Alla inlägg under juni 2009

Av blandalltmittsvammel - 18 juni 2009 20:05

Det är jävligt svårt att komma på rubriker. Känns så tråkigt att nästan jämt skriva dagens namn eller nåt. Det var ju lite variation iallafall.


Vaknade av att pappa kom hem, och en tokig liten hund kom och slickade mig i ansiktet. Pappa kom in i mitt rum och försökte prata med mig, men det enda han fick ur mig var 'mmm'. Blir så när jag är nyvaken, stämbanden tycker inte om att leva då. Han skulle fara och handla och lämna hunden hemma. Somnade om före han ens hann ut ur huset. 

När han kom hem var klockan typ halv ett, så tyckte det var dags att gå upp då. For direkt in i duschen, då vaknade jag ordentligt. Läste lite bok och åt "frukost". Sen klippte jag gräs! :D Haha det var fan kul.


Gjorde mat när Ådi kom hem, kyckling och ris. Efter det började vi se Final Destination 3. Dra åt skogen så bra den var! Måste se fyran nån gång snart. 


Ska gå till syster nu, prata en jävla massa skit, läsa och sen gå hem.

Brukar vara så :)

Av blandalltmittsvammel - 17 juni 2009 22:52

Ännu en dag av det underbara sommarlovet har gått, utan att man har gjort nåt nyttigt. Det är lite väl tidigt att gnälla nu, halva lovet har ju inte ens gått. Långt ifrån. Men senaste året har tiden bara runnit ut i sanden! Tycker det var nyss jag låg i Ådis soffa på sportlovet och var dunderförkyld. Känns som att det var bara en månad sen, fast det var i början av mars .. Och det var ju liksom ett tag sen. Allt som har hänt under ganska länge nu känns närmare än vad det egentligen är.

Som sportlovet i sexan, när vi hade filmkväll, såg film och spelade kort med Pelle, ramlade utanför backa. Det känns som ett år sen, men de är fan nästan två och ett halvt.

Tycker det är skrämmande när tiden bara försvinner.


Imorgon ska jag klippa gräs. Hm, kan bli intressant. Kommer nog att bli den mest ojämna gräsmatta världen nånsin har skådat. 


Ska spela gangsterspel nu, sen läsa ut boken hoppas jag :)

Av blandalltmittsvammel - 17 juni 2009 14:12

Blev lite förvånad när mamma för nån dag sen frågade mig och Ådi vad vi vill hitta på till midsommar. Ådi jobbar till 17.00, sen är både hon och mamma lediga resten av helgen. När vi har ätit på fredag kanske vi far till.. Nånstans, kommer inte ihåg vad det heter.

Blev förvånad för jag inte fattade varför hon frågade "så långt före". Trodde midsommar är nästa vecka, och inte om nån dag bara .__.

Smart där Åman.


Nej, nu städa och läsa, kanske far ut sen om alla jävla moln försvinner. 


Grattis Micke!! :D

Av blandalltmittsvammel - 17 juni 2009 00:47

.. Eller iallafall lägga mig och läsa. Såklart är boken spännande som fan, fast har ändå inte hunnit läsa så mycket. När jag just hade satt mig och skulle läsa dagens första mening ringde Ådi och sa att jag skulle börja med middagen. Sen när vi hade ätit fotade vi ju, sen såg vi film.

Lejonkungen på tal om det, och som vanligt grät jag och Ådi småskrattade åt mig.

Sen satt jag och läste litegrann hos henne, fast hann bara några sidor. Inte lätt att smsa med både Mårran och Pelle samtidigt :)

Mårran, faaan vad jag längtar till efter midsommar! :D


Ska bara spela lite på hamsterpaj, den där jävla hamstern Harry eller vad han nu hette. 

Sen läsa :)

Av blandalltmittsvammel - 16 juni 2009 18:10

Härligt, det var ett tag sen man såg till solen! Nästan en vecka tror jag.

När vi hade ätit middag såg vi att det var blått ute och att solen lyste på ganska bra.  Så vi gick ut och tog med oss varsin kamera. Det är vid såna här tillfällen jag önskar att jag hade en systemkamera. Min har blivit så jävla dålig på sista tiden, bilderna ser mörka ut och blixten fungerar inte som den ska. Men, tillbaka till ämnet. Vi tog kort på löv och såna saker, och efter typ två bilder dog Ådis kamera. Och den är bättre än min, så vi har satt den på laddning.

Nu kom vi på att vi ska ta massa egokort när kameran är laddad. 

