Alla inlägg under mars 2009

Av blandalltmittsvammel - 1 mars 2009 20:53

Brukar alltid få mycket bättre bloggfantasi när jag är hos Ådi. Misstänker att det beror på hennes tangentbord, det är så väldigt mycket trevligare än det som står och samlar damm i mitt rum. Det är äckligt, det samlas massa damm under och mellan tangenterna fastän jag är och pillar på det hur ofta som helst. Dessutom är Ådis dator trevligare för att den är bärbar så jag kan ha den i knät. Haha så lat jag är. Men det är just det jag gör - sitter i soffan och väntar på att Beck ska börja. Det blir varmt så in i helvete, med datorn i knät och alla ljus vi har tänt. Tror det är ca 27 jävla stearinljus i en liten etta. Och glad i hågen säger Ådi att det kommer mer! Herregud, jag lär väl dö. Men är det inte otroligt, att hon rymmer 27 ljus på ett så litet ytrymme? Jo, som fan.


Nej, ska se Beck nu.

ANNONS
Av blandalltmittsvammel - 1 mars 2009 17:01

Då var man hos Ådii. Kändes segt att gå upp när pappa väckte mig vid halv åtta. Men det var ju absolut värt det. Så vi for hemifrån vid 9, och var framme vid 11. Hahaha, var jävligt kul när pappa försökte hitta till Ådiis lägenhet! Tog väl minst 10 minuter. Och Pontus var här, kul att träffa lillkillen igen. Han sa 'jag ska pussa ihjäl dig!' sen hoppade han på mig. Charmigt! ^^


När pappa for åkte vi med han till Coop och köpte goda saker till Beck ikväll. Ådi köpte nå godis och jag köpte chips och en tvåliters cola, den tar väl slut på en kvart om jag känner oss rätt! :D Köpte en isglass som jag åt på vägen hem, fan vad folk stirrade. Vadå, bara för att det inte är sommar och varmt så in i helvete betyder det väl inte att man inte kan äta isglass?! Nej, just det. Men jag är lite tvärsöver, har alltid vait och kommer alltid att vara.

Åman i ett nöt :)


Färgade nyss håret på Ådii. Hennes utväxt blev jävlat knallröd, resten är svart. Hon har det som kallas Åmancharmen!


Nej, tänker tvinga Ådii att göra mat nu.

ANNONS

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Åman med Blogkeen
Följ Åman med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se