Direktlänk till inlägg 25 mars 2009

Tja! :D

Av blandalltmittsvammel - 25 mars 2009 20:27

Jag vet, jag är fortfarande helt psykat jävla överglad! Det började ju som sagt igår, och det har inte gått över än - det har nog snarare blivit värre.

Fast det är ju bättre än att jag springer runt och gråter, haha.


Mårran är ju här (yay), och vi var nyss ute och gick. Nej Ådi, no smoking at all! Var skönt som fan, fastän det var lite kallt.

Okej, Mårran sprang xD Eller joggade.

Har ju väldigt lätt att få ont i knäna om jag går 'för fort', och vill absolut inte ha det imorrn.

Då ska man stå på en brädjävel och böja på knäna .. Nej fy fan.

Och träningsvärken jag kommer att ha på fredag .. haha, vad mys. Eller så inte.


Jag kom på en anledning till att jag är så glad. Lämnade in so frågorna idag, de var hur svåra som helst. Snabbgjorde renskrivningen, fast rent belv det väl inte eftersom jag stressade som en jävla tok.


Nu ska jag färga håret på Mårran ^^ Missade lite vid luggen när jag gjorde de sist, så det ser cp ut. Vi säger till alla att vi bara ska göra luggen. Hahahahaha så dumt. Men ingen kommer att se skillnad. Bara jag.


Måste bara slänga in våran hyperlåt.

Hörde den första gången i typ femman eller sexan, ojoj.

Helt jävla dampig och glad! :D 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av blandalltmittsvammel - 6 maj 2014 23:31


Tiden går, och jag inte med den. Har under de senaste dagarna haft världens underligaste åldersnojja. Tonåren gick så jäävla fort, inte känns det som att det var hela sju år sen jag var 13! Tycker det var nyss jag började gymasiet, men det är nästan ...

Av blandalltmittsvammel - 10 december 2013 22:02

Yees, i fredags packade jag och Franziska ihop i min lilla pärla och styrde mot Piteå, daamn vad jag älskar roadtrips alltså! Väl frammme i stan handlade vi grejs till middagen och for sen tillbaka mot Öjebyn. På kvällen blev det en hel del bus, ha...

Av blandalltmittsvammel - 28 november 2013 11:04

Japp, here I am, 19 bast och Sven-Ingvars-diggare. Baserat på min vanliga musiksmak kan jag ju säga att det är är "lite" av en utstickare. Haha nämen, i bilen påväg till och från Kiruna ville Elsa höra den här låten. Ha nu i åtanke att vi avverkade...

Av blandalltmittsvammel - 24 november 2013 22:36

Drog iväg till Kiruna med Ådii, Tomas, Diana och småflickorna i helgen för att fara på Majas dop, vilket var super! Bildbombar väl lite då     Mina favoritflickor!     Alla syskonbarnen samlade :) (snygg Ellan blev i Kerstins glasögon) ...

<3

Av blandalltmittsvammel - 31 oktober 2013 23:55


   Tack för elva fina år, älskade vännen. Hjärtat blöder och tårarna rinner, men jag vet att du har det bättre där du är nu.. Åh vad jag saknar dig, mitt lilla hjärta     ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Åman med Blogkeen
Följ Åman med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se