Direktlänk till inlägg 24 maj 2009

"helgen"

Av blandalltmittsvammel - 24 maj 2009 19:23

Vet inte om man kan kalla det helg, men med det menar jag halva onsdagen, torsdag, fredag, lördag och söndag.

Nåja, det var iallafall hur kul som helst. Tänkte berätta litegrann, men inte allt. Skulle få sitta och skriva i evigheter då, haha :)


Onsdag: Finns inte så mycket att säga. Kom till busstationen i stan där Ådi och hennes mamma väntade. Hon körde oss till Öjebyn, där Ådi bor, och vi gjorde väl inget speciellt. Pratade massa, poppade popcorn och såg film. Drog fram madrasserna jag sov på och fixade täcken och sånt. Sen somnade vi vid två nån gång.


Torsdag: Vi vaknade vid elva nån gång men låg kvar ett tag. När jag hade halvsomnat gick Ådi in i duschen, när hon var klar gick jag dit. Sen åt vi frukost och fixade oss. Vid det laget var klockan vid två ungefär. Då såg vi en film och började med maten sen. Vi skulle vara klara klockan fem, då skulle Ådi fixa en överraskning som jag har varit nyfiken på svinlänge.

Hennes mamma kom dit och skulle skjutsa oss till stan. Från den stunden jag satte mig i bilen blundade jag, bara för att det skulle bli roligare sen. När vi kom till stan ledde Ådi runt mig lite och jag hade ingen aning om vars i stan vi var, jag blundade ju fortfarande. Hon satte ner mig på en bänk och sa 'vänta'. Så där satt jag och hörde folk gå förbi ett tag. När hon kom tillbaka sa hon att jag fick titta - hon höll i två biobiljetter! Filmen var svinbra fast kommer inte ihåg vad den heter.

Efter bion kom vi på att vi kunde fara till Pelle. Så vi frågade han om det gick bra och om han kunde hämta oss i Öjebyn efter typ en halvtimme. Vi skulle hem och mata dom stackars katterna.

Han hämtade oss, och vi spelade GH i fram till tidigt på morgonen. Vi var tvugna att väcka stackarn när vi skulle hem sen :)


Fredag: Tog emot som fan att gå upp, fast tanken på att vi skulle till stan och härja fick upp mig. Vi kom dit vid halv två och gick runt lite i affärer. Hittade två linnen, ett vitt och ett rött, och skor till skolavslutningen. Sen köpte vi mjukglass och satte oss ute i solen, fy fan så skönt det var. Blåste precis lagom mycket så det var inte för varmt.

Sen träffade vi en jävla massa folk! Johnny, Jenny, Jocke, Pontus, Kate och .. ANDERS!! Fy fan så glad jag blev när vi av en slump gick förbi han på stan, började fan nästan gråta .. 

Nåja. Efter nån timme när vi kom hem åt vi middag, tror att vi såg en film också. Sen gick vi ut, nåt kvarter bort hade Ådis kompisar utomhusfest. Kul, då fick man träffa dom :)

Påväg dit frågade Pelle om vi inte ville komma dit och spela och se film. Och såklart ville vi det! Så efter ca en timma kom han och hämtade oss.

Vi spelade massor och såg två filmer, Mirrors och en annan som jag inte kommer ihåg vad den heter.  Så jävla livrädd jag var när vi såg Mirrors! Stackars Pelle, kramade ihjäl hans arm så den nästan lossnade xD

Efter ännu mera spel for vi hem. Fan så kul och galen kväll/natt/morgon :)


Lördag: Gjorde i stort skett ingenting på dagen, bara pratade och såg film. Satt inne för det regnade.

På kvällen for vi till Andreas och såg film och spelade lite GH.

Det var fan roligare och spela hos Pelle :)


Söndag: Jag kom hem, BLÄ.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av blandalltmittsvammel - 6 maj 2014 23:31


Tiden går, och jag inte med den. Har under de senaste dagarna haft världens underligaste åldersnojja. Tonåren gick så jäävla fort, inte känns det som att det var hela sju år sen jag var 13! Tycker det var nyss jag började gymasiet, men det är nästan ...

Av blandalltmittsvammel - 10 december 2013 22:02

Yees, i fredags packade jag och Franziska ihop i min lilla pärla och styrde mot Piteå, daamn vad jag älskar roadtrips alltså! Väl frammme i stan handlade vi grejs till middagen och for sen tillbaka mot Öjebyn. På kvällen blev det en hel del bus, ha...

Av blandalltmittsvammel - 28 november 2013 11:04

Japp, here I am, 19 bast och Sven-Ingvars-diggare. Baserat på min vanliga musiksmak kan jag ju säga att det är är "lite" av en utstickare. Haha nämen, i bilen påväg till och från Kiruna ville Elsa höra den här låten. Ha nu i åtanke att vi avverkade...

Av blandalltmittsvammel - 24 november 2013 22:36

Drog iväg till Kiruna med Ådii, Tomas, Diana och småflickorna i helgen för att fara på Majas dop, vilket var super! Bildbombar väl lite då     Mina favoritflickor!     Alla syskonbarnen samlade :) (snygg Ellan blev i Kerstins glasögon) ...

<3

Av blandalltmittsvammel - 31 oktober 2013 23:55


   Tack för elva fina år, älskade vännen. Hjärtat blöder och tårarna rinner, men jag vet att du har det bättre där du är nu.. Åh vad jag saknar dig, mitt lilla hjärta     ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Åman med Blogkeen
Följ Åman med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se