Direktlänk till inlägg 28 december 2011

Snön lyste vit på taken, men jag var inte vaken.

Av blandalltmittsvammel - 28 december 2011 21:03

Hade ju lovat nå bilder på "årets skörd" av julklappar, så här har ni :)


 

Fick nagellacken av Malin, awesoome! Har bara hunnit prova det bruna, som skiftar i brunt och lila och dessutom glittrar så fint. Sen fick jag filidutter också ;)
Parfymen fick jag av morsan, och den luktar så jävla gott att det knullar i näsan.


 

Även dessa badgrejer stod mor för.
Den där muffinsgrejen kommer jag aldrig ha hjärta att använda, den luktar så jääävla gott!!


 

Denna skönhet fick jag av Ådii, den passar min tapet perfekt :D


 

Sen fick jag mig själv, sötingen, av Kerstin.. Haha! Det är såhär att alla i familjen kallar mig lillgrisen bara för att jag är minst, och när Kerstin såg den här tänkte hon på mig och vara bara tvungen att köpa ;)


Sen fick jag nå pengar, ett smart "dra-på-lakan", en spa-ansiksbehandling på laponia, nå supersköna och varma tofflor, nå slags lyssaker man har i badkaret som jag ska ta kort på sen nån gång. Dom är skitmysiga!

Ja, åså bäddmadrassen som jag sover som en kung i!


Nuu ska jag sova och ladda inför stadskörning, shopping och lite annat i piteå imorgon! :)

 
ANNONS
 
Ingen bild

roboguy

30 december 2011 21:37

Haha herregud varför är det den där grisen som sticker ut och som jag kommmer ihåg?;D Klockren, rolig julklapp som dessutom passar in på dig då du tydligen har det där fina smeknamnet;)

blandalltmittsvammel

1 januari 2012 18:50

Hahaha jajemän, han är ju nästan lika söt som jag också! ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av blandalltmittsvammel - 6 maj 2014 23:31


Tiden går, och jag inte med den. Har under de senaste dagarna haft världens underligaste åldersnojja. Tonåren gick så jäävla fort, inte känns det som att det var hela sju år sen jag var 13! Tycker det var nyss jag började gymasiet, men det är nästan ...

Av blandalltmittsvammel - 10 december 2013 22:02

Yees, i fredags packade jag och Franziska ihop i min lilla pärla och styrde mot Piteå, daamn vad jag älskar roadtrips alltså! Väl frammme i stan handlade vi grejs till middagen och for sen tillbaka mot Öjebyn. På kvällen blev det en hel del bus, ha...

Av blandalltmittsvammel - 28 november 2013 11:04

Japp, here I am, 19 bast och Sven-Ingvars-diggare. Baserat på min vanliga musiksmak kan jag ju säga att det är är "lite" av en utstickare. Haha nämen, i bilen påväg till och från Kiruna ville Elsa höra den här låten. Ha nu i åtanke att vi avverkade...

Av blandalltmittsvammel - 24 november 2013 22:36

Drog iväg till Kiruna med Ådii, Tomas, Diana och småflickorna i helgen för att fara på Majas dop, vilket var super! Bildbombar väl lite då     Mina favoritflickor!     Alla syskonbarnen samlade :) (snygg Ellan blev i Kerstins glasögon) ...

<3

Av blandalltmittsvammel - 31 oktober 2013 23:55


   Tack för elva fina år, älskade vännen. Hjärtat blöder och tårarna rinner, men jag vet att du har det bättre där du är nu.. Åh vad jag saknar dig, mitt lilla hjärta     ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Åman med Blogkeen
Följ Åman med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se