Direktlänk till inlägg 9 juni 2013

För jag har tagit studenteeen..!

Av blandalltmittsvammel - 9 juni 2013 23:01

.. FYFAN VAD JAG ÄR BRA!!


Tycker det nyss var december, då man längtade hur mycket som helst till början på juni. Hann börja tänka på det mitt i vår underbara studentvecka, då ville jag bara stanna tiden och leva ett tag med alla festligheter och äventyr vi gjort med klassen, och vänta ett bra tag med att stå utanför skolan med vit klänning och betygen i handen.
Varför ska tiden gå så jäkla fort när man har roligt?!


Den här veckan är nog fan i mig det roligaste jag varit med om.

I söndags drog vi till Skellefteå för att inhandla lite studentnödvändigheter och leka på Bodaborg. Efter en trevlig och slitsam dag kom kvällen, som tillbringades med klassen, heiniken och en och annan drink (för att uttrycka sig milt).
Måndagen var det avslutningsfika med samtliga omvårdnadsklasser och lärarna. Det var nästan med en tår i ögat jag insåg att det började bli på riktigt, att slutet närmade sig. Klassfest på kvällen, som slutade med student-brännboll!

Tisdagen var det bal, så efter att vi tittat på den samlades vi ett gäng brudar hos Malin, där vi grillade och tog det (någorlunda) lugnt. Jäkla nice :)

Onsdagen bjöd skolan på trerätters, faktiskt riktigt gott. Helt klart över förväntan! Efter det var klasskampen, med ena pinsamma uppgiften efter den andra.. Som duktiga BF vann! På kvällen samlades vi tappra krigare hos Amanda, där jag och Malin trollade fram lite marängswiss eftersom Bea fyllde år. Natten slutade mitt ute i skogen, där av nån anledning alla studenter höll till.

Torsdagen tog jag det jääkligt lugnt, sov halva dagen och drog sen ner mot samhället för att pimpa flaket med klassen - vilken höjdare! Efter några timmars fix for vi och grillade, himla mysigt.

Och så fredagen, the big day. Sammanfattningsvis kan det beskrivas med ord som chamange/drink/ölfrukost, kyrkan, tårar, betyg, mentorer, utspring och tårar i överflöd, två timmars lång flakåkning i spöregn, underbar familj/klass.. Och lycka.

 

Lite bildbombning på det då va?!

 


 

happy girls


 

Bea och Jossan, cheers!


 


 

the pic of the year!!


 

Malins stackars spargris, som hade (nästan) perfekt form för att vakta min mössa.


 

höhö!


 

masterchef!! jag och franziska grillade till 9 pers (några kycklingbitar tillkom efter bilden togs) och det blev KUNGLIGT


 


 

några av momenten ur klasskampen!


 

haha matheus, party-boy


 

bilden tagen i vevan då jag och malin smet undan alla tusen studenters blickar för en pisspaus


         

Hahahaha, som ni ser så framkom det tydligt att Matheus är ensam kille i klassen, att Marielle har ett år kvar och att vi körde all in och lite till!!


 

tålamod är nagelmålarens bästa vän..! måste säga att jag lyckades, det blev grymt det där.


 

I stort sett enda bilden jag har sen fredagen, från champangefrukosten!


Det ska tilläggas att långt ifrån alla bilder skall få visas upp - what happens in op, stays in op! ;)


Men alltså flaket, vilken jävla grej alltså. Lyckligtvis har jag ingen bild från det, kan inte ha varit så tjusigt då himlen kände för att öppna sig. Vi var dyngsura, och vita klännngar och skjortor lämnade väl inte mycket åt fantasin. Men inte fan brydde vi oss om lite vatten, i det skrikande lyckorus (och alkoholrus) vi befann oss i!

Det var dock en trött fröken som landade i sängen vid två-tre på fredagsnatten - som av nervositet inte sovit något natten innan och efter att ha druckit mer eller mindre konstant sen halv nio på morgonen.

SÅ JÄVLA ROLIGT DOCK!!


Igår gick jag mest runt och grät och var ledsen, eftersom det slog mig att op3 i stort sett inte finns längre. Inget mer tjatande på Malin om hon är vaken på mornarna, inget mer morgonkaffe på skolan, inga mer raster, håltimmar och busigheter med klassen.. Och för att inte nämna de som inte bor här, som man inte kommer träffa så mycket.

Usch.. Nåja, tack för tre underbara år op3   

Ska inte bara klaga, känns ju faktiskt rätt bra att numera kunna kalla sig för undersköterska ;)


Lite mer bilder kommer sen!


Näpp, ska hinka i mig lite mer te innan jag ens vågar gå och lägga mig. Fredagens flakregn gav mig bröstsmärtor och hostan från helvetet, men - DET VAR FAN VÄRT DET :D






 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av blandalltmittsvammel - 6 maj 2014 23:31


Tiden går, och jag inte med den. Har under de senaste dagarna haft världens underligaste åldersnojja. Tonåren gick så jäävla fort, inte känns det som att det var hela sju år sen jag var 13! Tycker det var nyss jag började gymasiet, men det är nästan ...

Av blandalltmittsvammel - 10 december 2013 22:02

Yees, i fredags packade jag och Franziska ihop i min lilla pärla och styrde mot Piteå, daamn vad jag älskar roadtrips alltså! Väl frammme i stan handlade vi grejs till middagen och for sen tillbaka mot Öjebyn. På kvällen blev det en hel del bus, ha...

Av blandalltmittsvammel - 28 november 2013 11:04

Japp, here I am, 19 bast och Sven-Ingvars-diggare. Baserat på min vanliga musiksmak kan jag ju säga att det är är "lite" av en utstickare. Haha nämen, i bilen påväg till och från Kiruna ville Elsa höra den här låten. Ha nu i åtanke att vi avverkade...

Av blandalltmittsvammel - 24 november 2013 22:36

Drog iväg till Kiruna med Ådii, Tomas, Diana och småflickorna i helgen för att fara på Majas dop, vilket var super! Bildbombar väl lite då     Mina favoritflickor!     Alla syskonbarnen samlade :) (snygg Ellan blev i Kerstins glasögon) ...

<3

Av blandalltmittsvammel - 31 oktober 2013 23:55


   Tack för elva fina år, älskade vännen. Hjärtat blöder och tårarna rinner, men jag vet att du har det bättre där du är nu.. Åh vad jag saknar dig, mitt lilla hjärta     ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards