Direktlänk till inlägg 29 december 2011

Spännande!

Av blandalltmittsvammel - 29 december 2011 22:01

Pappa var på sjukhuset i Piteå idag (värt egentligen att köra bil i två timmar för ett besök som tar 10 minuter om inte mindre) så jag och mamma skulle passa på att gå med Ådii på stan.


Iallafall så körde jag dit. I snön.

Nu skojar jag inte; när jag passerade nån eller nån körde om var de som att titta ner i ett mjölkpaket. Vitt, vitt och åter vitt. Hade man på hellyset blev man bara bländad.. Det var förjävligt.

Sen var de förbannat trevligt att köra genom timmerleden, med en massa filer, trafikljus och en stor rondell ;)

Haha men de gick bra.


På stan hitta jag en ögonbrynspenna, eyeliner, nagellack, jeans och nya mjukisbyxor från team sportia (det bästa som finns). Trevlig dag på stan med syster :)


Hann som just komma hem och äta så for jag på raggen med Liza, Anja och Franziska :) Alltid lika trevligt!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av blandalltmittsvammel - 6 maj 2014 23:31


Tiden går, och jag inte med den. Har under de senaste dagarna haft världens underligaste åldersnojja. Tonåren gick så jäävla fort, inte känns det som att det var hela sju år sen jag var 13! Tycker det var nyss jag började gymasiet, men det är nästan ...

Av blandalltmittsvammel - 10 december 2013 22:02

Yees, i fredags packade jag och Franziska ihop i min lilla pärla och styrde mot Piteå, daamn vad jag älskar roadtrips alltså! Väl frammme i stan handlade vi grejs till middagen och for sen tillbaka mot Öjebyn. På kvällen blev det en hel del bus, ha...

Av blandalltmittsvammel - 28 november 2013 11:04

Japp, here I am, 19 bast och Sven-Ingvars-diggare. Baserat på min vanliga musiksmak kan jag ju säga att det är är "lite" av en utstickare. Haha nämen, i bilen påväg till och från Kiruna ville Elsa höra den här låten. Ha nu i åtanke att vi avverkade...

Av blandalltmittsvammel - 24 november 2013 22:36

Drog iväg till Kiruna med Ådii, Tomas, Diana och småflickorna i helgen för att fara på Majas dop, vilket var super! Bildbombar väl lite då     Mina favoritflickor!     Alla syskonbarnen samlade :) (snygg Ellan blev i Kerstins glasögon) ...

<3

Av blandalltmittsvammel - 31 oktober 2013 23:55


   Tack för elva fina år, älskade vännen. Hjärtat blöder och tårarna rinner, men jag vet att du har det bättre där du är nu.. Åh vad jag saknar dig, mitt lilla hjärta     ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Åman med Blogkeen
Följ Åman med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se