Direktlänk till inlägg 11 februari 2012

Abuum

Av blandalltmittsvammel - 11 februari 2012 00:55

Mjåå, ungefär så känns det nu, är helt jävla slutkörd.

Har kämpat med vg/mvg uppgifterna i omvårdnad hela jävla kvällen, jobbigt som faaan säger jag bara.

Men nu är det äntligen gjort och inskickat.


Bad på idrotten idag, gud så trevligt :)
Hatar dock att ha på mig linser då jag simmar, får man vatten i ögat lägger det sig som ett lager ovanpå linsen, man ser typ inget och det svider. Men vad ska man annars göra, tar jag ut dom så ser jag ju jävlat ingenting.

Så en av lärarna slängde ett par gröna simglasögon till mig, gud va snygg grönögd fisk jag måste ha blivit ;)


Efter maten såg jag Landet för längededan som gick på tv4 film :3 Åh vad jag älskar dom filmerna!

Somnade och sov en timme, sen hade bihålorna svällt upp till tredubbel storlek.. Har fan inte tid att bli förkyld och döende nu, nej nej nej !!


Nu ska jag soova som fan, det förtjänar jag efter den här jävla pluggkvällen ;)

(vilket liv man har då man är sjutton år, en fredagkväll..)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av blandalltmittsvammel - 6 maj 2014 23:31


Tiden går, och jag inte med den. Har under de senaste dagarna haft världens underligaste åldersnojja. Tonåren gick så jäävla fort, inte känns det som att det var hela sju år sen jag var 13! Tycker det var nyss jag började gymasiet, men det är nästan ...

Av blandalltmittsvammel - 10 december 2013 22:02

Yees, i fredags packade jag och Franziska ihop i min lilla pärla och styrde mot Piteå, daamn vad jag älskar roadtrips alltså! Väl frammme i stan handlade vi grejs till middagen och for sen tillbaka mot Öjebyn. På kvällen blev det en hel del bus, ha...

Av blandalltmittsvammel - 28 november 2013 11:04

Japp, here I am, 19 bast och Sven-Ingvars-diggare. Baserat på min vanliga musiksmak kan jag ju säga att det är är "lite" av en utstickare. Haha nämen, i bilen påväg till och från Kiruna ville Elsa höra den här låten. Ha nu i åtanke att vi avverkade...

Av blandalltmittsvammel - 24 november 2013 22:36

Drog iväg till Kiruna med Ådii, Tomas, Diana och småflickorna i helgen för att fara på Majas dop, vilket var super! Bildbombar väl lite då     Mina favoritflickor!     Alla syskonbarnen samlade :) (snygg Ellan blev i Kerstins glasögon) ...

<3

Av blandalltmittsvammel - 31 oktober 2013 23:55


   Tack för elva fina år, älskade vännen. Hjärtat blöder och tårarna rinner, men jag vet att du har det bättre där du är nu.. Åh vad jag saknar dig, mitt lilla hjärta     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se