som fan!

Koka kaffe mitt i natten : D

Av blandalltmittsvammel - 11 februari 2009 17:48

Blä, så hemskt. Isahall på idrotten idag. Det är en ren plåga att stå i nå slags skor med halkiga järnbitar under sulan. Det gör till och med ont.

Blev lite förbannad. Hehe, bara litegrann. Jag KAN faktiskt åka, fast inte så fort, men det går ännu sämre när man har migrän i fötterna.

 " - Alltså Torbjörn, nu sätter jag mig fan på den där jävla bänken och jag tänker sitta där! Det gör så gud förbannat satans ont i fötterna att jag snart gråter. Ger du mig anmärkning tänker jag fan strypa dig!!

- Nu blir jag rädd .. *han skrattar till lite nervöst*

- BRA!!"

Stackarn, han som kan vara snäll ibland. Men han får skylla sig själv, han lockade fram min arga sida.


Jag vill att det ska vara sportlov nu.

Jag vill fara till Ådii nu.

Det är fan underbart! Se massa filmer, kramas med kissarna, äta hennes specialköttfärssås, läsa isfolket tills man ser dubbelt, fara in till stan, baka kladdkaka, dunka musik så att golvet skakar, sova massor, datanörda lite och sitta vid köksbordet och diskutera om djupa saker i timmar. Min storasyster :)


Ojoj, när jag var där för ganska exakt två år sen .. När vi kom hem från filmkvällen ungefär vid två på natten. När jag tyckte att musiken blev lite väl hög sprang jag upp i trappuppgången - längst upp hörde man varje ord som sas. Vid det laget var klockan närmare tre. Tyckte att hon skulle dämpa lite. Anyway, mitt i allt fick hon för sig att det behövdes dammsugas. Så där sprang hon runt som en dåre medans jag vred mig i skratt, om jag minns rätt.


Gud vad minnen av den här låten! :D

Av blandalltmittsvammel - 10 februari 2009 20:26

Åh gud, det var nog sista gången jag såg en skräckfilm ensam!

Handlingen var väl ungefär likadan som i Instängd. Folk dör en efter en,

och dom vet inte vad det är som folk blir dödade av, och blir helt hysteriska för att dom råkade lämna nån halvt levande ensam i mörkret.

Blev ordentligt förvånad av vem som var 'mördaren'. 

Samtidigt blev jag jävligt förbannad av slutet! Tycker att det måste komma en fortsättning, men kan bli lite svårt när bara en eller kanske två överlevde.

Ådi, du måste se den. Du kommer dö :)

Men dö inte för mycket bara. <3


Om en halvtimma börjar Andra Avenyn, yay!


Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14 15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards