Direktlänk till inlägg 24 april 2010

Oggiyoggiyogiiiii

Av blandalltmittsvammel - 24 april 2010 23:36

Hej, jag har roligt :)dagens låt: skin
dagens frisyr: har kört på morgonfrilla hela dagen
dagens smink: inget
dagens klädsel: underkläder, mysbrallor, linne och Ådis skitmysiga huvtröja
dagens planer: den här dagen har inte många minuter kvar, så inga ^^
dagens vill ha: hm.. jag vet inte o:
dagens saknad: Tobbe!
dagens drog: hahah, festis 8)
dagens tråkigaste: att jag är sjuk
dagens finaste: min förkylda röst (y)
dagens kram: Ådii 

dagens humör: jag är fan lycklig :3
dagens mående: bortsett från sjuk, seg och trött så bra
dagens borde: ..plugga
dagens parfym: ingen
dagens bästa: att lillan äntligen kom ut och jag blev faster igen :')
dagens sämsta: förkyldningen
dagens sysselsättning: mario :3
dagens materiella vill ha: fiskpinnar
dagens längtan: hmm.. well, jag fyller ju år snart
dagens fundering: haha vet inte!
dagens middag: kebabtallrik
dagens mat: ^
dagens kärlek: Tobbe :3
dagens skratt: "en djur.. TVÅ DJUR!" "pappa, man ska suga före man tar i den"
dagens tanke: många vettu
dagens irritationsobjekt: .. kanske när jag failar i mario
dagens smycke: halsband och örhängen
dagens just nu: just nu vadå, vavavava?
dagens önskan: det vet inte jag

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av blandalltmittsvammel - 6 maj 2014 23:31


Tiden går, och jag inte med den. Har under de senaste dagarna haft världens underligaste åldersnojja. Tonåren gick så jäävla fort, inte känns det som att det var hela sju år sen jag var 13! Tycker det var nyss jag började gymasiet, men det är nästan ...

Av blandalltmittsvammel - 10 december 2013 22:02

Yees, i fredags packade jag och Franziska ihop i min lilla pärla och styrde mot Piteå, daamn vad jag älskar roadtrips alltså! Väl frammme i stan handlade vi grejs till middagen och for sen tillbaka mot Öjebyn. På kvällen blev det en hel del bus, ha...

Av blandalltmittsvammel - 28 november 2013 11:04

Japp, here I am, 19 bast och Sven-Ingvars-diggare. Baserat på min vanliga musiksmak kan jag ju säga att det är är "lite" av en utstickare. Haha nämen, i bilen påväg till och från Kiruna ville Elsa höra den här låten. Ha nu i åtanke att vi avverkade...

Av blandalltmittsvammel - 24 november 2013 22:36

Drog iväg till Kiruna med Ådii, Tomas, Diana och småflickorna i helgen för att fara på Majas dop, vilket var super! Bildbombar väl lite då     Mina favoritflickor!     Alla syskonbarnen samlade :) (snygg Ellan blev i Kerstins glasögon) ...

<3

Av blandalltmittsvammel - 31 oktober 2013 23:55


   Tack för elva fina år, älskade vännen. Hjärtat blöder och tårarna rinner, men jag vet att du har det bättre där du är nu.. Åh vad jag saknar dig, mitt lilla hjärta     ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26 27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Åman med Blogkeen
Följ Åman med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se