Alla inlägg under april 2009

Av blandalltmittsvammel - 13 april 2009 17:09

.. Men blir bara hemma en liten stund till. Ådi var har farit hem, hon måste vara i Piteå ifall nåt dagis ringer och hon får vikariera nånstans. Så när vi for förbi här stannade jag. Har väl inte direkt gjort nån nytta, har bara suttit vid datorn haha. Men Ådis trådlösa internet var jävligt segt igår, tog mig inte ens in på bdb. Tog ett tag att kolla igenom alla som hade lagt ut bilder, en hade lagt ut 111 stycken .. Jobbigt.


Jag, pappa och Ådi for ut med skotrarna imorse. Klockan var vid 9 och vi tänkte att det kan inte vara så värst dåligt före på morgonen, det måste ju ha frusit lite under natten. Men inte! Så fastnade två gånger, och inte lite heller. 


Trots att vi har varit ute större delen av alla dagar jag har varit i stugan har jag hunnit läsa lite. Är på del 33, och den är så bra att jag inte kan slita den ifrån mig. Känns nästan som att jag kommer att gråta i slutet av den .. Men vi får se, har ungefär halva kvar.


Nej, snart tillbaka till stugan igen. Tänker inte stanna där hela veckan, vore tråkigt. Men det skulle tydligen bli kallt inatt. Brabra, då kanske man kan fara ut med skotern på förmiddagen. Går inte fara efter lunch, då är det bara vatten på sjöarna och kramsnö som klibbar. 

Men har ju mina kära böcker att läsa! Och en cool liten jävel man kan ringa till :)

Av blandalltmittsvammel - 12 april 2009 19:37

Hann inte blogga nåt igår, vi var så trötta att vi inte orkade starta datorn ens.

Har varit ute i nästan hela dagen både igår och idag, fast det var mycket bättre väder igår. Det blåste nästan inget och solen stod som spön i backen. Idag  blåste det ganska mycket och solen gick i moln hela tiden.

Jag ser riktigt skum ut. Har nästan brännt mig på kinderna, haha! Är huvudet dumt får kroppen lida.


Idag är inte min dag kan jag lova.

När vi var ute fick jag och Ådi tråkigt efter ett tag. Är inte kul för fem öre att fiska i en liten tjärn som har samma antal fiskinvånare som döda havet. Så vi lånade Tomas bob och tolkade lite. Jag började. Gick ganska mycket för snabbt i en tvär sväng, så jag ramlade av - med huvudet före. Gled ca tre meter på kinden/läppen. När jag tillslut stannade kröktes ryggen och benen i en båge över huvudet och jag hörde ryggen knaka. Trodde fan att jag hade brutit nacken! Men det hade jag inte, isåfall hade jag inte suttit här. Men ont så in i helvete har jag. Kanske inte så konstigt.

Det blir till att ta ett smärtstillande piller innan jag ska sova. Sängen jag sover i är stenhård^^

Av blandalltmittsvammel - 10 april 2009 22:43

Har varit ute i stort sett hela dagen. Sov i stugan med Tomas och gänget, fanns ingen annan plats så jag var tvungen att sova i kökssoffan .. Kunde inte sträcka ut benen, och vände jag på mig vaknade jag. Den knarrar litegrann. Man älskade den soffan när man var liten, men inte direkt nu när man är 10 cm för lång.

Iallafall, vaknade lite från och till under hela natten, men när klockan var ungefär halv åtta orkade jag inte låtsas sova nå mer. Så gick upp och klädde på mig. Efter ett tag gick Tomas upp och började koka kaffe. Gott med kaffe och macka till frukost :) Satt kvar där och diskuterade med Diana massor, sen upp till huset för att dra på sig en massa kläder.

Lite halvdåligt skoterföre, det är en massa vatten som ligger mellan isen och snön. Det kallas för ett ord som jag inte ska nämna, bara norrländska kryp som jag förstår det. Hälften av ni stackars läsare kommer säkert från andra sidan Sverige :)

Sen in ett tag för att hinna äta lunch. Sen ut igen, samma visa efter middagen. Då for vi till en sjö med lite mindre vatten, och hade fiskkrig. Det började med att jag kastade en fisk på Pontus, sen fick den stackars fisken leka flygplan litegrann.


Onsdag morgon ringde mamma till Ginza och beställde andra säsongen av Arkiv X. Den kom igår!! Fan vad snabbt det gick.


Miss you Mumin.

Av blandalltmittsvammel - 9 april 2009 22:16

Har suttit här ett bra tag och skrivit, och så får datorn för sig att kryssa ner allt. Så jävla förbannad jag blir! Och orkar fan inte skriva om allt igen.

