Alla inlägg under maj 2009

Av blandalltmittsvammel - 24 maj 2009 19:23

Vet inte om man kan kalla det helg, men med det menar jag halva onsdagen, torsdag, fredag, lördag och söndag.

Nåja, det var iallafall hur kul som helst. Tänkte berätta litegrann, men inte allt. Skulle få sitta och skriva i evigheter då, haha :)


Onsdag: Finns inte så mycket att säga. Kom till busstationen i stan där Ådi och hennes mamma väntade. Hon körde oss till Öjebyn, där Ådi bor, och vi gjorde väl inget speciellt. Pratade massa, poppade popcorn och såg film. Drog fram madrasserna jag sov på och fixade täcken och sånt. Sen somnade vi vid två nån gång.


Torsdag: Vi vaknade vid elva nån gång men låg kvar ett tag. När jag hade halvsomnat gick Ådi in i duschen, när hon var klar gick jag dit. Sen åt vi frukost och fixade oss. Vid det laget var klockan vid två ungefär. Då såg vi en film och började med maten sen. Vi skulle vara klara klockan fem, då skulle Ådi fixa en överraskning som jag har varit nyfiken på svinlänge.

Hennes mamma kom dit och skulle skjutsa oss till stan. Från den stunden jag satte mig i bilen blundade jag, bara för att det skulle bli roligare sen. När vi kom till stan ledde Ådi runt mig lite och jag hade ingen aning om vars i stan vi var, jag blundade ju fortfarande. Hon satte ner mig på en bänk och sa 'vänta'. Så där satt jag och hörde folk gå förbi ett tag. När hon kom tillbaka sa hon att jag fick titta - hon höll i två biobiljetter! Filmen var svinbra fast kommer inte ihåg vad den heter.

Efter bion kom vi på att vi kunde fara till Pelle. Så vi frågade han om det gick bra och om han kunde hämta oss i Öjebyn efter typ en halvtimme. Vi skulle hem och mata dom stackars katterna.

Han hämtade oss, och vi spelade GH i fram till tidigt på morgonen. Vi var tvugna att väcka stackarn när vi skulle hem sen :)


Fredag: Tog emot som fan att gå upp, fast tanken på att vi skulle till stan och härja fick upp mig. Vi kom dit vid halv två och gick runt lite i affärer. Hittade två linnen, ett vitt och ett rött, och skor till skolavslutningen. Sen köpte vi mjukglass och satte oss ute i solen, fy fan så skönt det var. Blåste precis lagom mycket så det var inte för varmt.

Sen träffade vi en jävla massa folk! Johnny, Jenny, Jocke, Pontus, Kate och .. ANDERS!! Fy fan så glad jag blev när vi av en slump gick förbi han på stan, började fan nästan gråta .. 

Nåja. Efter nån timme när vi kom hem åt vi middag, tror att vi såg en film också. Sen gick vi ut, nåt kvarter bort hade Ådis kompisar utomhusfest. Kul, då fick man träffa dom :)

Påväg dit frågade Pelle om vi inte ville komma dit och spela och se film. Och såklart ville vi det! Så efter ca en timma kom han och hämtade oss.

Vi spelade massor och såg två filmer, Mirrors och en annan som jag inte kommer ihåg vad den heter.  Så jävla livrädd jag var när vi såg Mirrors! Stackars Pelle, kramade ihjäl hans arm så den nästan lossnade xD

Efter ännu mera spel for vi hem. Fan så kul och galen kväll/natt/morgon :)


Lördag: Gjorde i stort skett ingenting på dagen, bara pratade och såg film. Satt inne för det regnade.

På kvällen for vi till Andreas och såg film och spelade lite GH.

Det var fan roligare och spela hos Pelle :)


Söndag: Jag kom hem, BLÄ.

Av blandalltmittsvammel - 20 maj 2009 15:07

Yay! Känns som att dom här två dagarna vi är lediga verkligen behövs. Känner mig helt jävla slutkörd, blir skönt att bara vända allt ryggen och fara till Ådi och stanna till söndag.

