Direktlänk till inlägg 13 februari 2012

Rävgifte..

Av blandalltmittsvammel - 13 februari 2012 23:51

Tog ju den där jävla gardasil-sprutan idag, och aldrig i helvete att jag hade gjort de om jag hade betalat typ 1700 spänn/spruta.

För de första träffade hon nålen rätt på en nerv, höll på dö då hon spruta in den där geggan. Fick veta att man kunde få lite ont i armen sen (då blev jag smått nervös, när jag tog vaccinet mot svinflunsan eller va de då var fick jag så jävla ont i armen att jag inte ens kunde röra den på några dagar), så jag sa då att hon borde spruta i höger arm eftersom jag är vänsterhänt. "-nej men det ska inte spela någon roll." ... Nähä?

Sen brydde dom sig inte heller om att jag är förkyld som ett jävla as och har feber. - i pappret vi fick hem stod de typ att man inte ens skulle få ta de om man hade lite huvudvärk har jag för mig.

Åh, jag blir så förbannad...


Nu har jag visserligen inte haft ont i armen, vilken jävla tur för dom va.
Skulle inte förvåna mig om jag har blivit spruträdd nu xD Har alltid tyckt att de här med sprutor är skitkul och intressant, men fan i helvete då de tog så här ont..


Jahaaa, annars då?
Jag är sjuk och vill helst av allt dö..Sov INGENTING natten till idag, inte allför trevligt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av blandalltmittsvammel - 6 maj 2014 23:31


Tiden går, och jag inte med den. Har under de senaste dagarna haft världens underligaste åldersnojja. Tonåren gick så jäävla fort, inte känns det som att det var hela sju år sen jag var 13! Tycker det var nyss jag började gymasiet, men det är nästan ...

Av blandalltmittsvammel - 10 december 2013 22:02

Yees, i fredags packade jag och Franziska ihop i min lilla pärla och styrde mot Piteå, daamn vad jag älskar roadtrips alltså! Väl frammme i stan handlade vi grejs till middagen och for sen tillbaka mot Öjebyn. På kvällen blev det en hel del bus, ha...

Av blandalltmittsvammel - 28 november 2013 11:04

Japp, here I am, 19 bast och Sven-Ingvars-diggare. Baserat på min vanliga musiksmak kan jag ju säga att det är är "lite" av en utstickare. Haha nämen, i bilen påväg till och från Kiruna ville Elsa höra den här låten. Ha nu i åtanke att vi avverkade...

Av blandalltmittsvammel - 24 november 2013 22:36

Drog iväg till Kiruna med Ådii, Tomas, Diana och småflickorna i helgen för att fara på Majas dop, vilket var super! Bildbombar väl lite då     Mina favoritflickor!     Alla syskonbarnen samlade :) (snygg Ellan blev i Kerstins glasögon) ...

<3

Av blandalltmittsvammel - 31 oktober 2013 23:55


   Tack för elva fina år, älskade vännen. Hjärtat blöder och tårarna rinner, men jag vet att du har det bättre där du är nu.. Åh vad jag saknar dig, mitt lilla hjärta     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se