Direktlänk till inlägg 24 september 2009

Fan vad bra vi är :D

Av blandalltmittsvammel - 24 september 2009 20:28

Vaknade inatt nån gång av att jag hade ont i ryggen. Kollade på mobilen vad klockan var, och såg att jag hade fått sms av Mårran, hon sa att hon skulle komma senare än på morgonen.

Sov till typ halv tolv, fick upp och fixade mig åde, sen kom hon.

Vi pratade om massa ett tag, sen började hon spela mario på internet. Fick så jävla tråkigt att jag började spela mario på tvspelet, hahahaha fy fan vad det måste ha sett mobbat ut!

Sen gick vi till katten, gav henne mat och försökte släppa ut henne men hon vägrade fan.

Sen kokade vi kaffe och började plugga.

Slog också igång stereon och spelade hur många gamla LP-skivor som helst.

Blev jävligt kul att göra matte efter att ha druckit typ 7 koppar kaffe (y)

Lycka till att sova imorgon, hahaha


Nån frågade i en kommentar vem det var i klassen som dog i min dröm jag hade för nån dag sen.

Haha, Emil Rylén var det^^

Då vet du.


Har redan missat över halva idol så jag ids inte se. Kanske ser det på internet sen.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sten

24 september 2009 23:16

HAHA okej xD
Det var jag som frågade

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av blandalltmittsvammel - 6 maj 2014 23:31


Tiden går, och jag inte med den. Har under de senaste dagarna haft världens underligaste åldersnojja. Tonåren gick så jäävla fort, inte känns det som att det var hela sju år sen jag var 13! Tycker det var nyss jag började gymasiet, men det är nästan ...

Av blandalltmittsvammel - 10 december 2013 22:02

Yees, i fredags packade jag och Franziska ihop i min lilla pärla och styrde mot Piteå, daamn vad jag älskar roadtrips alltså! Väl frammme i stan handlade vi grejs till middagen och for sen tillbaka mot Öjebyn. På kvällen blev det en hel del bus, ha...

Av blandalltmittsvammel - 28 november 2013 11:04

Japp, here I am, 19 bast och Sven-Ingvars-diggare. Baserat på min vanliga musiksmak kan jag ju säga att det är är "lite" av en utstickare. Haha nämen, i bilen påväg till och från Kiruna ville Elsa höra den här låten. Ha nu i åtanke att vi avverkade...

Av blandalltmittsvammel - 24 november 2013 22:36

Drog iväg till Kiruna med Ådii, Tomas, Diana och småflickorna i helgen för att fara på Majas dop, vilket var super! Bildbombar väl lite då     Mina favoritflickor!     Alla syskonbarnen samlade :) (snygg Ellan blev i Kerstins glasögon) ...

<3

Av blandalltmittsvammel - 31 oktober 2013 23:55


   Tack för elva fina år, älskade vännen. Hjärtat blöder och tårarna rinner, men jag vet att du har det bättre där du är nu.. Åh vad jag saknar dig, mitt lilla hjärta     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se