Direktlänk till inlägg 26 augusti 2013

Piteyoo

Av blandalltmittsvammel - 26 augusti 2013 21:34

Torsdag till söndag var jag hos Ådii, vilket var sjuhelvetes roligt!

Tog mig äntligen dit, efter en roadtrip med asfaltomläggning, renar och kisspauser.

Väl där drog vi en snabbis in till stan, så jag skulle hinna använda mina rabattgrejer jag hade på bodyshop. Fick banne mig 150 kr i rabatt, det lönar sig att vara snål och samla på sig kuponger och hålla koll på erbjudanden ibland ;)

Efter blixtvisiten på bodyshop sprang vi vidare till coop för att stresshandla lite, eftersom vi vid det laget höll på att svälta ihjäl.


Till middag blev det tacos, vilket var jäävligt gott! Enkelt och fort gjort.

Efter maten (och mitt obligatoriska efter-maten-kaffe) drog vi iväg till en viss person jag tror (vet) att min käre syster tycker om vääldigt mycket! Möhöhöhö ;)


Fredagen,  på förmiddagen då vi hade mer tid, blev det en längre tur på stan där vi fyndade en del.
Kring middagstid kom middagsfrämmandet, så det blev matlagning, efterätt på balkongen och kortspel. How nice?!


  trötta tjejor efter rundturen på stan ;)


Lördagen var en Luleåtripp inplanerad, eftersom jag skulle kika efter en ny dator.

Det råkade bli så att middagsfrämmandet följde med till media markt och hjälpte till med väljandet av dator, vilket var himla bra - ni vet jag och teknik?! Jäkla nöjd med köpet kan jag säga! :)

Efter Luleå-trippen gjorde vi min mästersoppa till lunch, och drog sen ut till stan för att sörpla i oss sommarens sista mjukglass, som satt himla fint! Efteråt for vi en sväng till rusta, där jag köpte en lampa, en mysfilt och ett påslakanset.

Återigen stod jag för middagen, som vi åt när vi såg the life of pi  :)

Bra film, men jag hoppas då verkilgen att det kommer en tvåa!!


 

Såhär går det. Inte bra att jag skämmer bort storasyster genom att laga mat och se till att det blir över i matlådor ;)


Efter en långhelg (som kändes alltför kort) for jag hem igår vid ettiden. Var i Arvidsjaur vid tre, så jag och Franziska passade på att fara och äta på laponiakåtan - tur att vi for så pass tidigt, då det inte hade hunnit komma alltför mycket folk! Såg att det var fullt där bara en stund efter vi hade farit därifrån.


 

MMMMMMMMM


Efter det for jag till stugan, mitt älskade paradis.


 

underbart!


Nåja. Tack för i helgen allihopa   

 
ANNONS
 
Ingen bild

Ådii

3 september 2013 17:49

Kom å bli how nice nästa gång du dyker upp också :) <3

blandalltmittsvammel

15 september 2013 21:00

jaa!! längtar!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av blandalltmittsvammel - 6 maj 2014 23:31


Tiden går, och jag inte med den. Har under de senaste dagarna haft världens underligaste åldersnojja. Tonåren gick så jäävla fort, inte känns det som att det var hela sju år sen jag var 13! Tycker det var nyss jag började gymasiet, men det är nästan ...

Av blandalltmittsvammel - 10 december 2013 22:02

Yees, i fredags packade jag och Franziska ihop i min lilla pärla och styrde mot Piteå, daamn vad jag älskar roadtrips alltså! Väl frammme i stan handlade vi grejs till middagen och for sen tillbaka mot Öjebyn. På kvällen blev det en hel del bus, ha...

Av blandalltmittsvammel - 28 november 2013 11:04

Japp, here I am, 19 bast och Sven-Ingvars-diggare. Baserat på min vanliga musiksmak kan jag ju säga att det är är "lite" av en utstickare. Haha nämen, i bilen påväg till och från Kiruna ville Elsa höra den här låten. Ha nu i åtanke att vi avverkade...

Av blandalltmittsvammel - 24 november 2013 22:36

Drog iväg till Kiruna med Ådii, Tomas, Diana och småflickorna i helgen för att fara på Majas dop, vilket var super! Bildbombar väl lite då     Mina favoritflickor!     Alla syskonbarnen samlade :) (snygg Ellan blev i Kerstins glasögon) ...

<3

Av blandalltmittsvammel - 31 oktober 2013 23:55


   Tack för elva fina år, älskade vännen. Hjärtat blöder och tårarna rinner, men jag vet att du har det bättre där du är nu.. Åh vad jag saknar dig, mitt lilla hjärta     ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Åman med Blogkeen
Följ Åman med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se