Har iallfall ägnat dagen åt att köra skoter, läsa isfolket och prata med Jeppe. Han är galen btw, han får mig alltid att skratta.


Nej, är så sur att jag inte ids fortsätta. Ska läsa ut dom få sidorna som är kvar av boken och sen sova.

God natt och god jul.

Av blandalltmittsvammel - 9 april 2009 12:04

Tänkte bara snabblogga lite innan jag börjar packa och sånt.

Pappa kom hit för en timma sen och väckte mig. Härligt att vakna av att hunden slickar en i ansiktet :)

Nu har han farit igen. Han ska väl handla en massa och sen hämta Ådii i Abborträsk. 

Helvete, nu ligger jag risigt till när det gäller isfolket! Ådi började typ en eller två månader efter mig. I början låg jag 9 böcker framför henne, nu bara två eller tre! Fy fan, måste göra nåt åt det. 

Men hon har inga läxor eller prov, hon går inte ens i skola. Då får hon mer tid tack vare det. Alltid en liten tröst :)


Titta på det här folk! Alla barn har sett Mumin, det snälla trolllet med korta ben och sammetsnos eller hur det nu var. Är det bara jag som tycker att det norska introt är bättre?

Av blandalltmittsvammel - 8 april 2009 21:13

Ibland kan det vara kul när folk frågar saker om en. Man får liksom en naturlig anledning till att prata en massa strunt som man inte skulle ha sagt om inte nån frågade. Men när nån människa är så jävla nyfiken och samtidigt feg går dom och frågar annat folk. Så sjukt!


Ska dra ett dåligt exempel.

Person A är tillsammans med person B. Person Bs bästa vän heter Person C. Plötsligt hör person C ett rykte om att Person B har strulat med nån av Person d, e, f, g, h, i, j, k, l, m ,n, o, p, q, r, s, t, u, v, w,x, y, z, å, ä eller ö. Men vem av personerna det är vet Person C inget om.

Såklart ska Person C fråga sin bästa vän, Person B om det är sant. Om person C istället skulle fråga Person A är Person C väldigt dum i sitt korkade huvud. 


Sånt stör jag mig på. En människa har frågat en vän om en sak är sant om mig, och när människan fick veta att det var så kom det 100 frågor. 

Varför i helvete inte ställa dom frågorna till mig?! Det är väl jag som har bäst svar på dom iallafall.

Idiot ..


Av blandalltmittsvammel - 8 april 2009 18:19

Äntligen, äntligen kom dagen jag och resten av skolan har längtat efter i flera måndader. Fy fan så härligt!! På nån vecka ska jag hinna en massa saker. Vara jävlig, se film, köra skoter, ha Isfolksmarathon, SOVA .. Och säkert en massa annat som jag inte kommer på. Eller jo, prata i telefon (: En del av lovet iallafall. Hoppas jag ..


På tal om inget så fick vi våra "praktikpapper" idag. Alltså ett papper där det står vars vi ska vara, arbetstider och annat. Handledaren har ett nästan likadant. Ska tydligen vara på duvan. Ringde och frågade mamma var det var för nåt, hade ingen aning. "Ett hem för utvecklingsstörda". Åhnej .. Trodde att det skulle vara såna som är gravt utvecklingsstörda, som typ inte förstår vad man säger och ägnar all sin tid åt att dregla. Gick till Anna, studie och yrkesvägledaren, och frågade om det var så. Nej! Människorna där är tydligen bara mentalt utvecklingsstörda, det blir fan skitbra. Dom är lite som jag :) Haha nej nu var jag dum. Dom vill ha sällskap när dom handlar, hjälp med att laga mat och sånt. Det blir trevligt =)


 Nej, ska se om telefonen jag försöker ringa till är påslagen. Om det inte nu blir så att jag pratar resten av mitt liv tänker jag försöka se Rose Red 2. Fan i helvete, den verkar bra.

Har ni hur så skriver jag mer sen ^^





My life is brilliant, my love is pure.

Av blandalltmittsvammel - 7 april 2009 20:12

Blir en kort blogg, har fan inte tid. 

Kul dag med kuliga lektioner. Allt går som en dans när man är på mitt humör. Hela dagen har jag varit på läskigt bra humör och inte kunnat sitta still eller vara tyst. Men det är bara trevligt ju, så vad fan.

Förövrigt har jag pratat i telefon hela kvällen, otroligt skoj. Då vet ni (:


Ska bara ringa ett litet samtal till, sen se andra avenyn (:


God jul!

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards