Direktlänk till inlägg 16 december 2012

Vi kommer att lyckas, vi kör över allt som kommer i vår väg

Av blandalltmittsvammel - 16 december 2012 07:26

Det är söndag, klockan är snart halv åtta och jag har inte lagt mig än. MEHEHE
Haha, nämen har spelat kort och socialat hos Kerstin och Ådii, raggat runt med Franziska och varit chaffis hela natten/morgonen. Trevligt värre!
Lyckades ta mig hem till byn genom snön (tro mig, det gick inte fort), och var hemma halv sex. Då var pappa såklart vaken, och då vi kom på att vi var kaffesugna tyckte jag inte att det var nån idé att lägga sig längre. Vadå, dricka en kaffekopp och sen lägga sig och förmodligen sova tills ikväll? Njaae. Då äre väl bättre att lägga sig vid sjutiden ikväll ;)


Under senaste månaden, då min blogghjärna hade semester, hann det hända en hel del.
Jag hade praktik på hemtjänsten, vilket helt klart var den bästa/roligaste praktiken hittills! Att jag numera står på deras vikarielista och har fått mig några jobbdagar där under lovet är ju då inte helt fel! Blir jäkla fint :)
Har dessutom varit upp och flörtat med chefen på länsmansgården. Eller ja, eftersom hon ringde och sökte mig dagen innan jag gick dit behövdes det inte så mycket flörtande. Ska gå tre introdagar där på lovet, how nice!

Det går bra nu, kompis det går bra nuu :)

Ska bara se till att skoluppgifterna går lika bra, så jag slipper tänka på det under jul.

Franziska har fyllt 19, vilket slutade upp med ett trevligt litet partaj! :)
Och.. Pärlan (my car, my lover) lever igen. Han var död men har efter en helvetes massa slit (som inte jag stod för) återuppstått från de döda. Nuu går han som en klocka, och jag är som kär på nytt!


Julen ska förövrigt spenderas i Kiruna hos syster med familj! Jobbar den 22a, så 23e bär de av. Vad jag längtar!


Nä, man kanske borde kräla sig iväg till köket och äta nån slags frukost. Sen kaaanske jag kan dricka så pass mycket kaffe idag att jag hinner städa, tvätta, plugga, greja och dona och eventuellt kanske gå ut och gå! I snöstormen, jaamen de är bra.
Undrar bara hur många liter kaffe som krävs for that mission ;) 

Hello, I'm fuckin' unstoppable


  

 
ANNONS
 
Ådii

Ådii

16 december 2015 12:25

Så söt! :D

http://mizzsunshine.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av blandalltmittsvammel - 6 maj 2014 23:31


Tiden går, och jag inte med den. Har under de senaste dagarna haft världens underligaste åldersnojja. Tonåren gick så jäävla fort, inte känns det som att det var hela sju år sen jag var 13! Tycker det var nyss jag började gymasiet, men det är nästan ...

Av blandalltmittsvammel - 10 december 2013 22:02

Yees, i fredags packade jag och Franziska ihop i min lilla pärla och styrde mot Piteå, daamn vad jag älskar roadtrips alltså! Väl frammme i stan handlade vi grejs till middagen och for sen tillbaka mot Öjebyn. På kvällen blev det en hel del bus, ha...

Av blandalltmittsvammel - 28 november 2013 11:04

Japp, here I am, 19 bast och Sven-Ingvars-diggare. Baserat på min vanliga musiksmak kan jag ju säga att det är är "lite" av en utstickare. Haha nämen, i bilen påväg till och från Kiruna ville Elsa höra den här låten. Ha nu i åtanke att vi avverkade...

Av blandalltmittsvammel - 24 november 2013 22:36

Drog iväg till Kiruna med Ådii, Tomas, Diana och småflickorna i helgen för att fara på Majas dop, vilket var super! Bildbombar väl lite då     Mina favoritflickor!     Alla syskonbarnen samlade :) (snygg Ellan blev i Kerstins glasögon) ...

<3

Av blandalltmittsvammel - 31 oktober 2013 23:55


   Tack för elva fina år, älskade vännen. Hjärtat blöder och tårarna rinner, men jag vet att du har det bättre där du är nu.. Åh vad jag saknar dig, mitt lilla hjärta     ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Åman med Blogkeen
Följ Åman med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se