Direktlänk till inlägg 17 januari 2013

En sån dag!!

Av blandalltmittsvammel - 17 januari 2013 20:42

Åh herregud, så förbannat jävla skönt!!
Har ju som sagt kämpat på med matten på lärotorget under veckan. Igårkväll då jag kom hem efter att ja jobbat 16-20.30, satte jag mig fan med matteboken vid köksbordet och skrev så pennan glödde. I en timme.


Idag var det provdags.

Tror fan aldrig att jag varit så noga med ett matteprov!! Skrev utförligt som bara fan och var överdrivet noga med enheterna, enbart för att jag vet hur petig läraren kan vara. I en timme satt jag där och brände upp dom få hjärnceller som fanns kvar efter gårdagens plugg.

Hade tur, hon hann med att rätta det direkt jag var klar.

OCH JAG KLARADE DET. Och det var det sista provet jag skulle göra!

EFTER NÄSTAN TRE ÅRS JÄVLA SLIT MED DENNA FÖRBANNADE MATTE A-KURS ÄR JAG KLAR MED HELA ALLT!!!


I'm in heaveeen!!
Så jävla skönt att ha det bortgjort, och godkänt! (om nu inte fröken skulle ändra sig och komma på att jag har någon del kvar, men då brinn he av)


He gjord ja bra!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av blandalltmittsvammel - 6 maj 2014 23:31


Tiden går, och jag inte med den. Har under de senaste dagarna haft världens underligaste åldersnojja. Tonåren gick så jäävla fort, inte känns det som att det var hela sju år sen jag var 13! Tycker det var nyss jag började gymasiet, men det är nästan ...

Av blandalltmittsvammel - 10 december 2013 22:02

Yees, i fredags packade jag och Franziska ihop i min lilla pärla och styrde mot Piteå, daamn vad jag älskar roadtrips alltså! Väl frammme i stan handlade vi grejs till middagen och for sen tillbaka mot Öjebyn. På kvällen blev det en hel del bus, ha...

Av blandalltmittsvammel - 28 november 2013 11:04

Japp, here I am, 19 bast och Sven-Ingvars-diggare. Baserat på min vanliga musiksmak kan jag ju säga att det är är "lite" av en utstickare. Haha nämen, i bilen påväg till och från Kiruna ville Elsa höra den här låten. Ha nu i åtanke att vi avverkade...

Av blandalltmittsvammel - 24 november 2013 22:36

Drog iväg till Kiruna med Ådii, Tomas, Diana och småflickorna i helgen för att fara på Majas dop, vilket var super! Bildbombar väl lite då     Mina favoritflickor!     Alla syskonbarnen samlade :) (snygg Ellan blev i Kerstins glasögon) ...

<3

Av blandalltmittsvammel - 31 oktober 2013 23:55


   Tack för elva fina år, älskade vännen. Hjärtat blöder och tårarna rinner, men jag vet att du har det bättre där du är nu.. Åh vad jag saknar dig, mitt lilla hjärta     ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Åman med Blogkeen
Följ Åman med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se