Alla inlägg under april 2009

Av blandalltmittsvammel - 24 april 2009 19:47

Åh, äntligen helg! Känns lite som att en fredag aldrig har kommit vid ett bättre tillfälle. Blev ju förkyld i måndags, och det har bara blivit värre. Från i förrgår har jag haft feber tror jag, men har inte vågat kolla. Och man vilar inte dirket på dagarna, man går fram och tillbaka mellan deras lägenheter och pratar i ett. Kanske inte dirket så bra, jag borde egentligen ha stannat hemma i några dagar. Men vill fan inte! Den här veckan har varit en av de roligaste veckorna i mitt liv - och ännu en vecka väntar! Den kommer dessutom att avslutas med att jag har till Karro torsdag eftermiddag, om allt går enligt våra planer, är ledig på fredag bara för att min handledare är snäll.

Längtar som fan till måndag, så jag får spöa fiapojkarna ordentligt! :D


Snart, snart är det söndag. Då, äntligen, får jag träffa Karro!! Hon ska till Älvsbyn och kolla på balklänningar, tänker slå hennes mor om dom inte stannar här en stund.

På tal om Karro så fick jag VG+ på uppsatsen :)


Nu när min mor äntligen vaknade, ska jag fråga om vi kan se Arkiv X. Har inte gjort det på en vecka, och det är lite beroendeframkallande. 

Den bilden har ni sett förr, men den är så jävla fin så ni får se den igen.


Av blandalltmittsvammel - 23 april 2009 21:47

Fy fan så bra den var! Det är lätt den bästa jag nånsin har sett, men har ju inte sett så många. Är väl typ bara dom man har sett med klassen och sånt. Det var absolut värt 50 kr!


Pojkarna som jag spelade fia med igår "var med". De var bakom scenen, som nå slags ljudtekniker. Man märker knappt på dem att de har nåt slags fel, hade jag inte vetat om det hade jag aldrig förstått det.

Iallafall, till saken. När föreställningen var slut kom alla fram och ställde sig i en rad, även fiapojkarna. Alla fick en ros och en affisch som minne.

När publiken började gå gick en av fiapojkarna längst fram, satte sig på huk och sa till mig (som satt längst fram) :
- Du, jag ska vara generös med dig.

- Jaså, vadå?
- Du ska få min ros.

- Ahw!! *Gråta och krama*

Åh fy fan, så rörd har jag aldrig blivit nåt gång!!Tack som fan :D

Av blandalltmittsvammel - 22 april 2009 18:23

Har inte varit på duvan idag, utan på a-service, ett jobb för utvecklingsstörda/handikappade. Dom gör massa saker, man kan lämna in tvätt så tvättar dom, dom kör ut post, har sophämtning och såna saker. Folket som är där är för friska för att sitta hemma och göra ingenting, men för sjuka för att jobba på ett vanligt jobb, ungefär.

Alla var hur trevliga som helst! 

Nämner inga namn, har ju tystnadsplikt, men ungefär hela tiden spelade jag fia med dem. Alltså när dom inte hade nåt annat för sig.

Två pojkar i 20 - 30 årsåldern, som iochförsig var hur snälla och glada som helst, sabbade bara för mig hela tiden så jag åkte ut. Hahaha, där mot slutet kan man undra om vi spelade fia med knuff eller fia med hutt!

Kan ju liksom verka lite onykter när jag är trött. Eller hur Ådi? :D


Äntligen har man fått prata med en viss person ordentligt, för första gången på nästan en vecka. Fy FAN vad underbart!


Jo, på tal om ingenting. 

Ikväll och imorgon har folket jag "jobbar" med teaterföreställning - de som är sjuka alltså.

Mest troligt ska jag och Ronja dit imorrn, kommer att bli svinkul! :D <3


Av blandalltmittsvammel - 21 april 2009 18:50

Har varit kul idag med, men lite segt.

Känns nog så för att jag är så förkyld, kan knappt andas och jag börjar ha ont i halsen. Som grädden på moset har jag svårt att sova, vaknar bara hela tiden och har svårt att somna om sen. Så hela dagen har jag varit trött som en sten.

Ska ut och gå lite, kanske be Karro ringa medans jag gör det. Sen bada i nästan kokhett vatten så jag slutar frysa nån gång.



Wish you were here..

Av blandalltmittsvammel - 20 april 2009 21:40

Har verkligen varit hur kul som helst. Alla är så jävla söta, när dom ler kommer det verkligen från insidan.

Jag och handledaren Helen skulle gå till en medelålders karl och värma mat åt honom. Hon sa "jag har en tjej med mig här, Åsa! Hon ska vara här i två veckor." Då log han ett sånt där härligt leende, tog min hand och pussade lite på den och sa "Åsa guulliig!" Åh så söt han var.

Träffade två människor till som var lika söta.

Får se om jag ids gå iväg till lunchen imorgon. Tar nog med mig mackor och äter där. Har dragit på mig en förkyldning, igen! Inatt vid ett sprang jag runt som en tok och letade nässpray, utan att hitta nåt. Kände inte så mycket på morgonen, förutom att jag mådde lite illa. 

Har nysit som fan hela dagen, jävligt irriterande! Nu har det börjat rinna ut näsan också, toppen. Det blir bara värre och värre. 

Men så länge jag inte kraxar i halsen så är det ingen större fara. 


Ska lägga mig nu, börjar sju imorgon .. 

Men ska dock inte sova än, ska försöka läsa lite först :)

God natt!


Every second is like a minute

Every minute is like a day .. 

When you´re far away

Av blandalltmittsvammel - 19 april 2009 22:51

Börjar blir lite småtrött. Ska kolla bdb en gång till, sen gå till köket och dricka något och hoppas att min laddare ligger på bänken. Sen borsta tänderna och kämpa vidare med isfolket. Det går bättre nu, har faktiskt läst två kapitel! Fast det är väl inget att skryta med.


Har ju som sagt sovmorgon imorgon, så ska stiga upp vid nio. 

Mor är ledig, så vid halv elva far vi till samhället. Måste fan pumpa däcken på cykeln, tack OK för att ni har sån där gör-det-själv sak. Letade som en jävla dåre efter en vanlig hederlig cykelpump här, men det fanns ingen någonstans. 

Vill ha cykeln på samhället för att jag är lat och inte ids gå till lunchen.

Måste tydligen äta på skolan, annars blir det dyrt för rektorn när han ska ge mig ersättning för matkostnader.

Måste in på skolan också .. Fan, jag som inte hade tänkt sätta min fot på stället förrän efter praktiken. Men måste ha massa papper, har engelskaprov vecka 19. 

Och Jurassic Park-häftet vi MÅSTE läsa är borta! Helvete. 

Får passa på att städa skåpet och hoppas att jag hittar det, får fråga Ronja om jag får låna hennes annars. Hon brukar ha bra koll på vars hon har saker :D


Natt!

Av blandalltmittsvammel - 19 april 2009 20:31

Jag som skulle läsa ut boken har inte ens öppnat den idag .. Har istället suttit vid datorn, sett tv och stampat runt i snön och letat min cykel som var i ett uthus. Tog ett bra tag, för varje stek sjönk man ner till höften. När jag väl hade kommit fram hade jag gått till fel ställe. Så bara stänga dörren och kämpa sig iväg.


Ska väl snart gå och duscha, fryser som en sten. Ja för fan, stenar kan frysa! Alla tror att stenar inte har känslor, bara för att dom är hårda.. Men dom kan, jag har en sten i lådan som säger det! Haha, eller nåt.


Pappa sover så sött i soffan, så det blir nog inge Arkiv X ikväll.

Bra egentligen, då hinner jag läsa. Jag ska tvinga mig själv och sparka mig i benet, såhär får det inte vara.


Åh,nu är jag på det humöret igen, det som jag inte kan beskriva. En massa olika känslor, som blandas till en stor och härlig soppa med ingredienserna kärlek, glädje, förväntan, rastlöshet, längtan, saknad och en massa annat.


Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards