Direktlänk till inlägg 9 september 2009

Film, idol

Av blandalltmittsvammel - 9 september 2009 19:50

Hann inte se varken sagan om ringen eller vid världens ände tidigare idag, fastnade helt enkelt i träsket där skolarbeten drar ner en. När det nästan började rinna över öronen drog jag mig upp och satte mig vid datorn istället.

Tyckte att jag förtjänade det, och är ganska nöjd över vad jag har hunnit göra idag.


Eftersom det inte blev nån film tidigare så ska jag börja med piratsaken nu. Går ju pausa när idol börjar, smart va?

Nästan så man kan börja tvivla på att jag kom på det själv.


Brorsan kommer hit imorgon, yay.

Men vill han ha kaffe får han fan koka själv och bjuda mig med..

Det är fan lite pinsamt - jag älskar kaffe, och hade hällt i mig dussintals med koppar per dag om det hade funnits färdigt varje gång jag vill ha det. Men det dåliga är att jag suger stenhårt på att koka det, och när jag är kaffesugen är ingen annan jävel det. :(

HAH, då vet ni ;)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av blandalltmittsvammel - 6 maj 2014 23:31


Tiden går, och jag inte med den. Har under de senaste dagarna haft världens underligaste åldersnojja. Tonåren gick så jäävla fort, inte känns det som att det var hela sju år sen jag var 13! Tycker det var nyss jag började gymasiet, men det är nästan ...

Av blandalltmittsvammel - 10 december 2013 22:02

Yees, i fredags packade jag och Franziska ihop i min lilla pärla och styrde mot Piteå, daamn vad jag älskar roadtrips alltså! Väl frammme i stan handlade vi grejs till middagen och for sen tillbaka mot Öjebyn. På kvällen blev det en hel del bus, ha...

Av blandalltmittsvammel - 28 november 2013 11:04

Japp, here I am, 19 bast och Sven-Ingvars-diggare. Baserat på min vanliga musiksmak kan jag ju säga att det är är "lite" av en utstickare. Haha nämen, i bilen påväg till och från Kiruna ville Elsa höra den här låten. Ha nu i åtanke att vi avverkade...

Av blandalltmittsvammel - 24 november 2013 22:36

Drog iväg till Kiruna med Ådii, Tomas, Diana och småflickorna i helgen för att fara på Majas dop, vilket var super! Bildbombar väl lite då     Mina favoritflickor!     Alla syskonbarnen samlade :) (snygg Ellan blev i Kerstins glasögon) ...

<3

Av blandalltmittsvammel - 31 oktober 2013 23:55


   Tack för elva fina år, älskade vännen. Hjärtat blöder och tårarna rinner, men jag vet att du har det bättre där du är nu.. Åh vad jag saknar dig, mitt lilla hjärta     ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Åman med Blogkeen
Följ Åman med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se