Alla inlägg under april 2009

Av blandalltmittsvammel - 6 april 2009 20:39

Dagen började med idrott. Dans, lagom kul.

Sen matte, engelska, lunch, NO, SO, sen matte igen. Faktiskt jävligt kul, vi spelade bara sänka skepp och bingo.

Har hela dagen haft jävligt ont längst ner i ryggen. Fast kändes som att jag bara skulle behöva knäcka till den och sen skulle allt bli bra, fast det är svårt att knäcka ländryggen. 

Efter lunch fick jag ont i magen också. Och på sista lektionen hade jag så jävla ont att jag knappt kunde gå. När jag väntade på bussen grät jag nästan, och när fanskapet väl började rulla hemmåt kände jag mig åksjuk.

Direkt jag kom hem ringde jag till ridläraren och sa att jag inte skulle komma. 

Killar, var glada att ni slipper ha mensvärk. 


Har pratat med Jeppe typ hela kvällen, samtidigt som jag har valsat runt och dammtorkat. För första gången på några månader är mitt rum så pass fint att det till och med är gästvänligt. Inte illa.


Fan så härligt, nu är jag nästan färdig med engelskan! Vi håller ju på med Jurassic Park. Man ska läsa kapitel 1 - 7 i boken, göra en affisch och en broschyr. Har bara kvar lite av broschyren och boken, fan så bra (:


Nej, ska gå och göra nå nyttigt nu, sug och svälj trevlig helg!

Av blandalltmittsvammel - 5 april 2009 17:59

Hann vara i stugan i 3 - 4 timmar, och hann på dom få timmarna bli less på stället. Det ligger så jävla ödsligt, man känner sig isolerad. Det är lite som i mumindalen, man vankar omkring i sin egna lilla värld och ibland kommer det folk från resten av världen och hälsar på.

Eftersom jag blev less redan efter några timmar vill jag inte veta hur det kommer att bli till påsk. Kommer att vara där mellan skärtorsdagen och söndag eller måndag. Men Ådi ska ju också dit, och hon tar med sig datorn. Perfekt, då har man internet och man kan se film medans pappa ser nyheter eller nåt annat tråkigt.

Hoppas det snöar en dag så man kan sitta inne och ägna en massa tid åt isfolket! Om man skulle lägga upp som mål att ha läst ut hela serien under lovet, har 16 delar kvar. Haha nej, det kommer inte att gå. Men jag kan ju försöka!


Tror att jag ska göra ett snabbt ryck och städa till lite, sen kan jag dammtorka och dammsuga på tisdag. 

Av blandalltmittsvammel - 5 april 2009 12:08

Ska snart fara till stugan och köra skoter, fan så kul! Har inte gjort det på evigheter. Och för en gångs skull finns det folk där, och det är fan inte illa. Tomas, Diana och barnen är där. Min farbror och hans fru också. Pappa och hunden for dit i morse.

Ska faktiskt till stugan över påsk med, haha det är Ådiis fel. Hade inte tänkt fara dit först, men när jag fick veta att hon skulle dit ville jag med .. Då blir det så mycket roligare.

Men det kommer ändå aldrig att bli som förr, nu när inte farmor sitter på bron och solar, när hon inte sitter inne i huset på kvällarna och löser korsord.

Fy fan vad jag saknar henne!



Av blandalltmittsvammel - 4 april 2009 20:00

Fan så kul det var igår! Jag och Mårran sov hos mormor och Gunnar, och gjorde en massa konstiga saker. Jag menar, hur många normala tonåringar får för sig att plugga matte klockan tre på natten? Nej just det, så gott som ingen. Har fortfarande ingen aning om varför vi började med det just då, men nån gång ska det ju ändå göras.

Vi såg två filmer, Stay och The notebook. Hur bra som helst, men Stay var lite svår att förstå sig på. Måste nästan se den en gång till för att riktigt förstå den.


Har pratat med Jeppe i nån/några timmar, det var fan längesen. 

Han har tillochmed gått och blivit snäll och trevlig på "äldre" dagar, det är inte illa. 


Nu se Medium med min mor. Sen läsa Isfolket (del 31) och se om jag orkar se film inatt. En av Stephen King, Lida , den verkar varahur bra som helst. Men den går 03.40 så tror inte att jag orkar. Men vi får se.


Trevlig kväll alla (:

Fan

Av blandalltmittsvammel - 2 april 2009 16:50

Frisören jag hade sökt praoplats hos ringde nyss, fick inte vara där. Hon hade tydligen inte så många kunder.

Kom nyss på att jag kan vara på stallet .. Kan ju det mesta, och har jag tur får jag gratisrida lite. Dessutom tjänar jag 420 kr för lunchkostnader, 30 kr per dag. Det är för långt mellan stallet och skolan så kan inte äta där, och kan ändå inte vara där med ridkläder.

Lär blir långtråkigt, men va fan. Hittar inte på nå annat.


Och imorrn kommer Mårran hit, yay.

Ska leta efter nån film vi skulle se, sen måste jag fan städa. 



Av blandalltmittsvammel - 1 april 2009 17:19

Jag bojkottar den här jävla dagen. Man vet mycket väl att det är 1:a april, men när man väl blir lurad, utan att veta om det, tänker man inte på det, så man tror på eländet.

Karro lyckades nästan lura livet av mig imorse .. Och Karro, ditt lilla jävla spöke. Det var inte kul alls!


Var så jävla kul på no:n.

vi gick igenom olika preventivmedel. Läraren plockade fram ett sånt instrument man för in en spiral med. Det såg faktiskt ut mer som nåt slags fiskeredskap än nåt man ska köra upp i .. Well, ni vet.

Läraren: Ja, då för man upp den här i penis..

Kalle: VA?!?

Läraren: April, april :D

Hahahahaha fy fan så kul det var xD

Man måste kanske ha sett Kalles reaktion irl för att tycka det är kul.


Nu ska jag till Nourtejaur och leka med Mårran! :D

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Skapa flashcards