Senaste inläggen

Av blandalltmittsvammel - 27 januari 2012 23:56

Fredag, gud så skönt säger jag bara! Veckan har bara sprungit iväg, men de var då lika bra.


Fyfan vilket helvete jag hade idag, med att försöka få tag på nån människa som är lärare för årskurs tre. Alltså nioåringar, inte arton-nittonåringar.

Vi har nämligen ett uppgift - att fara några stycken till en klass på grundskolan och prata med barnen om sjukdomar och sånt. Naturligtvis ska ju alla i klassen göra det, och jag, Malin och Stina ska fara till treorna då.

Har ni provat få tag på en grundskollärare, vars mobilnummer varken finns på kommunens hemsida eller i telefonkatalogen, inte avdelningens nummer heller? Inte lätt kan jag säga.
Tillslut fick jag tag på en ansvarig lärare, och jag är så jävla glad att dom ville ha dit oss trots att det blir så kort varsel - vi ska vara där tisdag.


Så vi ska då prata om olika sjukdomar, typ förklyning, magsjuka, smittspridning och hur man förhindrar det, hur man stoppar näsblod, framstupa sidoläge och lite om astma tänkte vi. Ungefär nåt sånt.

De är ju som basic grejer för vi, men att förklara och lägga upp det på ett sätt som passar barn blir en jävla utmaning.


Mjaa, annars då?
Jävligt rolig samhällslektion där vi hade debatt om man var för eller emot fotboja/dödstraff/längre fängelsestraff. Två grupper inom varje område, ett mot och ett emot som sen skulle diskutera med varandra om vad som var bäst.

Kuuul vare!!


 

Nöjd Malin som håller på med nå snusk på telefon på idrotten ;)

ANNONS
Av blandalltmittsvammel - 26 januari 2012 22:37

Till att börja med så måste jag ju säga att matteprovet gck käpprätt åt helvete, bara börja plugga till omprovet redan nu. Usch..


Kerstin hämtade mig efter skolan och vi for direkt till Tomas och Diana där vi åt middag :) Mums!

Sen for vi med Elvira och Elsa på barngympa, de var fan kul! Och jag blir så himla glad att jag kan hålla i Elsa (som nu är ungefär ett och ett halvt) nu utan att hon får panik! Förut skrek hon så fort jag bara var i närheten, men hon har väl kommit på att den där faster inte är så farlig ändå ;)

Nuu ska jag fortsätta plugga lite (har ju naturligtvis två prov nästa vecka), sen se ett one tree hill-avsnitt och sen SOVA!

ANNONS
Av blandalltmittsvammel - 25 januari 2012 23:04

Nu är jag inne i en sån där svacka igen.

Är HUR trött som helst och har HUR ont i huvet som helst samtidigt som jag har HUR mycket som helst att göra.


Igår somnade jag på soffan efter maten, då var väl klockan kanske fem. Hörde nånstans långtbort i min djupsömnsvärld att pappa försökte få mig att vakna så jag skulle få i mig nå kaffe. Reagerade inte ens, utan fortsatte sova till nio, då påminnelse-alarmet på telefon ringde. Vaknade till och såg tv en halvtimme, men somnade om igen. Vaknade halv elva, gick på toa och borstade tändena, la nå kläder i tvättmaskinen och satte mig på sängkanten och pratade med Ådii i fem minuter.

Sen somnade jag före jag ens hunnit lägga huvet på kudden, och sov som en gris till 7.10 imorse.

Så jag har mer eller mindre sovit från fem igårkväll till sju imorse, hur jävla sjukt är inte det?


Nu ska jag plugga matte (försöka iaf) eftersom de inte blev nå igår.. ><

Av blandalltmittsvammel - 23 januari 2012 14:59

Fick både sms och mail av läraren igår som sa att hon var sjuk. Alltså skulle vi inte ha några lektioner utan få hem uppgifter istället. Najs! Så jag slutade 9.25, tänk om jag inte hade haft svenska på morgon så hade jag kunnat sova hela dagen.. Nåja, har ändå just sovit två timmar på soffan ;)


Så nu blir de plugg resten av dagen. Uppgifterna vi fick såklart, sen har vi prov i förflyttning imorgon och i matte på torsdag. Wish me luck..


Men FÖRST ska jag äta en glass och se första avsnittet på sjunde säsongen av one tree hill :)

Av blandalltmittsvammel - 21 januari 2012 23:49

Tänder farmors ljuslykta och gratulerar henne på sin 87-årsdag.. Åh vad jag saknar dig farmor!


 

Av blandalltmittsvammel - 21 januari 2012 18:51

Vad är skillnaden på min hund och ett lejon..?


 

     


Mixi har fan mer päls!! :D
Ni ska bara veta, hon har så mycket underull att hon känns som ett får, när hon går liksom gungar pälsen från höger till vänster i takt med stegen så hon ser smällfet ut. 

Men hon fryser inte direkt!


Ååh jävlar så söt hon är, mitt lilla hjärta   

Av blandalltmittsvammel - 21 januari 2012 01:55

Fyyyfan ändå, dom här tre dagarna hamnade på topplistan bland de hittills värsta i mitt liv.

Har mått så obeskrivligt illa hela tiden men inte kunnat spy, musklerna har kännts som överkokt pasta, har knappt klarat av å hälla upp cola i ett glas..

Framåt kvällen har det bara blivit bättre, och nu hoppas jag på att vara någorlunda back on track imorgon!

Iallfall få tillbaka orken och lägga den på allt plugg jag har..Morsan var på samhälle idag och skulle köpa samarin, som jag ville ha för att jag brukar börja spy av de om jag mår illa, det sätter ju lite fart på magen. (jag kanske är störd, men har jag magsjuka och mår riktigt illa vill jag helst bara få spy, då känns de så jävla mycket bättre efteråt)
Samarin TUGGTABLETTER rekommeneras ej! Blir bara som ett jävla damm i munnen och är skitäckligt..


Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig


 


Av blandalltmittsvammel - 18 januari 2012 20:04

Mådde som konstigt då jag la mig igårkväll. Kallsvettig, frös och hade ont i magen och ryggen på nåt konstigt sätt.

Vaknade före sex imorse och mådde illa utav bara fan, och det kändes som jag hade spya upp till halsen. Så sprang på toa, men kunde inte spy.

Pappa kom in vid sju och trodde jag försovit mig, men nä, han fick sjukanmäla mig istället för att jaga upp mig.


Så, idag har jag bott i sängen, datastolen, soffan och toan. Skitkul!!


Hahaha men pappa did make my day litegrann.

Vi var ju som sagt på utvecklingssamtal  igår, och av nån konstig anledning har jag 4 procent frånvaro, så när jag körde hem skämtade han om hur mycket jag skolkar. (jag och min käre far skämtar hela tiden för er som inte vet)
Så imorse tänkte han till lite, antar att han tänkte på min fyraprocentiga frånvaro och Matheus "jag-tar-studiebidraget-ifrån-dig-skämt" (som ni kan läsa om här), så denna syn mötte jag då jag gick på toa tidigare idag då jag vaknat:


 

Så jävla typiskt våran humor, höll fan på dö!!

SKITKUL :D

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se