Alla inlägg under mars 2009

Av blandalltmittsvammel - 22 mars 2009 13:08

Kom på nåt väldigt smart igår kväll. Om man inte sover så förbannat mycket på helgerna får man mer ledighet. Man kan ju välja att sova bort hela helgen, men det är ganska onödigt. Om man lägger sig vid ett - två och vaknar typ nio - tio är man ändå utvilad. Man har fått 7 - 9 timmars sömn. Fast man sover ändå till tolv ungefär, bara för att det är skönt.

Ganska töntig teori, haha jag vet. Men det ligger endel sanning i det, eller hur? 

Gick upp vid 9 och har hunnit läsa ut del 27 av Isfolket, och jag hade över halva kvar. 


Nej, ska börja plugga nu. 

Det kan inte vara så jävla svårt att göra bort dom där jävla läxförhören, bara jag ser till att plugga och inte börja göra en massa annat onödigt tjafs.

Justfan, jag har massa andra saker att göra också. Men har ju hela dagen på mig!

ANNONS
Av blandalltmittsvammel - 21 mars 2009 22:38

Sitter och ser Wallander - Jokern men det kändes segt som fan. Lika bra att jag går och gör nåt nyttigt istället, typ läsa Isfolket haha. Eller så skriver jag färdigt uppsatsen, vet att jag bara har ett litet stycke kvar men har ingen aning om hur jag ska formulera mig.

Var för i helvete har jag inte gjort nå kemi idag? Det är ju det som behövs mest, egentligen. Får väl bli till att nöta sönder boken imorgon och på måndag, så ordnar det sig nog. Hoppas jag.


Måste fan skynda mig med Isfolket nu. Ådii ligger bara tre - fyra böcker efter mig. Och det är illa. När hon började låg jag nio böcker framför, tror jag. 

Hinner inte läsa så mycket nu, när det är en massa prov och inlämningar jag måste syssla med istället. 

Men jävlar när jag är "ledig" från skolan i två veckor, dvs under praktiken, tror jag att jag kan sträckläsa massor. Och under påsklovet, perfekt!

Fan så härligt det skulle vara att dra med sig isfolket till stugan och vara där några dagar. Inte behöva bry sig om nåt annat än tillvaron. 


Nu göra annat, hejdå.

ANNONS
Av blandalltmittsvammel - 21 mars 2009 15:49

Har nyss varit hos Tomas och Diana. Affe fyllde år, han blev sju. Fattar inte hur tiden kan gå så fort! När jag träffade honom första gången var han fyra och jag elva .. Herregud, jag börjar bli gammal. Alla gamla tycker att tiden går fort och gnäller om det. 


Måste göra massa skolsaker nu, blä. Vill hellre läsa isfolket.  

Ska göra klart so frågorna och renskriva det. (snodde lite renskrivningspapper från skolan igår)

Göra lite engelska grammatik och läsa ut Jurassic Park häftet. Till veckan måste jag fan börja med affischen och broschyren vi ska göra. Låter som att det är långt kvar till vecka 19, när det ska vara inlämmnat. Men om två veckor är det påsklov, tror jag haha, sen har i prao i två veckor. 

Ska skriva klart uppsatsen och skriva av den. Vill inte lämna in en kladd där jag knappt ser vad jag har skrivit ..

Fast bra att skriva fort och slarvigt medans idéerna finns kvar.

Och måste plugga på musiken .. Helvete så svårt det är!



Ska slänga in en video med :) 

När jag såg den första gången skrattade jag så mycket att jag hade träningsverk i magen dagen efter. 

Av blandalltmittsvammel - 20 mars 2009 19:32

Härlig dag, har inte haft så mycket till lektion egentligen. På mentorstiden drog först Anders en massa information om friluftsdagen vi har på torsdag och lite annat tjafs. Sen kom skolans .. Vad det nu heter, men hon hjälper folk att välja linje till gyymnasiet. Yrkesvägledare? Nåja, hon pratade massa om praktiken vi ska ha i två veckor, och lite om betyg och intagningspoäng till gymnasiet. Så var den lekitonen slut, utan att man ens hade rört i en penna! Lektionen efter så vi film, men fattade inte så mycket eftersom jag hade farit hem när alla andra såg början igår. For ju hem efter jag hade varit på sjukan, för hade så ont att jag mådde illa. 

Vi skulle se klart filmen, men den var längre än vad lektionen var, så vi fortsatte se nästa lektion. Sen jobbade vi lite, sen lunchrast. Sen bild, hann nästan bli klar på saken jag håller på med, fastän jag var sjuk förra veckan! Bara lite skuggningar och sånt jag inte hann klart med.


