Direktlänk till inlägg 20 mars 2012

Monday morning

Av blandalltmittsvammel - 20 mars 2012 00:19

Japp, imorse var de dags för ännu en härlig, tidig morgon. Slog upp min grönbruna kvart i sex, började sju.

En lärorik dag må jag säga, har varit med på en vårdplanering. Hur mycket man än pratar om det på lektionerna blir det aldrig samma sak som då man har varit med 'på riktigt', först nu fattar jag hela grejen.

Imorgon går jag 10-20.30, sen är jag ledig två dagar :D "Jobbar" dock helgen, men det må vara.


Dom två dagarna ska jag fan tjilla.

Och göra en synkontroll (dags för nya linser).

Och ha körlektion.

Och simma. Kanske två gånger.

Och hinna fortsätta med repfaserna. Massor.

Och sova.. Massor.


Var och simmade idag med sällskap av Franziska (som satt på land). ÅÅH HERREGUD så skönt! När jag gav upp efter 40 minuter hade bröst- och ryggmusklerna domnat bort, och när jag klev upp ur vattnet skakade hela kroppen och jag kände mig ett ton tyngre. Jävla härlig känsla.


Så inatt ska jag fan sova gott, det förtjänar jag!


Efter badet var jag och Franziska med Liza, som gjorde goda men söta chokladbollar :)

Sen for vi ut och raggen och drog med Jan.


Nu ska jag avrunda den här dagen med mina två och en halv män, bättre blire ju inte.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av blandalltmittsvammel - 6 maj 2014 23:31


Tiden går, och jag inte med den. Har under de senaste dagarna haft världens underligaste åldersnojja. Tonåren gick så jäävla fort, inte känns det som att det var hela sju år sen jag var 13! Tycker det var nyss jag började gymasiet, men det är nästan ...

Av blandalltmittsvammel - 10 december 2013 22:02

Yees, i fredags packade jag och Franziska ihop i min lilla pärla och styrde mot Piteå, daamn vad jag älskar roadtrips alltså! Väl frammme i stan handlade vi grejs till middagen och for sen tillbaka mot Öjebyn. På kvällen blev det en hel del bus, ha...

Av blandalltmittsvammel - 28 november 2013 11:04

Japp, here I am, 19 bast och Sven-Ingvars-diggare. Baserat på min vanliga musiksmak kan jag ju säga att det är är "lite" av en utstickare. Haha nämen, i bilen påväg till och från Kiruna ville Elsa höra den här låten. Ha nu i åtanke att vi avverkade...

Av blandalltmittsvammel - 24 november 2013 22:36

Drog iväg till Kiruna med Ådii, Tomas, Diana och småflickorna i helgen för att fara på Majas dop, vilket var super! Bildbombar väl lite då     Mina favoritflickor!     Alla syskonbarnen samlade :) (snygg Ellan blev i Kerstins glasögon) ...

<3

Av blandalltmittsvammel - 31 oktober 2013 23:55


   Tack för elva fina år, älskade vännen. Hjärtat blöder och tårarna rinner, men jag vet att du har det bättre där du är nu.. Åh vad jag saknar dig, mitt lilla hjärta     ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Åman med Blogkeen
Följ Åman med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se