Direktlänk till inlägg 17 oktober 2009

Fan vad jag längtar!

Av blandalltmittsvammel - 17 oktober 2009 22:30

Snart är det lov! Tror aldrig att jag har sett fram emot höstlovet så här mycket.

Lördagen den 24e kommer Karro hit. Och ja, vi lär ju sitta uppe hela natten, prata och se film typ, som vanligt :)
Dagen efter far vi till Stockholm med min mor och kommer hem på onsdag eftermiddag. Då ska jag förövrigt till farmors grav och tända ett ljus, fastän morsan säkert vill fara hem direkt, men det spelar ingen roll. Jag SKA.
Dagen efter ska jag, och förhoppningsvis Karro, fara till Luleå och hälsa på Skrället och Müsli. Vet inte hur det blir med Karro, men jag stannar där till söndag. Fan vad kul det blir :3
Hahaha, våran revengeplan kommer att bli hur bra som helst.


Det känns så jävla overkligt.. Har gått runt och längtat efter det här i ett halvår, och nu är det så nära.
Tiden går fan för snabbt xD

Hm.. Tror det här inlägget blev lite flummigt, men vafan, feel the pain xD

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av blandalltmittsvammel - 6 maj 2014 23:31


Tiden går, och jag inte med den. Har under de senaste dagarna haft världens underligaste åldersnojja. Tonåren gick så jäävla fort, inte känns det som att det var hela sju år sen jag var 13! Tycker det var nyss jag började gymasiet, men det är nästan ...

Av blandalltmittsvammel - 10 december 2013 22:02

Yees, i fredags packade jag och Franziska ihop i min lilla pärla och styrde mot Piteå, daamn vad jag älskar roadtrips alltså! Väl frammme i stan handlade vi grejs till middagen och for sen tillbaka mot Öjebyn. På kvällen blev det en hel del bus, ha...

Av blandalltmittsvammel - 28 november 2013 11:04

Japp, here I am, 19 bast och Sven-Ingvars-diggare. Baserat på min vanliga musiksmak kan jag ju säga att det är är "lite" av en utstickare. Haha nämen, i bilen påväg till och från Kiruna ville Elsa höra den här låten. Ha nu i åtanke att vi avverkade...

Av blandalltmittsvammel - 24 november 2013 22:36

Drog iväg till Kiruna med Ådii, Tomas, Diana och småflickorna i helgen för att fara på Majas dop, vilket var super! Bildbombar väl lite då     Mina favoritflickor!     Alla syskonbarnen samlade :) (snygg Ellan blev i Kerstins glasögon) ...

<3

Av blandalltmittsvammel - 31 oktober 2013 23:55


   Tack för elva fina år, älskade vännen. Hjärtat blöder och tårarna rinner, men jag vet att du har det bättre där du är nu.. Åh vad jag saknar dig, mitt lilla hjärta     ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Åman med Blogkeen
Följ Åman med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se