Direktlänk till inlägg 14 december 2011

Jävla december..

Av blandalltmittsvammel - 14 december 2011 23:48

Åh. Då man är som mest skoltrött blommar skoluppgifterna upp som nå jävla dödsblomster och växer som ogräs.

Man har ingen ork att skapa sig energi att ens försöka orka nåt..

Så VARFÖR gör lärarna såhär mot mig, just alltid i december som annars är en så bra måndad? D:
Inlämningsuppgift i omvårdnad som jag inte fattar ett ord av, glosförhör i engelska imorgon som jag inte ens har läst igenom, prov i NK både imorgon och på fredag.

Nå, kan de bli nå bättre tro ni..


JÅÅÅ i helgen kan de ju fan de, ska å se hockey och på Stinas inflyttningsfest på lördag! :D


Alltså.

Jag hatar att vara en sån som är en negativ jävla bitterfitta, som inte ser nå positivt i nånting och bara klagar.

Förr var jag så hela tiden, men nu har jag insett att det är så jävla mycket roligare att ha roligt dagarna igenom, livet är för kort för att gå runt å vara sur. Tänk allt e roliga man missar :)

Fast nu var jag bara tvungen att få klaga lite över skolan, för jag är less ;)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av blandalltmittsvammel - 6 maj 2014 23:31


Tiden går, och jag inte med den. Har under de senaste dagarna haft världens underligaste åldersnojja. Tonåren gick så jäävla fort, inte känns det som att det var hela sju år sen jag var 13! Tycker det var nyss jag började gymasiet, men det är nästan ...

Av blandalltmittsvammel - 10 december 2013 22:02

Yees, i fredags packade jag och Franziska ihop i min lilla pärla och styrde mot Piteå, daamn vad jag älskar roadtrips alltså! Väl frammme i stan handlade vi grejs till middagen och for sen tillbaka mot Öjebyn. På kvällen blev det en hel del bus, ha...

Av blandalltmittsvammel - 28 november 2013 11:04

Japp, here I am, 19 bast och Sven-Ingvars-diggare. Baserat på min vanliga musiksmak kan jag ju säga att det är är "lite" av en utstickare. Haha nämen, i bilen påväg till och från Kiruna ville Elsa höra den här låten. Ha nu i åtanke att vi avverkade...

Av blandalltmittsvammel - 24 november 2013 22:36

Drog iväg till Kiruna med Ådii, Tomas, Diana och småflickorna i helgen för att fara på Majas dop, vilket var super! Bildbombar väl lite då     Mina favoritflickor!     Alla syskonbarnen samlade :) (snygg Ellan blev i Kerstins glasögon) ...

<3

Av blandalltmittsvammel - 31 oktober 2013 23:55


   Tack för elva fina år, älskade vännen. Hjärtat blöder och tårarna rinner, men jag vet att du har det bättre där du är nu.. Åh vad jag saknar dig, mitt lilla hjärta     ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Åman med Blogkeen
Följ Åman med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se