Direktlänk till inlägg 14 januari 2013

Det fanns inget som kunde röra oss

Av blandalltmittsvammel - 14 januari 2013 00:19

Godkväll herrar och damer.

Hur går det här till egentligen?! Man hinner inte ens stänga ögonen och somna fredagkväll, så vaknar man upp i den del av verkligheten som slagit om till söndag kväll.
En hel helg har gått, och man har i och för sig fått en hel del saker gjorda (men även ogjorda). Vaarför kan inte helgerna bara bara typ.. En vecka långa istället? :)


Nååja. Har hunnit med lite pjållrande med projektarbetet, några vändor i bilen runt samhället med Franziska (och Kikki där ett tag), kaffe hos Kerstin två gånger varav Ådii var där första gången, kortspelande, krig med hemska banor på facebookspel.. Och HOCKEY!! Som vi vann, woop woop :)
Sen att jag idag har hunnit jobba 10 timmar var ju inte heller så jäkla illa.


Nu när jag skrev ner allt det där ser det ändå ut som att jag fick ut mycket av helgen.. Vilket jag fan fick, men fick däremot inte ut det i sovtimmar ;) Äh, vila får man göra i graven!!


Imorgon då jag slutat ska jag duktigt sitta på lärtorget med matten. Denna jävla matte a-kurs, som jag slitit som en slav med sen första mattelektionen i ettan.. Är det nu som min så kallade lärare säger, att det bara är ett halvt kapitel jag har kvar att göra prov på, så börjar jag faktiskt se en ljusglimt i mattehelvetet. Guud så skönt det ska bli när det är färdigt!!
Blir att vara på lärtorget i stort skett varje ledig stund den här veckan, även då inte matte står på schemat, så jag kan göra det där förbannade provet någon gång. Har som dragit ut på det allför länge nu.. ;)

Nää, läsa lite bok sen sova kanske? Läser at the moment Sagan om ringen till en svenskauppgift, how nice!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av blandalltmittsvammel - 6 maj 2014 23:31


Tiden går, och jag inte med den. Har under de senaste dagarna haft världens underligaste åldersnojja. Tonåren gick så jäävla fort, inte känns det som att det var hela sju år sen jag var 13! Tycker det var nyss jag började gymasiet, men det är nästan ...

Av blandalltmittsvammel - 10 december 2013 22:02

Yees, i fredags packade jag och Franziska ihop i min lilla pärla och styrde mot Piteå, daamn vad jag älskar roadtrips alltså! Väl frammme i stan handlade vi grejs till middagen och for sen tillbaka mot Öjebyn. På kvällen blev det en hel del bus, ha...

Av blandalltmittsvammel - 28 november 2013 11:04

Japp, here I am, 19 bast och Sven-Ingvars-diggare. Baserat på min vanliga musiksmak kan jag ju säga att det är är "lite" av en utstickare. Haha nämen, i bilen påväg till och från Kiruna ville Elsa höra den här låten. Ha nu i åtanke att vi avverkade...

Av blandalltmittsvammel - 24 november 2013 22:36

Drog iväg till Kiruna med Ådii, Tomas, Diana och småflickorna i helgen för att fara på Majas dop, vilket var super! Bildbombar väl lite då     Mina favoritflickor!     Alla syskonbarnen samlade :) (snygg Ellan blev i Kerstins glasögon) ...

<3

Av blandalltmittsvammel - 31 oktober 2013 23:55


   Tack för elva fina år, älskade vännen. Hjärtat blöder och tårarna rinner, men jag vet att du har det bättre där du är nu.. Åh vad jag saknar dig, mitt lilla hjärta     ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Åman med Blogkeen
Följ Åman med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se