När vi hade slutat, efter bilden gick jag till banken och tog ut pengar. Passade på att gå in och frågade om mitt leg hade kommit, vilket det hade. Yay! Gick till hellgrens sen, väntade på att Kerstin och Ådi skulle hämta mig. 

När dom kom for vi till expert, skulle köpa ett minneskort till mobilen. Blir galen av att bara ha plats med fyra låtar!

Men fan så nöjd jag blev. Fanns ett med en gig för 149 spänn, och ett tvågigs för 99. Hah, vilket kap!


For och simmade sen. Blev helt död kring axlarna efter ett tag, delvis för att musklerna vid nacken fick en rejäl smäll i onsdags. 

Fast det blev bättre efter dag, brabra. 


Ska ta itu med kemin imorgon så jag verkligen kan när jag gör om läxförhöret + gör ett ogjort på tisdag. Läraren sa att det är det svåraste avsnittet i kemi i högstadiet - ohja, det stämmer. 


Nej, nu isfolket och dollarchips! :)

Av blandalltmittsvammel - 19 mars 2009 16:13

Hade ju matteprov idag. Trodde fan att jag skulle bli galen. Lektionen började 09.40 och vi skulle lämna in senast 10.45 När det var en kvart kvar var jag på näst sista talet, vilket var jättesvårt. Satt och funderade på det där jävla talet, och plötsligt var tiden slut. Men vi som var kvar fick gå till ett annat klassrum och fortsätta där, yay. Så satt där i trekvart till men kom inte fram till nån lösning. Gud förbannat så irriterande!

Till slut blev jag så sur att jag lämnade in.


Var till sjukan och kollade nacken idag. Tur, smärtan sitter i musklerna och inget är brutet haha. 

Läkaren var norrman, håhå så trevligt ^^ 


Fredag imorrn, härligt. Fast .. Måste plugga hela helgen - mindre härligt. 

Av blandalltmittsvammel - 18 mars 2009 18:24

Ska slå rekord i kortaste blogginlägg.

Ska plugga matte och engelska nu. Och lyssna på musik.

Sen ska jag sova. 

Jag har så ont i nacken att jag inte vill äta för att jag mår illa.

Nu kom pappa med dundermedicin, får se om det hjälper. Vette fan va de var för nå.

Då vet ni.


Förövrigt ska jag ta livet av mig nästa torsdag. 

Ska åka snowboard på Vittjåkk.

Fan

Av blandalltmittsvammel - 17 mars 2009 18:58

Läxförhöret i kemi jag hade idag gick superdåligt.

Hann inte plugga så mycket igår, efter en halvtimma blev jag trött och somnade. Det var tolv frågor - jag svarade på tre. 

Så jag pratade med läraren om när jag ska göra om det. Det var tänkt att jag skulle göra det på fredag på resursen, men jag har matteprov på torsdag så ska göra det på omprovstiden på tisdag. 

Nu tänker säkert alla "men plugga gärnet torsdagkväll!" Men det går inte. Behöver längre tid än så till att plugga till nåt som är så svårt. 

Så jag vet vad jag ska göra i helgen .. Plugg, plugg och åter plugg. Skoj ..


Av blandalltmittsvammel - 16 mars 2009 21:21

Lugn måndag, typ halva klassen var borta på konfirmationsläger. Och en viss liten jävlig pojke var också borta, hurra. Han är en sån person som man får huvudvärk av att se, man tänker bara på hur mycket han kan leva om.

Gjorde mattediagnosen som jag missade förra veckan. Ett fel bara, fast kände mig lite osäker på lite andra saker med. Hinner inte plugga ikväll, måste plugga kemi. Men ska börja med det imorgon, så det inte blir som det brukar - att jag hetspluggar kvällen före och inget alls före det. Provet är för övrigt på måndag.


På tal om folk som lever om.

I min buss åker det två små pojkar i sjuan som är väldigt duktiga på att leva om. Minst sagt, dom pratar inte, dom näst intill skriker. Och asgarvar hela tiden. Blir så omåttligt less på att höra dom varje morgon och varje gång man far hem vid fyratiden. 

På morgonen är man morgontrött och ofta lite halvirriterad. Då ska man plågas med ett jävla oväsen.

Likadant på eftermiddagen, fast då är man inte morgontrött utan skoltrött. Och är man inte redan irriterad så blir man det. 

Så, nu har jag gnällt klart för idag.


Fick vg på det svinsvåra provet i so. Yay! :)

Dock lite surt att det bara var 8 poäng från mvg ..


Ska ta itu med kemin nu så jag hinner läsa lite Isfolket sen. Natt!

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Åman med Blogkeen
Följ Åman med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se