Alla inlägg under juni 2009

Av blandalltmittsvammel - 15 juni 2009 12:56

Det verkar aldrig sluta regna! Okej, visst är det mysigt när man inte ser ut genom fönstren för att det rinner vatten på dem, och att man knappt hör var man tänker för att det smattrar så mycket mot taket.

Men det finns en gräns! Det är inte fullt lika mysigt när det har hållit på några dagar i sträck. 

Hade tänkt fara ut och gå idag, men känner inte för att trotsa vädret och fara ut iallafall. Det finns regnkläder, men ändå. Det är kallt iallafall!


Gjorde nåt igår som man aldrig, ALDRIG ska göra .. Började spela Harry Potter på datorn. Det är kul som fan och beroendeframkallande, fast det kanske är lite småbarnsligt. 

Så ska avsluta här och spela en stund :)

(men det kommer nog att bli längre än "en stund")

Av blandalltmittsvammel - 14 juni 2009 17:19

Såg film igår, From Hell. Den verkade vara bra, fast man ska aldrig lita på vad man läser på baksidan. Där sitter man i soffan med stora förväntningar och blir bara mer och mer besviken ju längre in i filmen man kommer. Det var konstig hela tiden, den handlade mer om annat folk än huvudpersonen. Tillslut dog han, av okänd anledning.

Då vet ni, se den aldrig!


Är hungrig som en varg, och det tar nog ett tag innan mamma kommer hem. Hon ringde och sa att hon var tvungen att dokumentera nåt och att hon skulle komma senare. 

Fast, den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge! Vi skulle tydligen grilla :)


Nu är det nära. Har börjat på del 46, det är alltså bara den och en till kvar! Och det är spännande så in i helvete. Men pausar litegrann så jag får tänka ut ett rimligt slut och se om jag har rätt. Fast det är fan inte lätt kan jag säga. 

Av blandalltmittsvammel - 13 juni 2009 18:28

Har inte gjort så mycket idag. Legat och halvsovit/läst/tänkt alldeles för mycket, så när jag steg upp hade klockan varit lunch för längesen.

Gick upp och klädde på mig, satte in linserna och åt nåt man skulle kunna kalla frukost. Sen pistvakt! Nån som är förvånad? :)

Sen .. Tja hur den nu stavas. Men typ Pocahontas. Fy helvete vad jag grät, och Ådi skrattade som vanligt. 


Måste fan läsa bok igen snart, är spännande som faaaan!


Måste rensa i datorn också. Vill inte veta hur många låtar jag har som jag inte lyssnar på, eller hur många onödiga bilder jag har. '

På tal om måste, så måste jag be Ådi lära mig att bränna skivor. Datorn har lite damp på det området, men det kanske blir ett senare projekt, nu när vi är Isfolksnördar. 

Av blandalltmittsvammel - 12 juni 2009 21:58

Yay, äntligen! Så härligt att få vara ledig i nio veckor utan att behöva stressa en jävla massa. Inte som jag har gjort under hela vinterhalvåret iallafall.

Fattar inte hur jag har kunnat ta mig ut ur åttan med G 12 ämmen och VG i 4!

I början av läsåret visste jag att farmor var döende, sen dog hon. Blir fortfarande blöt i ögonen när jag tänker på henne, och det var ungefär ett halvår sen hon dog. Kommer att ta ett bra tag innan jag har fått det hur skallen. Om det nån gång händer.

Två vänner har klivit ut ur mitt liv med stormsteg. Då skulle man leva med både utklivet och saknaden efter dem. Plus att en höll på och tjorva i flera månader innan han bestämde sig för att ge fan i våran vänskap. 

Så det har varit minst sagt kämpigt att hinna med skolan samtidigt som tankarna runt alla sorgsenheter och problem har flaxat omkring mig.

Nåja. Ett nytt läsår till hösten, nya möjligheter!


Jag och Ådi har suttit hos mormor och Gunnar (som har farit bort nånstans) och sett pistvakt. Fan så ovanligt, det brukar vi aldrig göra! Haha, skämt åsido. Fan vad vi nöter det! Tänk att vi har sett flera avsnitt nästan varje gång vi har träffats under ca ett år. Man kan alla repliker utantill, men det är fortfarande lika roligt! Och med jämna mellanrum hittar vi roliga kommentarer som vi inte har tänkt på förr. 

Jag vet, vi är minst sagt galna :)

Nyss såg vi Fåglarna. Den är gammal som skrutt, från - 63. 

Men likförbannat kommer jag inte att kunna se en fågel i vitögat på flera år. Den handlar om fåglar som mer eller mindre hackar ihjäl folk. Bara sådär, helt utan anledning. Huhu, bra att fåglarna här uppe i norr har kylt ner sig lite och är snälla. 


Har varit tråkigt väder idag, som fan. Lite halvdålig inledningen på sommaren. Men hörde att det skulle bli sol imorgon, härligt! Fast .. När jag tittar ut genom fönstret verkar det inte alls så. Det är grått och blåsigt. Fast man vet aldrig, ibland har vädergubbarna rätt och ibland inte. 


Avslutar med årets charmigaste bild! =)


Av blandalltmittsvammel - 11 juni 2009 21:05

Fan vad jag har längtat. Och imorgon är den efterlängtade dagen! 

Hela vintern har man längtat efter att få vara ledig hur länge som helst. Det kanske inte är så länge egentligen, men det känns så. 

Efter ett helt läsår med stress, prov, läxor och inlämningsuppgifter är det årets mest behövda ledighet. 

Fy fan så härligt!!


 Sitter med massa kladdig hårfärg i håret och känner mig vacker.

Ser ut ungefär som en sträng lärarinna från 1800-talet. Hm, snyggt. 

Sen blir det väl att traska iväg till Ådi, haha.

Ådi, bara så du vet - om kattjäveln skrämmer mig igen ska jag göra en pälsmössa av han ;)


Bara för att .. Den är fin och jag får gåshud så in i helvete under sista minuten.

Av blandalltmittsvammel - 10 juni 2009 16:21

.. Så är det slut! Det enda vi gjorde var att städa hemklassrummet och skåpen, lämnade tillbaka böcker och såg film.

Imorgon blir det brännboll mot 8ab, som på gamla goda tider :)

Sista veckan på mellanstadiet var ju brännboll jävlat det enda vi ägnade oss åt. Och trots att alla andra fick 10 poäng eller mer i handikapp så vann vi alltid. Men om man bortser från min klass så var a (nu ab) bäst. 

Blir kul att se hur det går imorgon! 


Snart ska Ådi få prova locka mitt hår. Hennes plattång är bättre än min så. Blir det fint så kanske hon får locka det på fredag med :)

Och på tal om hår. Hade inte tänkt färga håret till skolavslutningen, sparar ju pengar till en systemkamera och tyckte inte att jag behövde färga. Men igår tog Ådi en bild på mig rakt uppifrån, och på den bilden såg man min 5 centimeters långa utväxt som jag inte har sett tidigare. Så jag bad mamma om pengar, och igår flyttade hon över 150 kr till mitt kort. Hade gott räckt med en hundring, men jag klagar inte ;)

Måste fan klippa mig idag eller imorgon. Toppa lite, fixa luggen och klippa upp mer. Går knappt få nån volym på håret nu, det far ner efter ett tag. 

Fan så intressant vetande, då vet ni.


Nej, ska gå till Ådi nu. Blir väl lästräff igen :D


Bara för att det här kommer att bli våran sommarplåga <3


Av blandalltmittsvammel - 9 juni 2009 22:14

Eller iallafall sista dagen med lektioner, gud så härligt!

Hade först svenska. Såg på filmen som Mårrans grupp gjorde, sen pratade Lars på om .. Tja, EU och sånt tror jag. Kan inte påstå att jag var speciellt uppmärksam. 

Sen svensk/engelska. Maggan sa att nästa år kommer "ämnet" att vara betygsgrundade, att vi kanske kommer att få prov och sånt. Målet med det är att vi ska kunna höja betygen i dom vanliga svenska-och engelskalektionerna. Blir nog bra på ett sätt, då har man nåt att sträva efter, och sitter inte som en hösäck på dom lektionerna och tänker 'jamen va fan. Vi får ändå inte betyg, orkar inte engagera mig.'

Efter det, HK. Vi städade köken, inte så värst kul kanske - men nödvändigt. Där stod jag och försökte putsa gallren rena med äckelsvinto, då kommer läraren och säger att jag inte behöver vara så noga för att gallren tydligen köptes in 1985. Ganska irriterande haha. 

Vi gjorde bål sen, blev gott som fan =)

Sen lunch, efter det NO. Var ganska kul, vi vara bara ute och tände eld på gräset med konkava speglar. Sen fick vi sluta lite tidigare!

Då kom pappa och hämtade mig, vi var barnvakt åt Elvira i några timmar. Jag och Ådi låg och stekte lite på studsmattan, lagom varmt och jävligt skönt!


Grattis Gunnar! :) <3


Ådi skrämde nyss livet ur mig .. Smög sig runt husknuten och bankade på mitt fönster. Fy fan så jävla äckelrädd jag blev!

Ska se om hon har dragit ner rullgardinerna och skrämma skiten ur henne.

Hämd, hämd, HÄMD!

Av blandalltmittsvammel - 8 juni 2009 21:46

Jag och Ådi har just haft lite bokmarathon i hennes lilla hus.

Det blev spännande som fan! När jag hade läst ut del 42 hoppade jag direkt över till 43.

Det börjar närma sig slutet, bara 5 böcker kvar.

Och jag som hade tänkt ha läst ut alla innan jag går ut åttan. Det kommer att gå ganska dåligt tror jag. Men men, vi får se.



Ådis katt är allt bra mysig :)

 



Måste bara lägga ut den här videon med.

Det är fantastiskt bra gjort, och det ser helvetes gott ut. 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards