Direktlänk till inlägg 19 februari 2012

I keep on running but nothing works

Av blandalltmittsvammel - 19 februari 2012 01:57

Jag lever! Eller ja, nästan iallafall.

Har varit hemma sen i tisdags, och jag kan lätt säga att den här förkylningen är bland de värsta jag har varit med om. Ett tag trodde jag att jag hade lunginflammation, lungorna gjorde ont och jag hade blodsmak i munnen.. Men det blev bättre, tack och lov.

Frisk är jag inte än, men mår då bättre och ska på skolan på måndag.

Så ja, min vecka har bestått av körkortsboken + faserna, one tree hill (haha lånade 8e säsongen på dvd av Ådii, började se i tisdags och blev klar fredagmorgon), en helvetisk smärta och ingen sömn. Kuljul

Och ja, man får ju inte glömma allt msnande med Franziska ;)


Ikväll har jag raggat runt med Franziska och Jan, najs! "Volvovärme ä känd för å få kvinnen å klä å se" ;)

Var förbi Theresé å Josse en sväng också, guu se kul! Har inte träffat Josse sen början av december!


Jo, var på hockey tidigare.

Det hölls en liten ceremoni för vaktmästaren (som man har sett spola av planen under alla dessa år) som slutar på ishallen efter 23 år.


 

Var som fint, alla på läktaren stod upp, och ja.. Stämningen!


 

Pappa och fasters lilla gris läser saga :)


 

Är inte såna där äppelskärare bland den bästa uppfinningen som finns?
Har använts flitigt under min orkeslösa vecka ;)


Nu ska jag se klart filmen som aldrig verkar ta slut, sen mysa ner mig under flufftäcket!

 
ANNONS
 
Ådii

Ådii

19 februari 2012 19:51

var de inte 24år?

http://Mizzsunshine.bloggplatsen.se

blandalltmittsvammel

19 februari 2012 19:52

tyckte då han sa 23

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av blandalltmittsvammel - 6 maj 2014 23:31


Tiden går, och jag inte med den. Har under de senaste dagarna haft världens underligaste åldersnojja. Tonåren gick så jäävla fort, inte känns det som att det var hela sju år sen jag var 13! Tycker det var nyss jag började gymasiet, men det är nästan ...

Av blandalltmittsvammel - 10 december 2013 22:02

Yees, i fredags packade jag och Franziska ihop i min lilla pärla och styrde mot Piteå, daamn vad jag älskar roadtrips alltså! Väl frammme i stan handlade vi grejs till middagen och for sen tillbaka mot Öjebyn. På kvällen blev det en hel del bus, ha...

Av blandalltmittsvammel - 28 november 2013 11:04

Japp, here I am, 19 bast och Sven-Ingvars-diggare. Baserat på min vanliga musiksmak kan jag ju säga att det är är "lite" av en utstickare. Haha nämen, i bilen påväg till och från Kiruna ville Elsa höra den här låten. Ha nu i åtanke att vi avverkade...

Av blandalltmittsvammel - 24 november 2013 22:36

Drog iväg till Kiruna med Ådii, Tomas, Diana och småflickorna i helgen för att fara på Majas dop, vilket var super! Bildbombar väl lite då     Mina favoritflickor!     Alla syskonbarnen samlade :) (snygg Ellan blev i Kerstins glasögon) ...

<3

Av blandalltmittsvammel - 31 oktober 2013 23:55


   Tack för elva fina år, älskade vännen. Hjärtat blöder och tårarna rinner, men jag vet att du har det bättre där du är nu.. Åh vad jag saknar dig, mitt lilla hjärta     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se