Alla inlägg under juni 2009

Av blandalltmittsvammel - 22 juni 2009 23:02

Fattar inte varför man får så lätt att blanda ihop dagarna på sommarlovet! Det är bra att veta så man kan kolla i tvtidingen, fast annars har man nästan ingen nytta av att veta det.

Var fan tvungen att kolla på kalendern i telefon om det verkligen var måndag xD 

Och på tal om telefon.. Bytte nyss till den gamla, batteriet i nokian tog slut. Kan vara lika bra att vänja sig med den. På onsdag eller torsdag ska Ådi åka med hennes mor till Pite och hämta sitt nya leg och inte såna saker. Ska lämna in nokian då, den är ju lite glapp på sina ställen. 

Uä, kommer sakna den!


Var med Mårran och Linnea på samhället idag, så kul de var :) 


Ska väl spela lite nu, sen läsa ut sista delen av Isfolket .. Känns jävligt sorgligt, som om en del av själen försvinner. Det är ju bara ett gäng böcker, men ändå ..

Av blandalltmittsvammel - 22 juni 2009 00:51

Har inte hunnit ha på datorn idag, fast har egentligen inte gjort nå annat intressant.

Vaknade vid tolv nån gång, Ådi och mamma kom in och surrade. Och Mixi stampade in och slickade mig i ansiktet. Alltid lika trevligt att vakna till det :)

Folket sa att dom skulle dra in hunden i duschen. Då flög jag upp, att se min hund sjöblöt är nåt man inte ser så ofta. Men lite våld lyckades vi dra in henne, och nu har hon superfin päls igen :)


Har badat i älven .. Fy fan så kallt! Men fortsätter det här vädret är det perfekt badtemperatur.  Ådi vågade inte, och hon skyllde på myggen av nån konstigt anledning.


Kanske blir till att fara till samhället imorrn och träffa Mårran och Linna, hoppas hoppas!

Far isåfall ner med mamma, hon börjar tre, då får Gunnar hämta mig vid fem. Ådi ska inte behöva äta middag ensam!


Ska spela nu, sen sova,

Av blandalltmittsvammel - 21 juni 2009 01:01

Jag, mamma, mormor och Gunnar var ute och körde bil tidigare idag, påväg mot ingenstans. På vägen hem for vi förbi samhället, så gick in på ica och köpte cheese balls och hyrde en film. Benjamin Buttons otroliga liv, såg den med Ådi. Gud förbannat så bra den var! Ganska lång, typ två timmar och trettio minuter. Första timmen eller sådär var den lite halvtråkigt, men sen händer det grejer hela tiden. 

Och såklart grät jag i slutet, som i alla andra filmer. Fast nu var det snäppet värre. Sista kvarten vällde tårarna och jag kunde knappt andas. 

Nej fy fan, se den! Riktigt bra.


Ska spela ett tag nu, sen sova. Kanske läsa ut boken?

Av blandalltmittsvammel - 20 juni 2009 14:26

Jag och min mor diskuterade om varför datorn är så seg. Om kontakten har varit urdragen och man sätter i denför att starta datorn, tar det ca två minuter för den att starta. Och ibland får den för sig att göra internet segt också, fast inte så ofta.

Mamma kom då på idén att vi måste göra en diskrensning, så det kanske blir bättre. Då såg hon att det knappt ryms så mycket mer på datorn, finns bara lite ledigt minne. 

Så nu har man nåt att göra i nån timma .. Sitta och rensa bort massa musik och bilder. 

Fy fan så tråkigt, men det måste göras. 

Av blandalltmittsvammel - 20 juni 2009 03:15

När Ådi kom hem igen följde hennes galna kompis med. Pratade med Jeppe då, sa att jag skulle ringa sen. Tänkte att jag kunde vara lite social. Efter ett tag for jag, skulle ut och gå och fortsätta på samtalet som inte hann bli klart. Så Ådi sa att jag skulle ta hennes kamera. Gick in och hämtade min egen och for sen ut på vägen. Medans jag pratade tog jag massa bilder, vissa blev bra och andra mindre lyckade. Sen gick jag nedanför huset ned mot älven, där det var hur fint som helst.

Dimma och sånt. Solen började gå upp bakom mig, så ljuset blev perfekt!


Nä, de här duger inte. Ska spela ett tag, sen sova.

Av blandalltmittsvammel - 20 juni 2009 00:42

Åter igen, det är jävligt svårt att hitta på passande rubriker, speciellt när man inte vet riktigt vad man ska skriva om. Men om man skriver rubriken först så har man liksom en riktlinje att följa, så med mitt dåliga val kan jag skriva om vad fan som helst :)


Sitter ensam hos Ådi .. Ja just det, ensam. En mystisk bil kom nyss och hämtade henne, en person som jag inte tänker nämna vid namn. Dom som jag tycker ska få veta får veta sen tids nog.

Lyssnar på massa gammal musik på hennes dator, och sånt har hon minsann gott om. Fast hälften av allt jag aldrig hört, så det är nyss samtidigt som gammalt haha.

Just före Ådi for satt vi här och asgarvade .. Och hade gjort det ganska länge. Ca en timma skulle jag tro. Vi är övertrötta och nån av oss sa hela tiden nåt löjligt klockrent, sånt som bara vi skrattar åt. Systersaker som ingen annan fattar.


Nä, nu ska jag göra nå nyttigt.. Men har ingen aning om vad. Vet inte vad jag ska hitta på när jag inte är i mitt eget hem. Men nåt finns det ju alltid.


Försök inte ens, ni vet att jag har en egen vilja som ingen kan rubba.

Av blandalltmittsvammel - 19 juni 2009 13:03

Jepp, ser den här dagen som en helt vanlig fredag. Midsommar. Nog är det väl en trevlig dag, men exakt vad är det man firar? Det har jag aldrig fattat, och kommer väl aldrig att göra heller. Fattar egentligen inte varför man firar jul när man inte är religiös.

Fast från min synvinkel firar jag att .. Jag får grillat till middag och jordgubbar med grädde till efterrätt? :)

Haha, bra anledning där. 


Vaknade av att nån jävla hobbit ringde till hemtelefonen, en hobbit som tydligen var min far. Klockan halv nio. Försökte somna om, men utan att lyckas. När jag nästan sov ringde det igen .. Jävla skithög. Såg ingen återvändo, utan gick upp. Mest bara för att jag började blir hungrig.


Av blandalltmittsvammel - 18 juni 2009 23:48

Jaha, vad ska man göra nu då? Har suttit och spelat ganska länge, men blev less. Och det finns ju kvar nån annan dag också.

Blir nog att sitta kvar vid datorn, väntar på ett GB-inlägg på lunar. Och det kan nog ta ett tag innan det svaret kommer, men det blir nog inatt nån gång. Kanske får riktigt lite att göra och spelar mario på hamsterpaj. Men då ska det vara illa. Eller vänta! Kan ju fan spela bomberpengu, var jättelängesen jag gjorde det. 


Imorgon är de midsommar. Fattar inte vad det är man firar, men varenda svensk blir helt till sig och köper massa jordgubbar och grillar och har sig. Men jag klagar inte, det är gott. 




Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards