Direktlänk till inlägg 12 januari 2013

Update!

Av blandalltmittsvammel - 12 januari 2013 01:17

Haha, nästan en månad sen sist ser jag.. Äh, det finns så mycket annat jag måste ha tid med också ;)

Men får försöka bättra mig litegrann!


Vi var ju då hos Jenny, Jocke och Pontus i Kiruna under jul, vilket var underbart! Nog för att jag hann få någon släng av konstig magsjuka, men det gick över lika snabbt.
En massa julmat (och salami, det ni!), trevligt sällskap deluxe, mys med min favoritgrabb, kortspelande, trevliga överraskningar, en snäll tomte, rundvandring på stan, fika, kaffe, lite mera kaffe, bio och ett besök på ishotellet var väl en bra uppradning av allt vi han göra under de fem dagarna jag var där.


Ja, detta ishotell.. Har ju varit dit en gång tidigare, och jag kan säga att det är lika mäktigt varje gång!

Då vi var där var det en hel del japaner där, och för många av dom var det säkert första gången dom alls såg snö. Allt är ju så förbannat fint och välgjort att jag förmodligen såg lika handfallen och imponerad ut som dom. Haha, ungefär.


 

Icebar!


 


 


 


 


 


 


 


 
Kanske inte syns på långt håll..


 
.. men en nå så förbannat välgjord drake är det!


 

Det här slog nog allt. Det var som bara ett hål in i väggen som i verkligheten såg oändligt långt/djupt ut. Vet inte hur länge jag fastnade och stirrade in där, men nog var det ett tag!


Men det roliga tar slut, och fredagen innan nyår for jag och Pontus tillbaka mot Arvidsjaur.
Det var som kul.. Steg upp halv sex på morgonen, bussen gick halv åtta. Sov, vaknade, bytte buss, sov, vaknade, åt, sov. Kom till Arvidsjaur klockan ett och tog mig i ilfart till hemtjänsten för att jobba till halv nio!
Haha, det gick då bra, men det var en jävligt sliten krigare som kom hem på kvällen.Nyår firades på lappis med flickorna, kan väl lägga ut nån bild från det nån annan gång! Har bara bilder på telefon och på den här sidan av dygnet tänker jag inte börja bråka med det fanstyget.
Mycket trevligt hade vi iallafall!Har fått jobba ganska mycket nu efter nyår, så jäkla skönt! Kan då inte säga att jag bara har ägnat mitt livs sista jullov åt att bara sova ;)
Nämen, då jag inte jobbat sen augusti känns de förjävla bra att det kommer att trilla en några extrakronor utöver studiebidraget (som inte räcker så långt då lilla pärlan dricker bensin).


Och i onsdags började skolan om. Blandade känslor där må jag säga! Så glad, men ändå så ledsen över att det är sista terminen. Fan, vi tar ju studenten om inte ens ett halvår!! Hur fan gick det till, vem åt upp tiden?!

Skönt att slippa allt plugg och istället kunna jobba allt som bara går, men att veta att dom här månaderna fram till sommaren är dom sista med klassen, och alla andra klasser vi har lektioner med..! HUH


Hahaha, på tal om..
Jag och Kerstin måste nog vara dom mest impulsiva brudarna som finns. Mitt i allt, på onsdagkväll kring sex, då Arvidsjaur hockey hade bortamatch i Norsjö, kom vi på att vi skulle dit! Sagt och gjort, vi for ;)
Tyvärr vann vi inte, men det var kul att se och rackarns trevligt att göra nåt busigt!


Imorgon blir det hockey, hemma den här gången. Woooho!

Sen ska jag stanna på samhället en stund och vara med Franziska, pillra med projektarbetet och så :)
Sen är det bara hem och sova några timmar, ska jobba hela söndagen!


Sådär mina sköna bönor, då vet ni.

Nu ska jag sovaaa... I min underbara säng, med fyra kuddar, ett duntäcke och en filt..!
(lär väl frysa ihjäl ändå, men de är minsann mysigt ändå)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av blandalltmittsvammel - 6 maj 2014 23:31


Tiden går, och jag inte med den. Har under de senaste dagarna haft världens underligaste åldersnojja. Tonåren gick så jäävla fort, inte känns det som att det var hela sju år sen jag var 13! Tycker det var nyss jag började gymasiet, men det är nästan ...

Av blandalltmittsvammel - 10 december 2013 22:02

Yees, i fredags packade jag och Franziska ihop i min lilla pärla och styrde mot Piteå, daamn vad jag älskar roadtrips alltså! Väl frammme i stan handlade vi grejs till middagen och for sen tillbaka mot Öjebyn. På kvällen blev det en hel del bus, ha...

Av blandalltmittsvammel - 28 november 2013 11:04

Japp, here I am, 19 bast och Sven-Ingvars-diggare. Baserat på min vanliga musiksmak kan jag ju säga att det är är "lite" av en utstickare. Haha nämen, i bilen påväg till och från Kiruna ville Elsa höra den här låten. Ha nu i åtanke att vi avverkade...

Av blandalltmittsvammel - 24 november 2013 22:36

Drog iväg till Kiruna med Ådii, Tomas, Diana och småflickorna i helgen för att fara på Majas dop, vilket var super! Bildbombar väl lite då     Mina favoritflickor!     Alla syskonbarnen samlade :) (snygg Ellan blev i Kerstins glasögon) ...

<3

Av blandalltmittsvammel - 31 oktober 2013 23:55


   Tack för elva fina år, älskade vännen. Hjärtat blöder och tårarna rinner, men jag vet att du har det bättre där du är nu.. Åh vad jag saknar dig, mitt lilla hjärta     ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Åman med Blogkeen
Följ Åman med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se