Fan så jobbigt, då måste jag duscha håret och sminka mig lite .. Låter som jag är larvigt fåfäng, men håret ligger som ett smörpaket runt skallen på mig. 


Vad i helvete .. Tror det har är fjärde gången jag bloggar för idag. Eller dag och dag, under det här dygnet rättare sagt. 

Det blir fan ingen vana xD

Av blandalltmittsvammel - 16 juni 2009 15:24

När jag skrev inatt sa jag att jag skulle ställa väckaren på nio. Och det gjorde jag minsann innan jag somnade inatt. Men dra på trissor - jag somnade om när telefonfan hade skrikit klart.

Upptäckte hur obehagligt skön sängen blev, sjönk längre och längre ner tills jag flöt omkring i tung sömn igen. 

Tillslut tog jag mit upp vid halv tolv, inte illa. 


Måste fan läsa nu. Har bara suttit vid datorn hela dagen, pratat med Karro och nött en massa olika spel.

Blev jävligt spännande i natt/i morse, och jag började just bli trött då. 


Tror jag ska värma lite rabarberpaj, lät gott =)


Ska göra middag sen. Plättar. Det blir intressant att se om jag gör samma misstag som Karro gjorde för några år sen - hälla i åt helvete för mycket salt.

Av blandalltmittsvammel - 16 juni 2009 00:48

Jo jag vet, jag har tråkigt. Har suttit här ett bra tag nu och gjort ingenting engentligen. Spelat och tittat runt på bdb och pixbox.

Men ingen behöver gnälla på mig, det är sommarlov och jag kan vända på dygnet hur mycket jag vill! Fast inte fullt lika kul som när man har nån att vända på dygnet med.


Men hade tänkt ta mig upp vid mänsklig tid imorgon, ska hjälpa mormor att städa. Och hon hade tänkt sig vid 10 eller nåt sånt .. Så om jag stiger upp vid nio och hoppar i duschen kanske jag vaknar. Härligt, då behöver jag inte stressa. Men då kommer vi till det .. Jag måste ta mig upp! Det är alla dagars svåraste uppgift. 

Jag ligger där och planerar dagen, småler åt mina tankar lite då och då. Jag slår upp mina grönbruna ögon och ska just stiga upp när jag märker hur kroppen skriker i protest. Varenda muskel är stel som en pinne och vägrar röra på sig. De enda rörselserna som tillåts är dem som behövs för att man ska sjunka ner ännu längre i madrassen och kudden.

Så vad gör man?! Jo, sveper täcket tätare omkring sig och somnar om.

Så är det nästan varje morgon .. Måste hitta ett sätt att ändra på det.


Tittade ut nyss. Började tänka på hösten! Ja, hösten och inte mitten på juni. Det är småmörkt, mulet och det blåser så det ser ut som att löven ska lossna. Fattas bara lite regnsmatter, då hade höstkänslan varit fullständig. Man får nästan lust att tända en massa ljus och se en bra film. Men sen kommer en annan tanke och förstör mystankarna -  DET ÄR FÖR FAN SOMMAR!! Inte nå jävla oktober. 

Nej, på sommaren ska man tänka på somriga saker. Haha, fick en bild i hjärnan. En liten flicka med en sliten gammal nalle i handen som letar desperat efter sin badleksak som ligger längst in i skrubben. 

Vad det då ska ha med sommar att göra.


Och nu for det förbi en bil! Woho, vi är räddade! 

Men .. Vilken normal människa far runt och kör i skogen tio över ett på natten/morgonen?


Gud förbannat vad jag svammlar .. Grattis till dig som orkade läsa ändå hit!

Nu ska jag väl snart gå och lägga mig, läsa .. Sen sova.

Men blogga före det blir dag ska fan inte hända!

Av blandalltmittsvammel - 15 juni 2009 23:52

Ibland är jag verkligen fantastiskt smart. Sitter här och dunkar musik och morsan sover, och alla undrar hur jag bär mig åt. Jag kom på att om jag kopplar ipodhörlurarna i högtalarna till datorn är det ingen annan jävel än jag som hör. Fan så smart jag är :)

Nöter Jeffree Star, en liten bög som är cool som jag har glömt att lyssna på .. Men man får låtarna på hjärnan.


Kom att tänka på så irriterande det är med med dom här jävla säkerhetskoderna som verkar härska över allt som har med bloggagratis att göra .. Har man skrivit in användarnamnet och lösenordet, har för bråttom och råkar stava fel på säkerhetskoden måste man börja om med allt. 

Bara jag som tycker de är irriterande? 


Jeffree Star - Fer sure

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards