Direktlänk till inlägg 9 september 2009

Usch..

Av blandalltmittsvammel - 9 september 2009 14:38

Jag blir galen! Hela köksbordet svämmar över av papper från min pärm. Visste inte att det rymdes så mycket papper i något så litet. Och jag som trodde att jag låg bra till..

Har gjort klart häftet i sv/en. Utom baksidan, men vet inte om vi ska göra den alls.

Har tittat lite i häftet om satsdelar, men insåg ganska snabbt att jag inte kan göra det om jag inte har varit med på genomgången. Eller, vi har ett litet häfte som är precis vad läraren går igenom på duken. Det är bara mycket svårare att förstå när man läser, lättare när nån som verkligen kan förklarar. Tjorvigt, jag vet.

Ska söka om det på internet sen när jag har tid.

Just före jag gick iväg till datorn krigade jag med NOhäftet .. Usch! Det verkade tjorvigt, så jag gick därifrån innan jag hann bli irriterad.

En välförtjänt paus helt enkelt ^^


Men nu är det väl dags att bråka med alla papper igen .. Blir kul att få bränna upp dem sen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av blandalltmittsvammel - 6 maj 2014 23:31


Tiden går, och jag inte med den. Har under de senaste dagarna haft världens underligaste åldersnojja. Tonåren gick så jäävla fort, inte känns det som att det var hela sju år sen jag var 13! Tycker det var nyss jag började gymasiet, men det är nästan ...

Av blandalltmittsvammel - 10 december 2013 22:02

Yees, i fredags packade jag och Franziska ihop i min lilla pärla och styrde mot Piteå, daamn vad jag älskar roadtrips alltså! Väl frammme i stan handlade vi grejs till middagen och for sen tillbaka mot Öjebyn. På kvällen blev det en hel del bus, ha...

Av blandalltmittsvammel - 28 november 2013 11:04

Japp, here I am, 19 bast och Sven-Ingvars-diggare. Baserat på min vanliga musiksmak kan jag ju säga att det är är "lite" av en utstickare. Haha nämen, i bilen påväg till och från Kiruna ville Elsa höra den här låten. Ha nu i åtanke att vi avverkade...

Av blandalltmittsvammel - 24 november 2013 22:36

Drog iväg till Kiruna med Ådii, Tomas, Diana och småflickorna i helgen för att fara på Majas dop, vilket var super! Bildbombar väl lite då     Mina favoritflickor!     Alla syskonbarnen samlade :) (snygg Ellan blev i Kerstins glasögon) ...

<3

Av blandalltmittsvammel - 31 oktober 2013 23:55


   Tack för elva fina år, älskade vännen. Hjärtat blöder och tårarna rinner, men jag vet att du har det bättre där du är nu.. Åh vad jag saknar dig, mitt lilla hjärta     ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Åman med Blogkeen
Följ Åman med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se