Fan vad kul det blir :)


Hahaha fan vad kul det var på fysiken! 

Ids inte förklara allt, men vi hade vikare för sämstjohan är borta (tror nån i klassen har skickat maffian på han haha) och vi lekte med laserpekare och en rökmaskin :] 

Vikarien, Emil, visste inte riktigt hur röksaken funkade, så det kom lite för mycket rök. - JÄVLAR!! Nu har ni fått i er rök för en hel livstid!

Hahaha så jävla kul :)


Ska gå packa nu, hörs när jag är i Piteå! :D

Av blandalltmittsvammel - 19 maj 2009 15:53

For till skolan imorse fastän jag mådde illa, med en enda tanke i huvet - far jag inte nu blir de inte Piteå imorrn. Så jag bet ihop, steg upp och gjorde mig klar.

Och illamåendet fick faktiskt över efter ett tag, brabra.


Vi gjorde pastasallad på hkn idag. Bara tanken att äta iskall pasta med sallad och lite pissljummen korv låter inte gott alls. Men det gick faktiskt äta, men är absolut inget jag kommer att få för mig att göra hemma en vacker dag.

Efter lektionen, som slutade ca 11.40 gick vi förbi anslagstavlorna. Såg att min NOgrupp hade håla. Trevligt, då hade man 'rast' fram till klockan två!

Fixade så jag gjorde bort engelskaprovet under håltimmen, skönt att ha det bortgjort.

På lektionen efter hann jag göra klart och lämna in G-frågorna i SO, fan så härligt.

Om man bortser från fysiken så är det jävla tjill fram till lovet nu :)


Snart, SNAAAART!!! :D

Av blandalltmittsvammel - 18 maj 2009 15:48

Har varit hemma idag, och det behövdes nog. Även om jag har kännt mig mycket bättre idag så har jag inte kännt mig helt frisk. Hoppas jag kan fara imorgon, tror jag börjar ligga efter lite. Eller lite, nu ljög jag. Tror fan i mig att jag ligger efter massor, vi började med ett nytt avsnitt i fysiken idag tror jag, har dessutom missat ett prov i engelska. Som tydligen inte går att plugga till heller. Eller visst går det, men det har till stor det varit läsförståelse.


Och på tal om läsa .. Under dom här dagarna kan man tro att jag har hunnit läsa hur mycket som helst. Nog har jag hunnit men jag har fan inte orkat! Har sovit som ett svin hela dagarna och mått som ett as under hela min vakna tid. Knappt så att jag ens orkar hänga med när jag ser en film, så jag har mest suttit vid datorn och ugglat. 

Hade jag haft ork hade jag lätt läst en bok per dag, men har inte läst en enda sida sen torsdagkväll. Fy fan, nu är det illa. 

Men nu när jag mår bättre måste jag fan försöka, även om boken inte är så spännande. Ska sätta upp som mål att ha läst ut dem före sommarlovet. Det blir nog bra, 10 stycken kvar och fyra veckor.

Vad tror ni, hinner jag?


Utslagen på armarna var tydligen nässelfeber eller nåt .. Mamma ringde till sjukan och hörde. Vad fan det nu är så är det tydligen helt ofarligt :)


Snart snart SNART!!

Av blandalltmittsvammel - 17 maj 2009 01:51

Tänkte bara säga till världen att jag funderar på att lägga mig nu. Får ändå inget vettigt gjort, har spelat Bomber Pengu i snart en och en halv timme. Borde väl egentligen ha lagt mig för längesen, fast nåntig säger mig att jag kommer att ha svårt att somna.

Mår fortfarande illa, det verkar aldrig ge sig. 

Illamåendet blandas med en nervositetsklump. En klump som blev till när jag kom på tanken att utslagen på armarna kan vara en allergi mot nåt, fast har ingen aning om vad. 

Nu är armarna så varma att jag skulle kunna steka skämda gamla ägg på dem. Det kliar inte, det gör fan nästan ont. 

Fast en sak är ju bra, jag behöver inte frysa haha. Men gör det ändå, under värmen är det liksom kallt .. Äh, går inte förklara.


Nä, ska väl gå iväg och halsa i mig lite cola och sen försöka sova.

Av blandalltmittsvammel - 16 maj 2009 17:43

Blir fan nervös .. För några timmar sen fick jag nå slags utslag på armarna. Kände att det blev varmt på dem, tittade och det var rött och typ kokhett. Gick till mormor och hon smörjde på med nån salva som svalkade. Men nu har det kommit tillbaka och bränner lika jävla mycket, nästan så det gör ont.

Hoppas jag inte är allergisk mot nåt! ._.

Av blandalltmittsvammel - 16 maj 2009 12:49

Hade tänkt fara på skolan igår, men när jag hade duschat åde började jag må hur illa som helst. Följde iallafall med Gunnar till samhället, han skulle fixa nå med bilen halv åtta. Sen for vi och fikade, och min mage mådde fortfarande svindåligt så jag följde med han hem igen istället för att fara på skolan.

Satt vid datorn lite och såg två Arkiv X avsnitt med mor. Hon började ett så hon for vid kvart i. Vid det laget mådde jag så illa att jag trodde att döden var nära, allvarligt talat. Lyckades somna och sov till två.

Fy fan, gick runt och väntade på att få spy i två timmar innan det hände nåt. Åt lite och spydde igen.

Tänkte vila litegrann men jag somnade och sov i tre timmar. Ett tag efter jag hade vaknat ringde mormor och ville ha hjälp med att starta DVDn. När jag tillslut orkade masa mig hem därifrån hinkade jag i mig lite cola och la mig. Trots att jag nyss hade sovit massa var jag dödstrött. Vaknade vid halv elva med huvudvärk, men det är inte så konstigt med tanke på att jag hade sovit mer än 16 timmar på ett dygn.

Men då vet ni varför jag inte orkade blogga igår iaf :)


Har ätit litegrann och druckit cola till. Verkar inte hända nåt än, men får se hur det tar sig. 


Ska gå se Babe nu, har fan inte sett sen jag var liten! :D 

Haha bara för att det går på femman :)

Av blandalltmittsvammel - 14 maj 2009 20:26

Jag vet att jag ställde mobilen på vettig "stiga-upp-tid" igår kväll. Men jag måste ha stängt av utan att jag vaknade. Jag vaknade till och tänkte 'fan vad härligt jag hinner sova en stund till'. Av nån anledning öppnade jag ögonen. Fick panik. Det var ljust ute, men svårt att avgöra vad klockan är när det ljusnar redan vid 4 - 5 på morgonen. Började tokleta efter mobilen, som jag hade lagt under kudden när jag sov. Klockan var 07.08

Trodde klockan var minst åtta och att bussen hade gått.

Steg upp, letade fram nå kläder, tog på mig linserna och åt en macka.

Mådde så jävla illa att jag inte ville äta mer.

For till skolan med tanken; blir det inte bättre i magen får jag väl fara hem. Kan ju iallafall försöka.

Men det blev inte bättre alls, så jag for hem efter första lekitonen.

Det är så jävla hemskt att springa runt på skolan och må illa..


Först nu har det gått över helt, yay.

Har hunnit sova lite på soffan, fan så skönt! Och spelat bomberpengu halva dagen, haha.


Läste ut del 36 igår, fy fan så bra den var .. Lästa ca två sidor ur 37 på svenskengelskan men fattade inget så ska börja om sen.


Hahahaha, pratade nyss med Ådi.

Jag - Tja, vad gör du?

Ådi - Läser.

Jag - Jaha, vars är du då?

Ådi - I sängen! HAHAHA!

Jag - Åh, men idiot .. xD

Hahaha, så typiskt henne att säga klockrena saker! ;D

"Ikväll ska vi inte vara uppe till nå jävla sex!!"


Ska plugga lite på engelskan nu, har ju prov imorrn. Fast det finns egentligen inte så mycket att plugga på, det ska tydligen vara mycket läsförståelse. Fast lite grammatik, som jag redan kan.

Hoppas jag.

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards