Direktlänk till inlägg 27 januari 2013

Viken lirare!

Av blandalltmittsvammel - 27 januari 2013 15:33

Fastän jag åkt på förkylningen från helvetet har dom här senaste dagarna varit jävligt nice.


I torsdags åt jag, Malin och Sofie middag hos Ramona, kycklingtacos. Nomnom! Hahaha, skittrevligt med dessa galenpannor, med prat, spel, tv-tittande och skratt :)


I fredags blev det tacos igen, fast den här gången med köttfärs ;)
Lite variation har ingen dött av, eller hur?

Som vanligt hur kul som helst, då det är hos Kikki det händer!


Sen kom lördagen och jag blev dödende. Det var fan något år sen sist jag var såhär förkyld! Men inget kan stoppa mig. Klädde mig lite extra och drog sen en ragg med Franziska och Malin en sväng :)
Mycket bättre sätt att tillbringa en lördagkväll på än att bara ligga i soffan! För vars jag än är och vad jag än gör så mår jag ändå åt helvete dåligt, då kan man ju lika gärna ha lika roligt då man tror att timmarna börjar bli räknade ;)


Helgens bästa var helt klart den inte så nyktra kommentarsprutaren Sofi:
"Nu ska jag hem och sorgrunka till kent."

Åh, vad vi dog!!


 

Mys hos Ramona!

Nu ska jag bara äta nånting, sen bär det av till Franziska för att gnola på projektarbetet en stund.

Vi horas!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av blandalltmittsvammel - 6 maj 2014 23:31


Tiden går, och jag inte med den. Har under de senaste dagarna haft världens underligaste åldersnojja. Tonåren gick så jäävla fort, inte känns det som att det var hela sju år sen jag var 13! Tycker det var nyss jag började gymasiet, men det är nästan ...

Av blandalltmittsvammel - 10 december 2013 22:02

Yees, i fredags packade jag och Franziska ihop i min lilla pärla och styrde mot Piteå, daamn vad jag älskar roadtrips alltså! Väl frammme i stan handlade vi grejs till middagen och for sen tillbaka mot Öjebyn. På kvällen blev det en hel del bus, ha...

Av blandalltmittsvammel - 28 november 2013 11:04

Japp, here I am, 19 bast och Sven-Ingvars-diggare. Baserat på min vanliga musiksmak kan jag ju säga att det är är "lite" av en utstickare. Haha nämen, i bilen påväg till och från Kiruna ville Elsa höra den här låten. Ha nu i åtanke att vi avverkade...

Av blandalltmittsvammel - 24 november 2013 22:36

Drog iväg till Kiruna med Ådii, Tomas, Diana och småflickorna i helgen för att fara på Majas dop, vilket var super! Bildbombar väl lite då     Mina favoritflickor!     Alla syskonbarnen samlade :) (snygg Ellan blev i Kerstins glasögon) ...

<3

Av blandalltmittsvammel - 31 oktober 2013 23:55


   Tack för elva fina år, älskade vännen. Hjärtat blöder och tårarna rinner, men jag vet att du har det bättre där du är nu.. Åh vad jag saknar dig, mitt lilla hjärta     ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Åman med Blogkeen
Följ Åman med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se