Direktlänk till inlägg 6 maj 2012

18 år!!

Av blandalltmittsvammel - 6 maj 2012 19:59

HERREGUD! Jag är helt mållös, kan inte annat än tacka mina underbara vänner som gjorde kvällen/natten/morgonen till nå så jävla underbart! :)

(fyller ju år idag, och partajet hölls igårkväll/inatt/imorse ;)


Det började med att pappa och Ådii kom förbi en sväng igår morse. Dom for väl efter typ 45 minuter, och inte tänkte jag mer på det. Fortsatte svassa runt i morgonrocken, satt vid datorn och sådär. Efter typ 20 minuter hör jag dörren öppnas och jag hör pappa. Tänkte inte på de heller, tänkte just gå och fråga om han hade glömt nåt eller så.
JUST DÅ JAG SLITER MIG FRÅN DATORN SPRINGER KARRO IN I MITT RUM!!!! Tappade jävlat hakan och grät utav bara fan, så jävla underbart! Då hade pappa farit och hämtat henne på busstationen, och jag visste inget alls!
Efter 10 minuters gråtande och kramande pratade vi och jag fick mina paket ;) HAHA!

Sen gick vi över till mormor och fikade, haha dom tappade hakan dom med!

Vi fixade oss, och for sen till Malin där vi fortsatte med att fixa mitt hår. (som blev förjävla fint, men jag hade annat för mig att ta kort)


Sen middag på afrodite! För jag och Karro blev det kycklingfilé och pommes, herreguuud vad gott!!
Efteråt for vi och tankade lite, var på ica och lite sånt. Sen start hos Kikki :)


Och Franziska är så underbar och letar upp mina vänners nummer så dom kunde komma och överraska mig.. :') GULLE! Amanda och Marielle, så jävla kul att ni kunde vara med en stund :)


Kvällen fortsatte med norsk kareoke, charader, lekar och trevligheter.

Fem i tolv la sig Theresé och Karro brevid mig, för att tävla om vem som kunde pussa mig först som 18-åring ;) Haha, men vette fan vem som egentligen hann först! Klockan 00.00 var jag arton jävla år gammal och hade åtta lika glada människor som jag över mig som skrek grattis :) ÅH VAD JAG SKA MINNAS DOM MINUTRARNA!


Mitt i allt fick jag handfängsel och ögonbindel på mig och hjälp på med skorna, sen gick vi ut. På nåt jävla vänster lyckades jag sätta mig i bilen, och Franziska körde runt litegrann så jag inte hade nån aning om vars vi var. Mitt i allt stod jag inne på Capsicum! Hahahaha, eftersom det står "sex slave" på ögonbindeln antar jag att vakterna fick ha ganska kul åt mig xD

Där blev vi väl ett bra tag, och helvetes trevligt var det! Drinken var fan värd 99 spänn, så god som den var, och blev dessutom bjuden på en bacardi watermelon :)


Sen tillbaka till Kikki igen, tiden gick fort och mitt i allt var klockan nästan 4!
Men herregud, vilka underbara vänner jag har. Åh. Ni är bäst!


Trots några bulor i huvudet av Kikkis jävla betongväggar, ömma och svullna handleder efter handfängslet har jag aldrig mått bättre!


Som sagt hade jag inte tid att ta kort, eftersom jag inte har pengar på telefon hade jag den knappt på mig heller. Men nån bild har jag ändå!


 

Orvar! En av sakerna jag fick av Karro, den andra får ni inte se ;)


 

Bäjbe


 

Amanda, Marielle och en övertaggad jag!


 

In action!


AHAHAHA, fyllekäk.. Kikki äger bara typ två gafflar, och här är alla medel tillåtna! Gick lika fint att äta med en osthyvel ;)


 

En BLÖT väg hem. Eftersom bilen har sommardäck och förmodligen även skulle ha fastnat i två decimeter blötsnö så fick vi gå sista biten. Blött vare, but we were dancing the whole way home!! 


Efter en mysig natt (morgon, förmiddag) med Karro började besökena strömma in :) Treevligt!

Kändes mindre trevligt att lämna av min andra halva på busstationen, men så jävla trevligt att hon kom!!


 

Tack för alla besök, gratulationer och tack som fan för att ni gjorde min 18-årsdag!!   

 
 
Vanessa

Vanessa

6 maj 2012 21:55

Grattis på födelsedagen dårå :)

http://vunnebunne.bloggplatsen.se

blandalltmittsvammel

6 maj 2012 21:57

Tack! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av blandalltmittsvammel - 6 maj 2014 23:31


Tiden går, och jag inte med den. Har under de senaste dagarna haft världens underligaste åldersnojja. Tonåren gick så jäävla fort, inte känns det som att det var hela sju år sen jag var 13! Tycker det var nyss jag började gymasiet, men det är nästan ...

Av blandalltmittsvammel - 10 december 2013 22:02

Yees, i fredags packade jag och Franziska ihop i min lilla pärla och styrde mot Piteå, daamn vad jag älskar roadtrips alltså! Väl frammme i stan handlade vi grejs till middagen och for sen tillbaka mot Öjebyn. På kvällen blev det en hel del bus, ha...

Av blandalltmittsvammel - 28 november 2013 11:04

Japp, here I am, 19 bast och Sven-Ingvars-diggare. Baserat på min vanliga musiksmak kan jag ju säga att det är är "lite" av en utstickare. Haha nämen, i bilen påväg till och från Kiruna ville Elsa höra den här låten. Ha nu i åtanke att vi avverkade...

Av blandalltmittsvammel - 24 november 2013 22:36

Drog iväg till Kiruna med Ådii, Tomas, Diana och småflickorna i helgen för att fara på Majas dop, vilket var super! Bildbombar väl lite då     Mina favoritflickor!     Alla syskonbarnen samlade :) (snygg Ellan blev i Kerstins glasögon) ...

<3

Av blandalltmittsvammel - 31 oktober 2013 23:55


   Tack för elva fina år, älskade vännen. Hjärtat blöder och tårarna rinner, men jag vet att du har det bättre där du är nu.. Åh vad jag saknar dig, mitt lilla hjärta     ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Skapa flashcards