Direktlänk till inlägg 19 september 2013

Surprise!!

Av blandalltmittsvammel - 19 september 2013 15:45

Hahaha ååh jag ÄLSKAR det här med att få överraska folk! :D


Ungefär sen studenten har jag funderat på vad jag skulle hitta på till Karro, min andra hälft, som fyllde halvvägs till 40 i tisdags. Det blev nu inga stoora överraskningar, som utlandsresa, bungyjump, fallskärmshoppning eller möte med en koala, vilket också hade varit himla roligt. Det fick räcka med att jag och Franziska fick henne att helt tappa hakan, vilket jag tror räckte gott och väl ;)


Vi började köra mot Jokkmokk vid tvåtiden och var framme kring halv fyra. Karro slutade inte förrän fyra, så jag, Andreas och Franziska gick iväg och köpte hem pizza. Passade perfekt, Karro kom hem minuten innan oss. Andreas gick in först, och ni skulle ha sett då jag stack in huvudet genom ytterdörren och skrek "NÅ HEJ!!"

HAHAHAHAHAHAHA

Så JÄVLA roligt!!! Hon tappade totalt talförmågan, stod som mest bara som ett fån och stirrade. Då jag då sa grattis och gick fram och kramade henne rördes munnen som på en fisk kippandes efter luft och det enda ord hon fick ur sig var "jaha". Blev ännu mer "jaha" när Franziska också kom in ;)

Det tog alltså ett tag för Karro att fatta, det var först efter ungefär en kvart vi ens fick höra att iallafall var kul att vi kom ;) Hahaha!!


 

Har nog aldrig sett någon bli så nöjd över en burk hjortronsylt ;)


   

Skattjakt! För oss åskådare blev det mer som en skrattjakt ;)


 

HAPPYGIRL
Efter drygt fyra timmars besök var det dags att börja dra hemåt. Tog sin tid även det, inte kan jag påstå att det är speciellt roligt att köra 15 mil i det kolsvarta höstmörkret. Men tack vare att vi var två och kunde dela på körningen och att jag en gång fick en extraljusramp av Ådii tog vi oss hem helskinnade. Var himla kul att roadtrippa med Franziska, de var som längsen :)


Haahahaha nä alltså, tisdagen den 17 september 2013 är en dag jag sent ska glömma!!


 


 
ANNONS
 
Ådii

Ådii

26 september 2013 14:20

dom se ju ut å lysa gode fint :D

http://mizzsunshine.bloggplasten.se

blandalltmittsvammel

27 september 2013 14:50

jaa säger ju de :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av blandalltmittsvammel - 6 maj 2014 23:31


Tiden går, och jag inte med den. Har under de senaste dagarna haft världens underligaste åldersnojja. Tonåren gick så jäävla fort, inte känns det som att det var hela sju år sen jag var 13! Tycker det var nyss jag började gymasiet, men det är nästan ...

Av blandalltmittsvammel - 10 december 2013 22:02

Yees, i fredags packade jag och Franziska ihop i min lilla pärla och styrde mot Piteå, daamn vad jag älskar roadtrips alltså! Väl frammme i stan handlade vi grejs till middagen och for sen tillbaka mot Öjebyn. På kvällen blev det en hel del bus, ha...

Av blandalltmittsvammel - 28 november 2013 11:04

Japp, here I am, 19 bast och Sven-Ingvars-diggare. Baserat på min vanliga musiksmak kan jag ju säga att det är är "lite" av en utstickare. Haha nämen, i bilen påväg till och från Kiruna ville Elsa höra den här låten. Ha nu i åtanke att vi avverkade...

Av blandalltmittsvammel - 24 november 2013 22:36

Drog iväg till Kiruna med Ådii, Tomas, Diana och småflickorna i helgen för att fara på Majas dop, vilket var super! Bildbombar väl lite då     Mina favoritflickor!     Alla syskonbarnen samlade :) (snygg Ellan blev i Kerstins glasögon) ...

<3

Av blandalltmittsvammel - 31 oktober 2013 23:55


   Tack för elva fina år, älskade vännen. Hjärtat blöder och tårarna rinner, men jag vet att du har det bättre där du är nu.. Åh vad jag saknar dig, mitt lilla hjärta     ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Åman med Blogkeen
Följ Åman med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se