Direktlänk till inlägg 23 januari 2013

You shine like the only one

Av blandalltmittsvammel - 23 januari 2013 14:39

Ååh vilken härlig dag!!

Sovmorgon till 9.25, sen prov på det. Har ju börjat med en ny kurs, folkhälsokunskap. Saknar poäng eftersom jag inte läser matte b, men får igen dem nu, och Malin går den med mig bara för att hon är söt.
Vi läser den med dem som går ett slags sfi-vux, eller nåt liknande, och eftersom jag och Malin då håller lite högre tempo med uppgifterna då svenska ändå är vårt modersmål, blev vi klara med uppgifterna vi fick sluta till lunch. How nice, de var bara fara hem! :)

Förövrigt är folkhälsokunskapen jävligt intressant, inte helt fel att ha med sig då man under hela sin framtida jobbkarriär ska stötta folk till en bättre hälsa.


Vi har en större uppgift i engelska där vi själva fick välja vad vi ska göra under några veckor, så jag ska se första säsogen av One Tree Hill och hinna fatta allt på enbart engelska samt översätta några av låtarna som är med. Förena nytta med nöje liksom, bästa serien evaah!! Måste säga att det är så jävla mycket roligare att se på engelska, har ju sett serien några gånger förr fast med svensk text. Man slipper alla dryga översättningar som ibland inte ens har med allt, och man får fan använda huvet och inte bara halvsova då man ser! ;)


Men nog fan mådde denna fröken ganska så bra då hon kom hem! Sidolänge sängen med datorn och en kaffekopp på nattduksbordet. How jävla nice.


 


Nu ska jag läsa sagan om ringen en stund, sen kanske se ett avsnitt till.
Sen ska jag simma för allt vad musklerna bär, sen är det hockey!! HOW NICEE :D

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av blandalltmittsvammel - 6 maj 2014 23:31


Tiden går, och jag inte med den. Har under de senaste dagarna haft världens underligaste åldersnojja. Tonåren gick så jäävla fort, inte känns det som att det var hela sju år sen jag var 13! Tycker det var nyss jag började gymasiet, men det är nästan ...

Av blandalltmittsvammel - 10 december 2013 22:02

Yees, i fredags packade jag och Franziska ihop i min lilla pärla och styrde mot Piteå, daamn vad jag älskar roadtrips alltså! Väl frammme i stan handlade vi grejs till middagen och for sen tillbaka mot Öjebyn. På kvällen blev det en hel del bus, ha...

Av blandalltmittsvammel - 28 november 2013 11:04

Japp, here I am, 19 bast och Sven-Ingvars-diggare. Baserat på min vanliga musiksmak kan jag ju säga att det är är "lite" av en utstickare. Haha nämen, i bilen påväg till och från Kiruna ville Elsa höra den här låten. Ha nu i åtanke att vi avverkade...

Av blandalltmittsvammel - 24 november 2013 22:36

Drog iväg till Kiruna med Ådii, Tomas, Diana och småflickorna i helgen för att fara på Majas dop, vilket var super! Bildbombar väl lite då     Mina favoritflickor!     Alla syskonbarnen samlade :) (snygg Ellan blev i Kerstins glasögon) ...

<3

Av blandalltmittsvammel - 31 oktober 2013 23:55


   Tack för elva fina år, älskade vännen. Hjärtat blöder och tårarna rinner, men jag vet att du har det bättre där du är nu.. Åh vad jag saknar dig, mitt lilla hjärta     ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Åman med Blogkeen
Följ Åman med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se