Direktlänk till inlägg 7 februari 2012

Hahahaha, dagens!!

Av blandalltmittsvammel - 7 februari 2012 23:53

Hahahaha ja alltså de var så jävla fult, hade velat ha det inspelat och se det i slowmotion tusen gånger om!


Stina gick framför mig upp i trappen, och just vid sista trappsteget snubblade hon. Hon höll på ramla men hon hittade väl balansen för en halv sekund, sen stöp hon ner på ett knä åså överkroppen på golvet. Tror jag, det gick så jävla fort att jag inte hann med.

Iallafall, andra benet (som hon inte snubblat med) drog en fin rundad tur i luften och hennes fot träffade mitt lillfinger. Jag höll i en oöppnad colaburk, och på nå jävla vänster lyckas hon träffa typ med stortån på min lillingernagel - SOM GICK AV.

HAHAHAHAHAHA SÅÅ JÄÄÄÄVLA KUL DE MÅSTE HA SETT UT :D

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av blandalltmittsvammel - 6 maj 2014 23:31


Tiden går, och jag inte med den. Har under de senaste dagarna haft världens underligaste åldersnojja. Tonåren gick så jäävla fort, inte känns det som att det var hela sju år sen jag var 13! Tycker det var nyss jag började gymasiet, men det är nästan ...

Av blandalltmittsvammel - 10 december 2013 22:02

Yees, i fredags packade jag och Franziska ihop i min lilla pärla och styrde mot Piteå, daamn vad jag älskar roadtrips alltså! Väl frammme i stan handlade vi grejs till middagen och for sen tillbaka mot Öjebyn. På kvällen blev det en hel del bus, ha...

Av blandalltmittsvammel - 28 november 2013 11:04

Japp, here I am, 19 bast och Sven-Ingvars-diggare. Baserat på min vanliga musiksmak kan jag ju säga att det är är "lite" av en utstickare. Haha nämen, i bilen påväg till och från Kiruna ville Elsa höra den här låten. Ha nu i åtanke att vi avverkade...

Av blandalltmittsvammel - 24 november 2013 22:36

Drog iväg till Kiruna med Ådii, Tomas, Diana och småflickorna i helgen för att fara på Majas dop, vilket var super! Bildbombar väl lite då     Mina favoritflickor!     Alla syskonbarnen samlade :) (snygg Ellan blev i Kerstins glasögon) ...

<3

Av blandalltmittsvammel - 31 oktober 2013 23:55


   Tack för elva fina år, älskade vännen. Hjärtat blöder och tårarna rinner, men jag vet att du har det bättre där du är nu.. Åh vad jag saknar dig, mitt lilla hjärta     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se