Direktlänk till inlägg 27 december 2011

Won't you take a ride on the flyin' spoon?

Av blandalltmittsvammel - 27 december 2011 00:50

Nu har jag bestämt mig om hårfärgen! Det får bli den här:


   

Ja, för er som inte vet är jag längst till höger.

Blondsvart och i en rufsig pottfrilla, vad tror ni?! :D


Haha nä, just kidding.

Det får bli mörkbrunt, så nästa färgburk blir av den kulören. Kommer ju dock ta lite tid innan det blir mörkbrunt eftersom de är svart nu, och jag avfärgar fan inte håret bara för det.


Har som inte haft tid eller ork att blogga nu under juldagarna, har fan haft matkoma hela tiden!

Nåja, julen bjöd på många skratt och härligheter.

Fick en ny bäddmadrass till sängen, och GOSH så mycket skönare det blev! Mjukt men ändå inte för mycket, får så jävla ont i ryggen när de är för mycket av de goda ;)

Resten får ni se imorgon :)


Imorgon ska jag vara med Åsa!! SATAN så najs, har inte träffat hon på ett halvår minst :)

 
ANNONS
 
Ingen bild

roboguy

28 december 2011 15:20

Hahaha satans vilken bild;) Jag tror du vinner priset för bästa kostymering, men hon där i mitten vinner nog sexighets-tävlingen, jäkla fint i det där silvergrejset haha! Tafsande kycklingen får också poäng;D

blandalltmittsvammel

28 december 2011 21:01

Hahaha vi är fan 10-poängare allihopen ;)

 
Ingen bild

roboguy

30 december 2011 21:35

Hahaha det är ni, allihopen;) Men vad är bakgrundsstoryn till den där bilden och utklädnaden?;P

blandalltmittsvammel

1 januari 2012 18:50

Hahaha vi hade data och skulle spela in en film, redigera den och så. vi gjorde en musikvideo av "gubben i lådan", var som du ser hur oseriösa som helst och hade skitkul!! så den där bilden är tagen i estetarnas kostymrum, där vi hittade alla utstyrslar ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av blandalltmittsvammel - 6 maj 2014 23:31


Tiden går, och jag inte med den. Har under de senaste dagarna haft världens underligaste åldersnojja. Tonåren gick så jäävla fort, inte känns det som att det var hela sju år sen jag var 13! Tycker det var nyss jag började gymasiet, men det är nästan ...

Av blandalltmittsvammel - 10 december 2013 22:02

Yees, i fredags packade jag och Franziska ihop i min lilla pärla och styrde mot Piteå, daamn vad jag älskar roadtrips alltså! Väl frammme i stan handlade vi grejs till middagen och for sen tillbaka mot Öjebyn. På kvällen blev det en hel del bus, ha...

Av blandalltmittsvammel - 28 november 2013 11:04

Japp, here I am, 19 bast och Sven-Ingvars-diggare. Baserat på min vanliga musiksmak kan jag ju säga att det är är "lite" av en utstickare. Haha nämen, i bilen påväg till och från Kiruna ville Elsa höra den här låten. Ha nu i åtanke att vi avverkade...

Av blandalltmittsvammel - 24 november 2013 22:36

Drog iväg till Kiruna med Ådii, Tomas, Diana och småflickorna i helgen för att fara på Majas dop, vilket var super! Bildbombar väl lite då     Mina favoritflickor!     Alla syskonbarnen samlade :) (snygg Ellan blev i Kerstins glasögon) ...

<3

Av blandalltmittsvammel - 31 oktober 2013 23:55


   Tack för elva fina år, älskade vännen. Hjärtat blöder och tårarna rinner, men jag vet att du har det bättre där du är nu.. Åh vad jag saknar dig, mitt lilla hjärta     ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Åman med Blogkeen
Följ Åman med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se