Alla inlägg under april 2009

Av blandalltmittsvammel - 19 april 2009 12:45

I morgon börjar praktiken, blir intressant att se om det är kul eller inte. Men det är det nog, får ju vara med mina jämlikar! :)

Börjar inte förrän 11, så får lite sovmorgon. Härligt!


Vaknade vid tio, men steg upp en halvtimma senare. Skönt att veta att man inte behöver stressa, då kan man halvsova lite.

Klädde på mig, tog på mig linserna och startade datorn. Hittar egentligen inget intressant, har suttit och sett Ballar av stål. Haha, den jobbiga jäveln är så klockren!


Dagens mål är att läsa ut bokjäveln jag håller på med, del 34. Har kämpat i snart en vecka men har inte kommit nånstans. Det händer inget, författaren verkar ha dragit ut en tråkig och meningslös händelse över flera kaptiel. 

Drygt som fan ..


Nej, måste göra nån slags lunch nu.

Av blandalltmittsvammel - 18 april 2009 18:26

Såg den igår, fy fan så bra den var! Den bästa svenska filmen jag har sett hittils. Och såklart grät jag, men det är ju inte ovanligt.

Ska sluta prata om den, blir bara ledsen i ögat när jag tänker på eländet. 


Det är lördag och jag har inget att göra imorgon. Så snart blir det väl till att se Arkiv X. JUST FAN, det är ballar av stål ikväll! Får inte missa det den här gången också.

Men före jag börjar med nåt filmprojekt måste jag ringa till Jeppe.


Grattis Ådii! <3

Av blandalltmittsvammel - 17 april 2009 10:20

Hade en riktigt hemsk mardröm ..

Det var typ tre små kryp som flyttade in i mitt rum. I början var de så små att jag inte märkte att dom fanns, men efter en vecka var de i kaninstorlek, men i formen av en snigel. Svarta och slemmiga.  Fast hade inte hunnit se dem än, de gömde sig på dagen och kom fram på natten.

När jag sov tyckte jag hela tiden att jag kände nåt slemmigt ringla sig runt kroppen, men övertalade mig om att det var inbillning. 

En morgon när jag vaknade såg jag att jag hade somnat med mjukisbrallorna på. Jag steg upp och kände nåt konstigt på benet. Så jag drog ut mudden som är vid vristen, och det ramlade ut en sån där .. Sak.

Efter det vägrade jag sova i mitt rum, bäddade en madrass i vardagsrummet. Fast vågade ändå inte sova, var rädd att snigelsakerna skulle hitta mig. 

Av nån anledning kom skolans vaktmästare hit. I drömmen kände han pappa tror jag. 

Han satte upp nåt slags pulver i taket, så när sakerna rörde på sig ramlade det ner på dem, de blev förgiftade och dog.


Hela drömmen är 'inspirerad' av ett avsnitt av Arkiv X jag såg igår.

Fy fan, var längesen jag vaknade med en sån rädsla.

Av blandalltmittsvammel - 16 april 2009 22:35

Imorgon är sista dagen på det här lovet. Så jävla sjukt, här har man gått runt i en vecka utan att förstå att lovet inte är så långt som man tror. Dåligt att man jämt ska vara efterklok. Men har ändå varit ett kul lov!


Tack till Ådii, för att du for till stugan. Utan dig hade det blivit tråkigt.

Tack till resten av Åmanfamiljen, för att ni är grymt coola. 

Tack till solen, som lyste hela tiden. 

Tack till skotern, för att den var snäll och inte fick för sig att dö.

Och ett stort jävla tack till Jeppe, som har gjort mina bra dagar ännu bättre, tack vare ett roligt telefonsamtal varje kväll. 

Men inget tack alls för Karro, vi hade inte lov samtidigt och jag träffade henne inte. Men tack för att du finns iallafall :)

Tack till Mårran, för att jag ska leka hos dig imorgon!


Ja, ska vara med Mårran imorgon.

