Direktlänk till inlägg 28 september 2009

Fan, fan fan!

Av blandalltmittsvammel - 28 september 2009 22:11

Helvetes jävla skit. Jag som trodde att förkyldningen började ge sig, men där hade jag allt fel.

Hade lite ont i bihålorna kring näsan hela dagen, men efter min powernap i soffan blev det dubbelt värre.

Pappa låg på andra sidan av hörnsoffan och såg tv, med volymen i full gång.

Ändå sov jag, och snarkade, som en jävla gris och han fick knappt liv i mig.

Det känns liksom strävt i halsen, ändå upp till hjärnan när jag andas så jag dricker hela tiden. Det hjälper litegrann iallafall.

Är trött så in i helvete nu, kom hem från stallet för typ en halvtimma sen.


Funderar på att fara på sjukan imorgon.

Jag kan ju inte vara annat än döende.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av blandalltmittsvammel - 6 maj 2014 23:31


Tiden går, och jag inte med den. Har under de senaste dagarna haft världens underligaste åldersnojja. Tonåren gick så jäävla fort, inte känns det som att det var hela sju år sen jag var 13! Tycker det var nyss jag började gymasiet, men det är nästan ...

Av blandalltmittsvammel - 10 december 2013 22:02

Yees, i fredags packade jag och Franziska ihop i min lilla pärla och styrde mot Piteå, daamn vad jag älskar roadtrips alltså! Väl frammme i stan handlade vi grejs till middagen och for sen tillbaka mot Öjebyn. På kvällen blev det en hel del bus, ha...

Av blandalltmittsvammel - 28 november 2013 11:04

Japp, here I am, 19 bast och Sven-Ingvars-diggare. Baserat på min vanliga musiksmak kan jag ju säga att det är är "lite" av en utstickare. Haha nämen, i bilen påväg till och från Kiruna ville Elsa höra den här låten. Ha nu i åtanke att vi avverkade...

Av blandalltmittsvammel - 24 november 2013 22:36

Drog iväg till Kiruna med Ådii, Tomas, Diana och småflickorna i helgen för att fara på Majas dop, vilket var super! Bildbombar väl lite då     Mina favoritflickor!     Alla syskonbarnen samlade :) (snygg Ellan blev i Kerstins glasögon) ...

<3

Av blandalltmittsvammel - 31 oktober 2013 23:55


   Tack för elva fina år, älskade vännen. Hjärtat blöder och tårarna rinner, men jag vet att du har det bättre där du är nu.. Åh vad jag saknar dig, mitt lilla hjärta     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se