Direktlänk till inlägg 20 mars 2009

Fredag!

Av blandalltmittsvammel - 20 mars 2009 19:32

Härlig dag, har inte haft så mycket till lektion egentligen. På mentorstiden drog först Anders en massa information om friluftsdagen vi har på torsdag och lite annat tjafs. Sen kom skolans .. Vad det nu heter, men hon hjälper folk att välja linje till gyymnasiet. Yrkesvägledare? Nåja, hon pratade massa om praktiken vi ska ha i två veckor, och lite om betyg och intagningspoäng till gymnasiet. Så var den lekitonen slut, utan att man ens hade rört i en penna! Lektionen efter så vi film, men fattade inte så mycket eftersom jag hade farit hem när alla andra såg början igår. For ju hem efter jag hade varit på sjukan, för hade så ont att jag mådde illa. 

Vi skulle se klart filmen, men den var längre än vad lektionen var, så vi fortsatte se nästa lektion. Sen jobbade vi lite, sen lunchrast. Sen bild, hann nästan bli klar på saken jag håller på med, fastän jag var sjuk förra veckan! Bara lite skuggningar och sånt jag inte hann klart med.


När vi hade slutat, efter bilden gick jag till banken och tog ut pengar. Passade på att gå in och frågade om mitt leg hade kommit, vilket det hade. Yay! Gick till hellgrens sen, väntade på att Kerstin och Ådi skulle hämta mig. 

När dom kom for vi till expert, skulle köpa ett minneskort till mobilen. Blir galen av att bara ha plats med fyra låtar!

Men fan så nöjd jag blev. Fanns ett med en gig för 149 spänn, och ett tvågigs för 99. Hah, vilket kap!


For och simmade sen. Blev helt död kring axlarna efter ett tag, delvis för att musklerna vid nacken fick en rejäl smäll i onsdags. 

Fast det blev bättre efter dag, brabra. 


Ska ta itu med kemin imorgon så jag verkligen kan när jag gör om läxförhöret + gör ett ogjort på tisdag. Läraren sa att det är det svåraste avsnittet i kemi i högstadiet - ohja, det stämmer. 


Nej, nu isfolket och dollarchips! :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av blandalltmittsvammel - 6 maj 2014 23:31


Tiden går, och jag inte med den. Har under de senaste dagarna haft världens underligaste åldersnojja. Tonåren gick så jäävla fort, inte känns det som att det var hela sju år sen jag var 13! Tycker det var nyss jag började gymasiet, men det är nästan ...

Av blandalltmittsvammel - 10 december 2013 22:02

Yees, i fredags packade jag och Franziska ihop i min lilla pärla och styrde mot Piteå, daamn vad jag älskar roadtrips alltså! Väl frammme i stan handlade vi grejs till middagen och for sen tillbaka mot Öjebyn. På kvällen blev det en hel del bus, ha...

Av blandalltmittsvammel - 28 november 2013 11:04

Japp, here I am, 19 bast och Sven-Ingvars-diggare. Baserat på min vanliga musiksmak kan jag ju säga att det är är "lite" av en utstickare. Haha nämen, i bilen påväg till och från Kiruna ville Elsa höra den här låten. Ha nu i åtanke att vi avverkade...

Av blandalltmittsvammel - 24 november 2013 22:36

Drog iväg till Kiruna med Ådii, Tomas, Diana och småflickorna i helgen för att fara på Majas dop, vilket var super! Bildbombar väl lite då     Mina favoritflickor!     Alla syskonbarnen samlade :) (snygg Ellan blev i Kerstins glasögon) ...

<3

Av blandalltmittsvammel - 31 oktober 2013 23:55


   Tack för elva fina år, älskade vännen. Hjärtat blöder och tårarna rinner, men jag vet att du har det bättre där du är nu.. Åh vad jag saknar dig, mitt lilla hjärta     ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Åman med Blogkeen
Följ Åman med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se