Kom på en väldigt skum slump! På lördag är det den 18 april.

Förra året, fredag den 18 april, var jag också där och hittade på jävulskap.

Ska sova där, alltså är jag där en bit in på dagen på lördag.

Fast i år ska vi vara lite lugnare än förra året .. Haha!

Av blandalltmittsvammel - 16 april 2009 15:48

Blev hur förvånad som helst när alarmet ringde 05.50 Hade helt glömt bort att jag skulle ringa och väcka Jeppe, han fyller år.

Tycker det är dumt att ringa och gratulera folk på kvällen. Det får det att verka som att man kom på det under dagen och därför ringer senare. Sånt tycker jag att man ska veta dagen före. Hur snällt är det om man råkar se en kalender under dagen och se att någon man känner fyller år på dagens datum? Då tänker man 'aha, det var idag! Trodde det var nästa vecka'. Tycker det är dumt. 

Efter 20 minuters svammel om ingenting började pojken äntligen fundera på att kliva upp. Yay, då fick man lägga ifrån sig mobilen, vända sig om och sova i tre och en halv timma till. 

Och trots att jag har sovit som en sten är jag trött. Men har väl sovit för mycket bara. 


Tidigare i veckan när jag rotade igenom Ådiis telefon hittade jag den här låten. 

Har blivit helt besatt av texten, vad jag än gör så hör jag första versen i huvet. 

Av blandalltmittsvammel - 15 april 2009 19:42

Fan, fanns inga ägg i kylen. Och sockerkaka utan ägg går dåligt. Ringde till min mor och bad henne köpa, så ska göra imorgon. Bra, då är hon ledig och jag slipper ta ut plåten ur ugnen. Fy fan vad det är läskigt, är alltid rädd att jag ska bränna mig eller tappa ner den varma plåten på fötterna.


Ska göra nåt som jag inte har gjort på flera år - se mumintrollet! Eller hur man nu säger .. Heter det mumindalen kanske? Skitsamma.

Sagan om ett gulligt litet troll som hittar på en massa kuliga saker med sina vänner. Gulligare än så kan ett barnprogram inte bli.

Hoppas bara att jag hittar filmen, som säkert ligger i filmhyllan som inte används och samlar damm. 


Titta den här. Så jävla rolig, jag tror jag dör! Slutet är bäst :)

Av blandalltmittsvammel - 15 april 2009 17:40

Gick lite halvdåligt för mig idag. När jag hade varit ute i ca en halvtimme började jag av nån anledning må illa. Inte bara litegrann utan massor. Så gick in och vilade ett tag medans jag såg lite på Rose Red 2.

Som tur är gick det över efter ett tag, men kände mig matt och äckeltrött.

Så jag gav upp försöket att få färg i ansiktet.

Men ska försöka imorrn och hoppas på att det går bätre.


Fan i helvete vad jag är sugen på sockerkaka .. Ska nog gå till köket och se om det finns grejer grejer till att göra en. 

Av blandalltmittsvammel - 15 april 2009 10:36

Är hemma från stugan nu, och ska troligen inte dit förrän till sommaren. Skönt, men ändå tråkigt på nåt sätt.

Och såklart, när jag far från stället kommer finvädret! Okej, det har varit fint nästan varje dag. Men det har blåst lite så solen har bara gått i moln hela tiden. Och idag blåser det knappt nått alls .. Nåja. Ska sätta mig ute sen, känns tråkigt att vara inte när det är sånt här väder. Hoppas på att få del 34 utläst också ^^ 


Nån gång i framtiden måste jag lägga in bilder på datorn från lovet. Har fått till massa fina bilder som bara väntar på att få bli photoshopade. 

Men datorn verkar inte tycka om att kopplas till mobilen, det tar äckellång tid innan bilderna dyker upp. 


Fan, börjar bli hungrig. Steg upp vid 8 så jag skulle hinna åka med Diana när hon for till jobbet, och hann/orkade inte äta.


Skriver mer sen idag! :)



Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards