Alla inlägg under mars 2010

Av blandalltmittsvammel - 13 mars 2010 17:01

När vi hade ätit "frukost", fått i oss kaffe och vaknat fick vi för oss att spela kort, nollan. Vi spelade det igår också, och även då vann Ådi hela tiden..

Vi började spela vid halv två och gav upp tre timmar senare.

Under tiden hade vi hunnit spela samma skiva två gånger och Ådi hade hunnit skratta ihjäl sig åt mig som skrek tills rösten mer eller mindre fösvann.

Men till slut vann jag! Efter typ fem, kanske sex omgångar..


Skulle JAG vara en dålig förlorare?

.. Noway :3 !

Av blandalltmittsvammel - 12 mars 2010 18:20

Fan vilken kul dag :)

När vi hade fixat oss, ätit och så tog vi bussen in till stan. Jag köpte en ny hårspray, en gul got 2 be.

Sen for vi till kvantum och försökte hitta en kortlek, men det fanns fan ingen! Efter att ha letat hur länge som helst gav vi upp och gick till roasters. Eller ja, numera heter det väl nodo. Vi beställde nå fika och satte oss vid ett fönster.. Det är som ett barbord som är precis vid fönstret, så man sitter ser ut jävligt bra. Det är mitt i stan och vi var där vid tre-fyra, alltså när det är hur mycket folk som helst ute.

Nu är vi ju lite speciella, men det var jävligt skoj att bara sitta där och titta på folk! Det måste nog ha sett lite skumt ut, kan tänka mig att det såg ut som att vi tittade på en långsam tennismatch.. Titta till vänster, höger, vänster and so on.. Så satt vi i en och en halv timme :)


Nu ska vi snart äta, sen blire SPEEEEELAAAA

Av blandalltmittsvammel - 10 mars 2010 17:07

Wie, jag är här! :D

Det var jobbigt som fan att stiga upp imorse, vi skulle vara vid åtta, så det var bara att gå upp och se glad ut vid sex.. Nåja, jag sov som en sten i bilen ^^ 

Såklart var jag trött som fan efterv det, men det blev bättre när vi hade fått i oss nå kaffe i småstan.

Inte långt efter det kom Ådi :)

Jag köpte en foundation på lindex, jag är skitnöjd. Draeam matt mousse nånting.. Täcker verkligen bra och den känns knappt att man har på sig. Lätt 5/5!

Sen åt vi på Thai Garden, vilket både var gott och kändes lite fail.. Dom hade friterat morötter och broccoli och bara slängt in det tillsammans med det friterade fälsket. Hm, fail.


Men alltså på tal om, jag får flashbacks! Vi lyssnar på en gammal skiva Ådi hittade, och det står på den att den är min. Jag kommer inte ihåg att jag har bränt den, men iallfall. Det är precis alla låtar jag lyssnade på för tre år sen, minnena bara strömmar fram!!

Läskigt, jo.

Av blandalltmittsvammel - 9 mars 2010 20:26

Vaknde vid 9, efter att knappt ha sovit nått på hela natten. Har haft så ont i armen/axeln efter gårdagens lilla flygtur, usch..

Iallafall, när jag hade fikat for jag till sjukan och lämmnade ännu mera blodprovet. Fan, snart har dom mer av mitt eget blod än vad jag själv har.

Sen kom Pontus hit, han ska vara här till imorgon. Vi for till stugan och körde skoter, eller ja.. Pappa körde med Pontus framför sig, och jag och hunden satt på kälken. Var svinsugen på att köra själv, men vågade fan inte med den här värken.

Nåja, jag får köra så jag ledsnar till påsk!
När vi kom hem ville Pontus ut och åka skidor, så det blev mer painkilles för min del och så for vi. Och det tog ont som fan kan jag lova, men grabben var duktig :)

Nu ska jag packa och greja, ska ju till Ådi imorgon! :D

Av blandalltmittsvammel - 8 mars 2010 21:55

Kom just hem från stallet, och minst sagt så har jag ont.

Vi gallopade och allt gick så bra, tills pållen snubblade och vips stod på framknäna eller vad man säger. Minns bara att jag skrek, blundade och på nåt vis låste fast armarna runt hans hals, och i nästa sekund dunsade jag ner i marken. När jag öppnade ögonen låg jag på sidan med ansiktet några centimeter från hans hov.

Landade mest på axeln, men även huvudet och höften.

Så ja.. Har ont överallt haha! Huvudet, höger ruggslut, axeln och in mot ryggen.

Vill inte veta hur fan det här kommer att kännas imorgon..


Nu ska jag hoppa in i duschen och duscha varmt som fan för att mjuka upp musklerna, sen stoppa en vetekudde i micron, ha den på ryggen ett tag och hoppas på att det lindrar lite.

Kanske tar nå slags värkpiller så jag kan sova också.

Av blandalltmittsvammel - 7 mars 2010 17:36

Satte en lapp på dörren där det stod att jag faktiskt har lov och vill sova.

Och faktiskt, ingen väckte mig! Så jag vaknade vid kvart över ett, gud så härligt :)


Pappa skulle och handla, så jag bad han köpa lite milkshake-grejer. Glass, bär och yoghurt. Vi gjorde en svingod milkshake på hkn i onsdags, måste fan göra den :)


Far till Ådi om några dagar, fan vad jag längtar!


Nu ska jag skriva vg/mvg uppgiften i engelska på datorn och sen maila in den.

Har den redan nedkladdad på papper, måste bara ändra lite saker. Så det ska nog gå ganska snabbt.

Av blandalltmittsvammel - 6 mars 2010 18:14

Jag och pappa for till stugan vid halv tio, efter att jag hade stoppat i mig lite nudlar.

Väl där så drog vi på oss skidorna och började dra oss mot Roger, som har hus 4 kilometer rätt in i skogen. Det tog en jävla tid, mina skidor var ovallade som fan.. Så varenda liten backe var en stor kamp och det var bakhalt som fan. Typ två timmar, lol xD
När vi kom fram bjöd han på kaffe och fika, sen gick vi ut och satte oss i solen. Han hittade nån valla som skulle ge bättre fäste. Och ja, hemfärden gick mer än dubbelt så snabbt!
Det var så jävla skönt måste jag säga, hur gammelmodigt det än låter.

Men alltså, vädret! Solen sken, inget moln och ca 5 minusgrader.

Bättre kunde det inte bli! :)


Men.. Hej träningsvärk imorgon ;)

Av blandalltmittsvammel - 5 mars 2010 21:17

Åh, fy fan så skönt! Hade det legat två-tre veckor framåt hade det inte gått, är himlans skolless, och less på det mesta också för den delen.

Men nu är det lov och det är fint väder! :D


Ska till stugan imorgon en sväng, får se vad jag hittar på. Det lutar mot att åka skidor, haha.. Jag vet, skidor är inte kul. Men det är skönt för ryggen och skogen kring stugan är så jävla vacker.

Och som sagt, vädret :)


Nu ska jag se nå film sen sova!

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8 9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24 25
26
27 28
29
30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Skapa flashcards