Direktlänk till inlägg 10 december 2013

Fuckin' awesomee!

Av blandalltmittsvammel - 10 december 2013 22:02

Yees, i fredags packade jag och Franziska ihop i min lilla pärla och styrde mot Piteå, daamn vad jag älskar roadtrips alltså! Väl frammme i stan handlade vi grejs till middagen och for sen tillbaka mot Öjebyn.

På kvällen blev det en hel del bus, haha så himla trevligt ;)


Nå, den stora anledningnen att vi hittade oss till Piteå just den här helgen var ju för att Stiftelsen med Ulf Nilsson som förband spelade på norrmalmia under lördagkvällen. Jag har alltså vistats i nirvana några timmar! Guud så jävla underbart!


Kör en liten bildbomb på de :)


 

Det fina med att inte roadtrippa ensam är ju att man kan sitta nå så jäävla skönt mellan varven man inte kör själv!


 
Fredag är ju liksom den officiella tacodagen. För variationens skull körde vi med kyckling istället för köttfärs, ack så gott!


 

Mummaa


 

Sisteer <3


 

Ulf Nilsson.. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH så grym!!!


 

Och Stiftelsen :) Mer eller mindre det bästa som finns!!
(ser nu att de blev dålig kvalla på alla bilder jag tog under spelningen, men, as you see, så hade jag bättre för mig än att ta bra kort ;)


Nä alltså, Stiftselsen har ju alla hört talas om så där tänker jag inte gå in på nån närmare beskrivning om hur bra de är.

MEN DENNA ULF NILSSON..!! Upptäckte honom för bara någon vecka sen, och han är bland det grymmaste jag hört. Klockrena texter, and that voice.. Nä, kommer inte denna karl bli något stort har jag och musiksverige ett och annat otalt med varandra.


För er som nu inte hört Ulf, så lägger jag upp en här :) (finns typ bara två låtar på youtube, dock hela albumet på spotify)-little by littleNä, jag fånler fortfarande som en tolvårig fangirl då jag tänker tillbaka på helgen. Så awesome!!

Tack för i helgen flickor   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av blandalltmittsvammel - 6 maj 2014 23:31


Tiden går, och jag inte med den. Har under de senaste dagarna haft världens underligaste åldersnojja. Tonåren gick så jäävla fort, inte känns det som att det var hela sju år sen jag var 13! Tycker det var nyss jag började gymasiet, men det är nästan ...

Av blandalltmittsvammel - 28 november 2013 11:04

Japp, here I am, 19 bast och Sven-Ingvars-diggare. Baserat på min vanliga musiksmak kan jag ju säga att det är är "lite" av en utstickare. Haha nämen, i bilen påväg till och från Kiruna ville Elsa höra den här låten. Ha nu i åtanke att vi avverkade...

Av blandalltmittsvammel - 24 november 2013 22:36

Drog iväg till Kiruna med Ådii, Tomas, Diana och småflickorna i helgen för att fara på Majas dop, vilket var super! Bildbombar väl lite då     Mina favoritflickor!     Alla syskonbarnen samlade :) (snygg Ellan blev i Kerstins glasögon) ...

<3

Av blandalltmittsvammel - 31 oktober 2013 23:55


   Tack för elva fina år, älskade vännen. Hjärtat blöder och tårarna rinner, men jag vet att du har det bättre där du är nu.. Åh vad jag saknar dig, mitt lilla hjärta     ...

Av blandalltmittsvammel - 9 oktober 2013 20:20

  Och däär hade vi höstens låt!

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Åman med Blogkeen
Följ Åman med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se