Direktlänk till inlägg 24 september 2010

Hååltimme

Av blandalltmittsvammel - 24 september 2010 10:48

Långtråkigt som fan.. Hade svenska på morgonen och skulle egentligen ha haft engelska nu, men den är inställd. Kul, blev en lång lunch från 10 till 12..

Ajja, sen har jag bara matte och datakunskap kvar! .. Sen måste jag vänta på bussen från halv tre till fyra, men jag har med mig isfolket så det ska nog gå det med.


Sen är pappa snäll och är hemma och gör mat åt mig och skjutsar mig sen till bussen :3


ÅDII.. Vi ses.. ;)

 
ANNONS
 
Ådii

Ådii

24 september 2010 12:26

-Här eller ?
- Ja eller vart de nu blir!
- Vi ses sen.. ;D

http://mizzsunshine.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av blandalltmittsvammel - 6 maj 2014 23:31


Tiden går, och jag inte med den. Har under de senaste dagarna haft världens underligaste åldersnojja. Tonåren gick så jäävla fort, inte känns det som att det var hela sju år sen jag var 13! Tycker det var nyss jag började gymasiet, men det är nästan ...

Av blandalltmittsvammel - 10 december 2013 22:02

Yees, i fredags packade jag och Franziska ihop i min lilla pärla och styrde mot Piteå, daamn vad jag älskar roadtrips alltså! Väl frammme i stan handlade vi grejs till middagen och for sen tillbaka mot Öjebyn. På kvällen blev det en hel del bus, ha...

Av blandalltmittsvammel - 28 november 2013 11:04

Japp, here I am, 19 bast och Sven-Ingvars-diggare. Baserat på min vanliga musiksmak kan jag ju säga att det är är "lite" av en utstickare. Haha nämen, i bilen påväg till och från Kiruna ville Elsa höra den här låten. Ha nu i åtanke att vi avverkade...

Av blandalltmittsvammel - 24 november 2013 22:36

Drog iväg till Kiruna med Ådii, Tomas, Diana och småflickorna i helgen för att fara på Majas dop, vilket var super! Bildbombar väl lite då     Mina favoritflickor!     Alla syskonbarnen samlade :) (snygg Ellan blev i Kerstins glasögon) ...

<3

Av blandalltmittsvammel - 31 oktober 2013 23:55


   Tack för elva fina år, älskade vännen. Hjärtat blöder och tårarna rinner, men jag vet att du har det bättre där du är nu.. Åh vad jag saknar dig, mitt lilla hjärta     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se