Direktlänk till inlägg 17 juli 2010

Happyfaace

Av blandalltmittsvammel - 17 juli 2010 01:28

Love it, kommer fan att somna med ett leende nu!

Hade så jävla trevligt ikväll. Det var länge sen sist vi sågs, så det blev lite dampigare än vanligt.

Amanda tog nå bilder, ni vet såna där bilder som säger mer än tusen ord. Som så väl visar vad riktig lycka är. Ska lägga ut dom sen när jag har fått dom : )


Btw.

Amanda Haraldsson, Åsa Renström.

Tack som fan för att ni fanns i vintras, och under våren. Bara er närvaro, till exempel i skolan gjorde allt så mycket lättare.

Saker och ting hade inte blivit såhär wonderful utan er.

Så tack, tacktacktack :)

Naturligtvis har andra också spelat en stor roll, fast alla har inte varit där på samma sätt. Men tack ni också :3


Igår gjorde jag ett beslut, som Ådii fick hjälpa mig med.

Valet mellan att läsa Twilight- eller Isfolketböckerna igen. Det blev isfolket :)

Nu inser jag hur mycket jag har saknat det, så det blir fan bra.


Näfan, det där blev för mycket.


.. and i miss you like hell

 
ANNONS
 
Ronja

Ronja

17 juli 2010 22:03

Oh shit, börjar du om från början nu. Jag som knappt.... nu känner jag mig seg. Bäst att skärpa sig och läsa oftare! ;)

http://www.blandminatankar.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av blandalltmittsvammel - 6 maj 2014 23:31


Tiden går, och jag inte med den. Har under de senaste dagarna haft världens underligaste åldersnojja. Tonåren gick så jäävla fort, inte känns det som att det var hela sju år sen jag var 13! Tycker det var nyss jag började gymasiet, men det är nästan ...

Av blandalltmittsvammel - 10 december 2013 22:02

Yees, i fredags packade jag och Franziska ihop i min lilla pärla och styrde mot Piteå, daamn vad jag älskar roadtrips alltså! Väl frammme i stan handlade vi grejs till middagen och for sen tillbaka mot Öjebyn. På kvällen blev det en hel del bus, ha...

Av blandalltmittsvammel - 28 november 2013 11:04

Japp, here I am, 19 bast och Sven-Ingvars-diggare. Baserat på min vanliga musiksmak kan jag ju säga att det är är "lite" av en utstickare. Haha nämen, i bilen påväg till och från Kiruna ville Elsa höra den här låten. Ha nu i åtanke att vi avverkade...

Av blandalltmittsvammel - 24 november 2013 22:36

Drog iväg till Kiruna med Ådii, Tomas, Diana och småflickorna i helgen för att fara på Majas dop, vilket var super! Bildbombar väl lite då     Mina favoritflickor!     Alla syskonbarnen samlade :) (snygg Ellan blev i Kerstins glasögon) ...

<3

Av blandalltmittsvammel - 31 oktober 2013 23:55


   Tack för elva fina år, älskade vännen. Hjärtat blöder och tårarna rinner, men jag vet att du har det bättre där du är nu.. Åh vad jag saknar dig, mitt lilla hjärta     ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28 29 30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Åman med Blogkeen
Följ Åman med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se